Βρισκόμασταν στην είσοδο σου ”πάρκου”(πάμε κάθε μέρα κ συγκεκριμένη ώρα όπου ως συνήθως βρίσκονται και συγκεκριμένη σκυλογονείς με τα τετράποδα τους ) κατεβαίνουμε από το αμάξι όπου έχω τον brain στο λουρί.
Βλέπω στο διπλανό αυτοκίνητο και κατεβαίνει ένα ζευγάρι με ένα mini yorkshire και ένα παιδί.
Ο brain ολόχαρος θέλει να παίξει μαζί του και μιξοκλαίει ,δεν τον αφήνω να το πλησιάσει γιατί ξέρω πως αυτά τρομάζουν εύκολα λόγω μεγέθους.
Μπαίνουμε στο πάρκο που είναι περιφραγμένος χώρος και αφήνω τον braintako ελεύθερο καθώς έχει γνωριστεί με όλα τα υπόλοιπα σκυλιά που ήταν μέσα και παίζουν ΚΑΘΕ μέρα.
Μόλις έχω αρχίσει να μιλάω με τα παιδιά, βλέπω το ζευγάρι και μπαίνει μέσα (η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να μπουν μέσα γιατι τα περισσότερα σκυλιά ήταν μεγαλόσωμα)και τον brain να πηγαίνει κατά πάνω τους,( πάντα με καλή διάθεση γιατί είναι παιχνιδιάρης.)
Του φωνάζω να γυρίσει εννοείτε πως δεν με ακούει (όταν βλέπει άλλα σκυλιά τρελαίνεται από την χαρά του ΛΑΘΟΣ),τρέχω γιατί ωστόσο να τον μαζέψω και βλέπω τον κύριο να κάνει σουτάρισμα του σκυλάκου μου. Κυριολεκτικά λες και ήταν στο champions league .ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ και του φωνάζω:
-τι κάνεις εκεί ?άμα σου κλωτσήσω το δικό σου με τον ίδιο τρόπο θα πάει για βουτιά στην θάλασσα. είσαι σοβαρός? τολμάς να έχεις σκύλο και να κλωτσάς το δικό μου?
Γυρίζει και με σπρώχνει και μου λέει:
-να μαζέψω το σκυλί μου και άμα δεν
μπορώ να το ελέγχω να μην το αφήνω ελεύθερο.
-μην ξανακουμπήσεις τα χέρια σου απάνω μου γιατί θα στα σπάσω .
Και μου λέει ποια νομίζεις θα σε εξαφανίσω και εσένα και το κοπρόσκυλό σου…..
Και μου πε… και του πα… και επειδή η κυρία του, χειροτέρευε τη κατάσταση ωρυόταν σαν την στριμμένη. παίρνω τον brain και φεύγω.
Τα υπόλοιπα παιδιά έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό μου λέγανε να μείνω και να μην δώσω άλλη σημασία αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
Πείτε μου φταίω? κάπου?
Την σκέφτομαι πολύ την μήνυση .
Μα να μου κλωτσήσει το σκυλί?