Πως δεν εχει σχεση, να δω ποσο κοιμαται το dogforum.Αυτό τώρα, τι σχέση έχει;
Όχι εύκολα, αλλά μπορεί να μεταδοθεί σε κουτάβια ή ενήλικα με πεσμένο ανοσοποιητικό.Η δεμοδηκωση ξερω οτι δεν κολλαει!
Ok...για να δούμε λοιπόν, τι απαντήσεις θα πάρεις...Πως δεν εχει σχεση, να δω ποσο κοιμαται το dogforum.
Την Κυριακη πηγα προς Μονη Καισαριανης για πεζοπορια και λεω να το καθιερωσω σιγα σιγα.
Ξεκινησες να καις τα κιλά, πριν φας την πιτα????Θα παιξει πιτα φετος?
Μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.Ξεκινησες να καις τα κιλά, πριν φας την πιτα????
Αυτό γνωρίζω και εγώ... Μόνο από σκυλί σε άνθρωπο είναι σίγουρο ότι δεν κολλάει.Όχι εύκολα, αλλά μπορεί να μεταδοθεί σε κουτάβια ή ενήλικα με πεσμένο ανοσοποιητικό.
εμενα μου λες? παει η ασιτια συννεφο, οποτε αν παιξει πιτα, να ειναι καλή και να ερθω και εγώ πανω!Μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.
Βασιλικά κτήματα έχω καιρό να πάω.Ruud-fotis μεσα για Βασιλικα κτηματα Σ-Κ πρωι
Για πόσα χλμ μιλάμε και που ακριβώς ειναι αυτό?silent said:Την Κυριακη πηγα προς Μονη Καισαριανης για πεζοπορια και λεω να το καθιερωσω σιγα σιγα.
Σαν αρχη-τελος παιζει ευκολα αυτο Δάσος ΚαισαριανήςΓια πόσα χλμ μιλάμε και που ακριβώς ειναι αυτό?
Έτσι ακριβώς...Το παρασιτο μεταδίδεται απο την μάνα στα κουταβια, αλλα αν ειναι ολα οκ με το ανοσοποιητικό δεν εκδηλώνεται η πάθηση.