Έχεις δίκιο το σταματάμε εδώ. Από τη στιγμη που ο admin είπε ότι συνυπολογίζονται και άλλοι παράγοντες για να μπαναριστεί κάποιος τότε δεν τίθεται θέμα.Παρακαλώ πάρα πολύ και τους δύο σας :
Απλά ελληνικά να καταλαβαίνουμε κι' εμείς οι άσχετοι....
τεχνικη ορολογια για τους ειδημονες....Μου αρεσει να τους ακουω ωρες...κι ας μην καταλαβαινω γρι...αρκει να μου λυνουν τα τεχνικα προβληματα (κι εγω γραμματεας....αλλα καστανη με απεχθεια στο μανικουρ)Παρακαλώ πάρα πολύ και τους δύο σας :
Απλά ελληνικά να καταλαβαίνουμε κι' εμείς οι άσχετοι....
Σε καμμία περίπτωση δεν ειμαι ειδημων στα δίκτυα. Ξέρω μόνο όσα χρειάζομαι για να κανω τη δουλειά μου.τεχνικη ορολογια για τους ειδημονες....Μου αρεσει να τους ακουω ωρες...κι ας μην καταλαβαινω γρι...αρκει να μου λυνουν τα τεχνικα προβληματα (κι εγω γραμματεας....αλλα καστανη με απεχθεια στο μανικουρ)
Εγώ πάλι το διατηρώ το μανικιούρ... είναι η άμυνα μου αν κάποιος τεχνικός μου "χαλάσει" το κομπιούτερ... *demonio*τεχνικη ορολογια για τους ειδημονες....Μου αρεσει να τους ακουω ωρες...κι ας μην καταλαβαινω γρι...αρκει να μου λυνουν τα τεχνικα προβληματα (κι εγω γραμματεας....αλλα καστανη με απεχθεια στο μανικουρ)