Κλαμα το βραδυ

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός παιδιά.
Όταν πήραμε τον έλβις μας είπε ο εκτροφέας να έχουμε το κρέιτ του στο δωμάτιο μας. Εμείς τότε δεν θέλαμε να τον μάθουμε να κοιμάται στο υπνοδωμάτιο και το βάλαμε στο σαλόνι. Αργότερα, όταν κόψαμε το κρέιτ βάλαμε το κρεββατάκι του στο δωμάτιο μας και από τότε κοιμάται εκεί μαζί με τον άλλο μας σκύλο.
Αλλάξαμε γνώμη στην πορεία δηλαδή.
Σαφως κ ειναι προσωπικο θεμα του καθενος, απλα εγω δεν ασπαζομαι την αποψη οτι μαθει να κοιμαται καπου θ'αλλαξει μερος δυσκολα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Εξαρτάται από την αλλαγή. Να αλλάξω στον έλβις από το σαλόνι στο δωμάτιο μαζί μας ήταν πανεύκολο, παλιότερα όμως όταν προσπαθήσαμε να αλλάξουμε στην Λούση το μέρος που κοιμόταν, από το δωμάτιο μας δηλαδή στο σαλόνι μόνη της ( τότε είχαμε μόνο αυτη) ήταν αδύνατον γιατί γαύγιζε συνεχώς και είχε στρεσαριστεί.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
είναι δύσκολο να έχεις τον σκύλο να κοιμάται μαζί σου και μετά να τον αλλάξεις να μάθει μόνος του. πιστεύω ότι αν μάθει να κοιμάται μόνος του σε άλλο δωμάτιο ,βοηθάει και στο να μένει μόνος του χωρίς άγχος αποχωρισμού κλπ... προσωπικά ήταν εύκολο να μάθει να μένει μόνος του.στην πορεία έμαθε να κοιμάται μαζί μου και όταν αυτό έπρεπε να αλλάξει ήταν δύσκολο..

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
πιθανον! η εισαι ο αρχηγος της αγελης! εγω αυτο δν τ εχω πετυχει ακομα κ ισως γ αυτο ν εχω θεμα...

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
PHP:
Πολύ κλάμα ρε παιδιά, ούτε ο ξανθοπουλος να ήταν.
να του δώσω καμία μπυριτσα μπάς και καλμαρει.:cool:
οχι τίποτα άλλο αλλά κλαίει κ το μωρό για συμπαράσταση

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi