Φιλική συμβουλή , τώρα που είναι μικρό φρόντισε να του "δείξεις" όσα περισσότερα μπορείς κ αντέχει ... Μην το ζορίζεις δλδ αν φοβηθεί κάπου/κάτι , αλλά αυτή η ηλικία είναι κρίσιμη κ καθοριστική πολλές φορές για συμπεριφορές κ αντιδράσεις του ζώου στην μετέπειτα ζωή του ...Ψιλοβολτα παμε για να δει μερη και καταστασεις απλα το θεμα ειναι με τα αλλα σκυλια. Θα δω αν βρω κανενα γνωστου να το φερει σπιτη μας η να παμε εμεις.
Ευχαριστω!
Ποσο χρονων ειναι τωρα το δικο σας?Και εμείς περιμέναμε για το εμβόλιο της λύσσας και κοινωνικοποίηση νομίζω σκατα... Τα πάει καλά με τα σκυλάκια και με τα παιδιά αλλά του γαυγιζει για να παίξει και αυτά τρομάζουν με αποτέλεσμα να τρέχουν και να φωνάζει περισσότερο.
Ναι και εγω το σκεφτηκα αυτο γ να ειμαι ειλικρινης. Κατω δεν την εβαζα να καθετε αλλα αρκετες φορες μονη της σε καρεκλα. Εχεις 100% δικαιοΜια μικρη "συμβουλη"....μην τη βαζεις αγκαλια σου οταν ειστε εξω.... κατω ξαπλωμενη....δεν χρειαζεται αγκαλια...και να μαθει να κάθεται κ να μην νιωθει προστατευμενη υπερβολικά και να μην νιωθει οτι της ανήκεις....κατω ξαπλωμένη ησυχη κ ωραια να χαζευει να τρωει ενα κόκκαλο να κοιμάται οτι θελει...