Κοινωνικοποίηση-παιχνίδι

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
Καλησπέρα παιδιά..είμαι σχετικά καινούργιος στο φόρουμ και έχω τον ριγκο όπως λέει κ το όνομα μου(έχει γίνει η σχετική παρουσίαση) ο ριγκο είναι 11 μηνών και είναι ελάχιστα κοινωνικοποιημένος με άλλους σκύλους λόγω του ότι εδώ που μένω υπάρχουν μόνο κάτι άγρια- άρρωστα βρώμικα τσοπανόσκυλα και δεν τον αφήνω σε καμιά περίπτωση να τα πλησιάσει!!επίσης για να τον πάω να συναντήσει άλλα σκυλιά χρειάζεται αυτοκίνητο που δεν το έχω πάντα οπότε έχει συναντήσει όλα κ όλα 7 σκυλάκια εννοώ σοβαρή επαφή όχι για 5 λεπτά ισα να περάσουν δίπλα!!δεν λέω είναι πολύ σωστός ούτε να για πλάκα να αγριέψει ή να επιτεθεί !!οπότε ήθελα αν ξέρετε κάποια περιοχή που να μαζεύονται ειδικά τώρα ενόψει σ/κ πολλοί ιδιοκτήτες με σκυλάκια να γνωρίσουμε κ εμείς κανέναν!!!μένω Σπάτα οπότε προτιμότερο εδώ κοντά(μεσόγεια- Παλλήνη λούτσα γέρακα Ραφήνα..)καταλάβατε πιστεύω..ευχαριστώ!!:):)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Βρε rigo έτσι που ξεκίνησες να το γράφεις, νόμιζα ότι θα έμενες σε κανένα απομακρυσμένο χωριό με 5 κατοίκους όλους κι όλους.
Αλλά εντός Αττικής βρε παιδί μου και όντας μέλλος του φόρουμ, αλλοίμονο αν δεν μπορείς να βρεις μια σκυλοπαρέα. Ορίστε, αμέσως-αμέσως έχει κανονιστεί για αύριο αυτό. Μπορείς να συνεννοηθείς και να παρευρεθείς κι εσύ. Επίσης κάποιες φορές, μπορείς να πηγαίνεις και στο puppies-park αν θέλεις. Και γενικά, μπορείς να παρακολουθείς τις συναντήσεις που κανονίζονται συχνά-πυκνά από το φόρουμ. Την Κυριακή έχουμε και την πίτα μας.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Κι εμεις απο Αρτεμιδα κι εχουμε το ίδιο ακριβως προβλημα όχι τοσο με τα αδεσποτα αλλα με τα δεσποζομενα που κυκλοφορουν λυτα..παντου..
Ριξε μια ματια εδω.
Λεμε αύριο να μαζευτούμε (μη φανταστεις δυο τρεις θα μαστε) για χειμερινο μπανιο σε εξωτικη παραλία της Αρτεμιδας :rolleyes:
Εγω περιμενω πως και πως το μελος milva να παρει σκυλο και να ερθει στη Λουτσα :D
Κατα τα αλλα δεν ξερω καποιο μερος πουνα μαζευονται σκυλοπαρεες.
Αν ανακαλυψεις κατι μας λες :)

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
πως φαινεται οτι δεν ξερεις απο σπατα:Ρ πηγαινε βολτα μετα τις 10 το βραδυ και αν δεις ανθρωπο τρεχα οσο πιο γρηγορα μπορεις..δεν ειναι για καλο σιγουρα..αχαχ ωραια θα ερθω λουτσα λοιπον..ειμαστε κ ιδιος δημος τωρα τρομαρα μας!!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Σπατα μενεις;

Στα Σπατα ξερω ότι οντως εχει τρομακτικο αριθμο αδεσποτων.
Φτανει να ξερεις που ειναι οι αγελες και να τις αποφευγεις.
Σε περιμενουμε στο σκυλομπανιο.:)
Κολυμπαει ο Rigo;;

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
ο ριγκο επειδη ειναι βρωμιλος δεν κολυμπαει..δεν κανει μπανιο και δεν τον αφηνω να απομακρυνεται γιατι οταν τον πιανει η τρελα ουτε ελα ακουει ουτε τιποτα...σιχαμενος οσο δεν παει!!

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Εγώ θα σου προτείνω το σκυλοπάρκο του παπάγου και του χολαργού. Πάρα πολλά σκυλάκια, όλων των ηλικών με περιφραγμένο σκυλοπάρκο. Είναι ένα 20λεπτο από σένα είτε μεσω αττικής οδού είτε από μεσογείων από αγία παρασκεύη. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα.

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
μηπως μπορεις να μου πεις που περιπου στου παπαγου ειναι αυτο το παρκο??

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Aνεβαίνοντας την Περικλεους απο τη Μεσογείων συναντάς το Δημαρχείο Χολαργου, απο την πάνω μερια θα δεις ένα παρκο. Εκεί μεσα!

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Αυτό του Παπάγου που πιστεύω είναι καλύτερο πάς με τον εξής τρόπο. Είσαι στη μεσογείων, φτάνεις στο πεντάγωνο και στρίβεις αριστερά στην είσοδο για παπάγου. Αυτή λέγεται λεωφόρος κύπρου. Την ακολουθείς όλο ίσια. Φτάνεις στα πρώτα φανάρια μετά από 1μιση χιλιομετρο περίπου.Πας αριστερα. Σε 100 μέτρα θα δείς ένα περιφραγμένο χώρο με πολύ πράσινο.Πάρκαρε εκεί γύρω. Μπές μέσα στο πάρκο κανε μια μικρή περιπλάνηση και θα το βρείς. Θα το κατευχαριστηθείς και πάντα έχει σκυλάκια εκεί πρόθυμα να παίξουν.

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
ευχαριστω παιδια!!εχουμε προβλημα ομως...το σαββατο πηγαμε στο μπανιο..αλλα επειδη ειναι τεραστιος σκυλος και πολυ χαρουμενος και διαχυτικος με αποτελεσμα να προκαλει πανικο στα αλλα σκυλια και το καταλαβαινω απολυτως γιατι ενω εχει την επιθυμια να παιξει φαινεται απειλητικος!!η ερωτηση μου ειναι πως να πλησιαζουμε τα αλλα σκυλια σαν"ανθρωποι":Ρ με τους ανθρωπους ειναι πολυ καλος μπορουν να το διαβεβαιωσουν κ τα παιδια που ηταν μαζι το σαββατο...και ενω οσο ημασταν στην παραλια τραβαγε σαν τρελος με το που απομακρυνθηκε εγινε αλλος σκυλος..πηγαινε διπλα μ πολυ ομορφα και καλα...οχι τιποτα αλλο δινω κ το κακο παραδειγμα στα παιδια απο τον πειραια που θελουν μεγαλο σκυλο:Ρ