Κοινωνικοποίηση!Αναζητούμε...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
TIN TAN TON!!!

ANAKOINΩΣΗ!!!

Καλουνται οι Θεσσαλονικεις σε μια συναθροιση καιρου επιτρεποντως που θα λαβει μερος την Κυριακη 20/12 στο Αλσος της Πολιχνης!!!Ωρα?Ωρα χμμμ...πρωι μεσημερακι???Καλα ειναι???

Αυτα τι θελετε κι'αλλα?

Αν δεν ερθετε θα σας αρχισω στο κυνηγι με τον Αδαμ!!!ΠροσεΧτε!!!

:D:D:D

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
μενω θεσσαλονικη(τριλοφο)
TIN TAN TON!!!

ANAKOINΩΣΗ!!!

Καλουνται οι Θεσσαλονικεις σε μια συναθροιση καιρου επιτρεποντως που θα λαβει μερος την Κυριακη 20/12 στο Αλσος της Πολιχνης!!!Ωρα?Ωρα χμμμ...πρωι μεσημερακι???Καλα ειναι???

Αυτα τι θελετε κι'αλλα?

Αν δεν ερθετε θα σας αρχισω στο κυνηγι με τον Αδαμ!!!ΠροσεΧτε!!!

καλημερα st3li0s αν το κανονισετε μεσημερακι θα ερθω κι εγω..το πολυ πολυ να αργησω λιγακι γιατι σχολαω 12..να παω τριλοφο και να ερθω πολυχνη..θελει καπια ωριτσα...εγω καθε δευτερα και τεταρτη τον παω κατω στο σκυλοπαρκο..εχει και πολα σκυλια και διαφορων ηλικιων και αρκετους ανθρωπους για την κοινωνικοποιηση του αδαμ..αλλα οποτε θελετε..και για την πολυχνη και για το σειχ σου..και ακομα ενα μερος καλο ειναι ο ποταμος στην επανωμη....

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Χμμμ... Εμας νομίζω ότι δεν θα μας βολέψει τοοοοσο μακριά αλλά φαντάζομαι δεν φτάνει μία συνάντηση όποτε θα περιμένουμε την επόμενη.
Κρίμα και η μεγάλη μου η κόρη περίμενει πως και πως να γνωρίσει τον Αδαμ.:)

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
Χμμμ... Εμας νομίζω ότι δεν θα μας βολέψει τοοοοσο μακριά αλλά φαντάζομαι δεν φτάνει μία συνάντηση όποτε θα περιμένουμε την επόμενη.
Κρίμα και η μεγάλη μου η κόρη περίμενει πως και πως να γνωρίσει τον Αδαμ.:)
μια προταση εκανα για επανωμη..εγω ειμαι μεσα οπου και αν ειναι αρκει να ειναι μεσημερακι...γιατι δουλευω τουμπα..και μενω τριλοφο...και σχολαω στις 12...αλλα μπορω να ερθω εγω μετα...αν σας βολευει ολουν πριν τις 12....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
καλημερα st3li0s αν το κανονισετε μεσημερακι θα ερθω κι εγω..το πολυ πολυ να αργησω λιγακι γιατι σχολαω 12..να παω τριλοφο και να ερθω πολυχνη..θελει καπια ωριτσα...εγω καθε δευτερα και τεταρτη τον παω κατω στο σκυλοπαρκο..εχει και πολα σκυλια και διαφορων ηλικιων και αρκετους ανθρωπους για την κοινωνικοποιηση του αδαμ..αλλα οποτε θελετε..και για την πολυχνη και για το σειχ σου..και ακομα ενα μερος καλο ειναι ο ποταμος στην επανωμη....
Χμμ περα απο την συναντηση της Κυριακης αν πηγαινεις κατω στο σκυλοπαρκο θα ερχομαι και εγω!

Οτι ωρα σας βολευει παιδια,εγω ειμαι ελευθερος!:cool:

Γιωργο απο εκει μερια εχει πολυ ωραια μερη!(αντε να μετακομισουμε και μεις για Μηχανιωνα γιατι δεν μπορω Ευκαρπια)!!Γμτ...

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
Χμμ περα απο την συναντηση της Κυριακης αν πηγαινεις κατω στο σκυλοπαρκο θα ερχομαι και εγω!

Οτι ωρα σας βολευει παιδια,εγω ειμαι ελευθερος!:cool:

Γιωργο απο εκει μερια εχει πολυ ωραια μερη!(αντε να μετακομισουμε και μεις για Μηχανιωνα γιατι δεν μπορω Ευκαρπια)!!Γμτ...
...μπα μην το λες..εχει πολλα ζορια...εγω εμενα τουμπα..τα ειχα ολα κατω στα ποδια μου..πηγα τριλοφο..και..απλα...δεν ξερω κανεναν..δεν εχει ουτε ενα σκυλακι για να κανει παρεα με το δικο μου..εχει μονο σκυλια πισω απο τις καγκελοπορτες που ορμανε να σε φανε..

και το βασικοτερο..δεν εχει δουλεια...σκεψου οτι η μια δουλεια μου ειναι στο κιλκις.και η αλλη στην τουμπα..οποτε..ολη μερα στους δρομους..

οσο για το σκυλοπαρκο ειμαι μεσα..εχει πολυ γελιο..και πολλους καλους ανθρωπους..και πανω απο ολα..φιλικα σκυλακια...

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Εχει πολύ ωραία μέρη άλλα απο ανθρώπους άστα να πάνε και απο φιλόζωούς αστα να πάνε ποιο πολύ.
(Τον Κοβού μου όλοι τον κοροίδευαν γιάτι είχε το ένα του το αυτάκι κάτω όμως μέτα που του σηκώθηκε δεν τολμούσε να μιλήσει κανείς:D:D)

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
...μπα μην το λες..εχει πολλα ζορια...εγω εμενα τουμπα..τα ειχα ολα κατω στα ποδια μου..πηγα τριλοφο..και..απλα...δεν ξερω κανεναν..δεν εχει ουτε ενα σκυλακι για να κανει παρεα με το δικο μου..εχει μονο σκυλια πισω απο τις καγκελοπορτες που ορμανε να σε φανε..
Καλά και δεν μιλάς δίπλα είμαστε.:)

και το βασικοτερο..δεν εχει δουλεια...σκεψου οτι η μια δουλεια μου ειναι στο κιλκις.και η αλλη στην τουμπα..οποτε..ολη μερα στους δρομους..
Ναι άλλα αξίζει τον κόπο και γω στο κεντρο δουλέυω άλλα όταν είμαι σπίτι και έχει κάλο καιρό παίρνω παιδια σκύλο κουβαδάκια μπαλάκια και βουρ στην παραλία όταν πάλι βαριέμαι βούρ στην αυλή. Πολλές φορές σκευτόμαστε να μετακομίσουμε άλλες πάλι καθόλου.
οσο για το σκυλοπαρκο ειμαι μεσα..εχει πολυ γελιο..και πολλους καλους ανθρωπους..και πανω απο ολα..φιλικα σκυλακια...
Πού είναι το σκυλοπάρκο;

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
Καλά και δεν μιλάς δίπλα είμαστε.:)
χα...που μενεισ εσυ???το σκυλοπαρκο ειναι κατο στο κεντρο διπλα στο interni στην νεα παραλια..ειναι ενα μεγαλο παρκο με γκαζον περιφραγμενο και παμε εκει..που σχεδον παντα εχει κοσμο..και αφυνουμε ττα σκυλουνια μας ελευθερα να παιξουν με τα αλλα σκυλακια..

χωρις να μπορυν να φυγουν..εχει και βρυσουλα για νερο..και παγκακια για εμας..

Last edited by a moderator:

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
Στη Μηχανιώνα :rolleyes:
Και πάνε μόνο σκυλάκια ;
ααα πολύ ωραία έχει τόποτα έκει δίπλα και για παιδάκια;
η διπλανη περιφραξη ειναι παρκο για παιδακια..αλλα..δεν μπορεις να τα συνδιασεισ και τα 2..γιατι το σκυλοπαρκο ειναι μεγαλο..αλλα μπορεις να τα παρεις με την σειρα..παιδια,,,μετα..σκυλια..ασε που τα παιδια θα ξετρελαθουν στο σκυλοπαρκο με τοσα σκυλια..ιδικα αν εχει και καλη βραδια...εχει μαζεμενα καμια 20 σκυλουνια να τρεχουν..εγω βρησκω την χαρα μου..αφου παω εκει με την κοπελα μου..και ζηλευει..μου λεει οτι καμια μερα θα την παρατησω για καμια σκυλα...χιχιχιχι

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Ε μαζί με τον άντρα μου θα έρθουμεο ένας έδω ο άλλος έκει άσε που σε κάμια περίπτωση δεν αφήνω τα παιδια μου σε πάρκο με σκύλους που τρέχουν απο δω και απο κει. Αν δεν γνωρίζω τον ιδιοκτήτη του σκύλου τα παίδια μου δεν πλησιάζουν. Ασε δε που δεν το έχουν και ανάγκη γιάτι έχουν σκύλο να χαιδεύουν και να παίζουν όλη μέρα.
Τελικά θα γίνει 20/12 που; και τι ώρα;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Λοιποοον...

Ερχομενοι απο Χαλκιδικη...

Μπαινουμε απο την Εισοδο του Παπαγεωργιου!Κανουμε αναστροφη οπως δειχνει το βελακι 1 και ακολουθουμε τον παραδρομο για καμια 100+μετρα!

Στο βελακι 2 στριβουμε δεξια κατω απο τον περιφερειακο και συνεχιζουμε για καμια 200-300 μετρα!

Στο βελακι 3 κανουμε ελαφρως δεξια(θα σας παει ο δρομος ενας ειναι ολος κι ολος:D) και συνεχιζουμε για καμια 200 μετρα παλι!

Στο βελακι 4 εχετε φτασει στον προορισμος σας!:D

Υποψιν οτι και εγω δεν εχω παει ποτε εκει,εχω περασει μονο απο εξω γι αυτο και ξερω την διαδρομη!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη

Παιδια σε περιπτωση βροχης το ακυρωνουμε ετσι?

Το λεω επειδη εχει σκ@#%τοκαιρο με φουλ υγρασια!:(

Βλεποντας και κανοντας λοιπον!:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul