Κοινωνικοποίηση ενήλικου σκύλου

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Ωραια τοτε, μπορει η Νταβινα.. να ερθει μια βολτα με τον γιο της ξανα στο παρκο, να την συμβουλεψουν τα παιδια, να δει τον σκυλο της να παιζει ξανα.. να παει και η καρδια της στην θεση της.. σωστα?
θα ηταν ενα καλο βημα κια για τους 2 ..
αυτο ειναι συγουρο:) πως θα παει η καρδια μου στην θεση της. απλος θελω να μαθω γιατι να αγριευει και απο κει και περα βρισκω σιγα σγια την λυση και με τις σθμβουλες που με διευκολινουν συγουρα θα πανε ολα τελεια.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Το σωστοτερο ειναι να παει παλι στο παρκο,υπαρχει ανοιχτη προσκληση και αμεριστη βοηθεια απο τα παιδια.
ανοιχτη προσκληση? δηλαδη? πειτε μου λιγο για το παρκο να ξερω και εγω περισσοτερα τους εστηλα και email αλλα δεν μου εχουν απαντησει ακομα. θα τους παρω και τηλ.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
αυτο ειναι συγουρο:) πως θα παει η καρδια μου στην θεση της. απλος θελω να μαθω γιατι να αγριευει και απο κει και περα βρισκω σιγα σγια την λυση και με τις σθμβουλες που με διευκολινουν συγουρα θα πανε ολα τελεια.
εμ αυτο ειναι .. επειδη θα σε συμβουλεψουν επαγγελματιες και καλοι μαλιστα.. ολα θα μπουν στην θεση τους μαζι με την καρδια σου. να αρχισεις να χαιρεσαι και εσυ.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
εμ αυτο ειναι .. επειδη θα σε συμβουλεψουν επαγγελματιες και καλοι μαλιστα.. ολα θα μπουν στην θεση τους μαζι με την καρδια σου. να αρχισεις να χαιρεσαι και εσυ.
αα την χαρα μου δεν τη χαλαει τιποτα. απο τοτε που μας ειπε η Κυρια Μαρια πως ο Τζερυ θα ηταν σπιτι μας το επομενο Σαββατο μονο χαρα νιωθω και καθε μερα χαιρομαι και περισσοτερο μαζι με τον Τζερυ απλος σαν νεα σε αυτο το κοσμο θελω και εγω συμβουλες και καθοδηγηση. και σας ευχαριστω για ολη τη βοηθεια που μου δωσατε.:D

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Νταβινα μου

Καποια στιγμη θα καταλαβεις τι σημαινει να σου δινεται ενα σκυλακι με ολο του το πακετο.
Η mareco εκανε εξαιρετικη δουλεια θελοντας να δωσει ενα σκυλακι τσεκαρισμενο απο ολες του τις πλευρες.

Στο ειπε αλλα λογω ενθουσιασμου .απολυτα κατανοητου,δεν το καταλαβες μπορεις να πας στο παρκο να σε βοηθησουν χωρις να πληρωσεις...ειναι και αυτο μεσα στο πακετο.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Επειδή με είχες ρωτήσει σε άλλο θέμα, νομίζω οτι όλοι σου έδωσαν τις καλές τους συμβουλές πάνω στο θέμα που σε απασχολεί. Εύχομαι να ομαλοποιηθούν όλα και να συνεχίσετε να περνάτε μια χαρά οι δύο σας, πράγμα που φαίνεται άλλωστε στην φωτο..νασαι καλά κορίτσι μου και καλό διάβασμα..:)

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Επειδή με είχες ρωτήσει σε άλλο θέμα, νομίζω οτι όλοι σου έδωσαν τις καλές τους συμβουλές πάνω στο θέμα που σε απασχολεί. Εύχομαι να ομαλοποιηθούν όλα και να συνεχίσετε να περνάτε μια χαρά οι δύο σας, πράγμα που φαίνεται άλλωστε στην φωτο..νασαι καλά κορίτσι μου και καλό διάβασμα..:)
οντος τωρα ειμαι κομπλε! ευχαριστω πολυ! ^^

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Θυμαστε το Τζερακο με το θεμα της κοινονικοποιησης που ειχαμε? πηγαμε στο παρκο μας βοηθησαν και μας βοηθανε ακομα και τους ευχαριστω παρα παρα πολυ γιατι μας βοηθανε να χτισουμε μια γερη βαση στη σχεση μας. οσο αφωρα για το θεμα με τα σκυλια ε ενταξη πιστευω πως καλητερευει αλλα δεν παυει να το παιζει αντρας τελικα ειναι κυριαρχικουλης και επηδη τον αφινα να περπαταει μπροστα μου αντι για διπλα μου και νομιζα πως διπλα μου πρεπει να περπαταει μονο οταν υπαρχει σκυλος και οχι παντα τον εκανα ποιο κυριαρχικο :p τωρα ξεκαθαριζουμε την θεση της αρχηγιας σιγα σιγα και καλητερευουν τα πραγματα. οταν πηγαμε την πρωτη φωρα στο παρκο και τον βαλαμε μεσα στο χωρο με τα αλλα σκυλια εκει που εχει γρασιδι καθοταν μια χαρα και μας ειπε ο εκπαιδευτης οτι τα δαγκωματακια που κανει ειναι ποιο πολυ μαθητικα και τελικα αυτο ισχιει γιατι οταν τον εφερα σε επαφη με ισοροποιημενο σκυλι δεν εκανε τιποτα ενω με τα ανισοροπα ειναι λιγο περιεργος :p την δευτερη φωρα που πηγαμε και το ειχαμε στο χωρο οπου καθομαστε και οι διποδοι ε εκει τσαμπουκαλεβοταν με τα αρσενικα και μου ειπαν πως ειπηδη ειμαι και εγω μπροστα τοτε γινεται ποιο κυριαρχικος. και τα αδγκωματακια που κανει δεν ειναι τιποτα το τρομερο αλλα απλα τσιμπιματα ενα πραμα προκαλουσε :p απο εντολες εχουμε μαθει το κατσε, κατω, μηνε, μαζι και δουλευουμε το ελα και τις προηγουμενες εντολες σε συνδιασμο και παμε παρα πολυ καλα με τα αλλα σκυλακια απλος δεν δινουμε τοση σιμασια. 060511102630..jpg στην φωτο ειναι σε θεση κατσε και μηνε και δεν το κουναει με τιποτα αμα δεν του πω ελα :p φτου το καμαρι μου. ψωνιστηκα τωρα xD μονο η ζεστη μας εχει τρελανει

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97