Κοιμάται στον καναπέ

stavroch

New Member
25 Σεπτεμβρίου 2015
3
0
44
Πως θα αποτρέψω τον σκύλο μου να κοιμάται στον καναπέ;

Είναι 1 1/2 έτους περίπου και την υιοθέτησα περίπου πριν από 2 μήνες.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Κρεββατι δικο της έχει?
Κατι ζεστό κ μαλακο για να ξαπλωνει, μονο για εκεινη?
Της μαθαινεις ειτε το "ΜΗ" ή το "ΟΧΙ" (οτι σε βολευει τεσπα) ή το "κατεβα κάτω" αλλα αυτο ειναι για αφου ανεβει

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.758
7.288
Καλώς ήρθατε στο σκυλοκόσμο!

Βλέπω έχετε ανοίξει δυο θέματα για συμπεριφορικές ατασθαλίες που αποτελούν κοινά προβληματάκια της σκυλοσυμβίωσης (άρα εικάζω είστε νεοφερμένος στον υπέροχο σκυλοκόσμο (y)) και βλέπω δεν το υιοθετήσατε και κουτάβι, οπότε προτείνω:
1) Κάντε μια αναζήτηση στα θέματα εδώ στο φόρουμ, αυτά που θα διαβάσετε θα σας βοηθήσουν και θα σας προετοιμάσουν και με συμπεριφορικά θεματάκια που μπορεί να μην σας έχουν παρουσιαστεί ακόμα*, όπως και γενικότερα με την εκπαίδευση.
2) Αν έχετε τη δυνατότητα συμβουλευτείτε έστω 1-2 φορές έναν εκπαιδευτή, θα σας βοηθήσει πολύ.

*Εντωμεταξύ, αυτό που είπα για θέματα που μπορεί να προκύψουν είναι γιατί ένα σκυλί >1 έτους έχει πια κάποια βιώματα, και σε κρίσιμη ηλικία, που μπορεί να έχουν διαμορφώσει στοιχεία στο χαρακτήρα του. Οπότε μου δημιουργείται η απορία από πού το υιοθετήσατε, οπότε και αν μάθατε κάποια πράγματα για την προηγούμενη ζωή του από κει που το πήρατε. Και έτσι όπως την κάνω την ερώτηση, θα προέτρεπα να κάνετε ένα νέο θέμα παρουσίασης της σκυλίτσας και να μου απαντήσετε (αν θέλετε) εκεί. Απαραίτητο το άφθονο φωτογραφικό υλικό για να χαλβαδιάσουμε σαν παιδιά κι εμείς :D

• Like
Reactions: GRDANE