Ρε φίλε, απ' το στόμα μου το πήρες...Τελικά όλοι αγοράζουμε καναπέ ανάλογα με το χρώμα του σκύλου...
Ρε φίλε, απ' το στόμα μου το πήρες...Τελικά όλοι αγοράζουμε καναπέ ανάλογα με το χρώμα του σκύλου...
Εγώ παιδιά είμαι προχωρημένη. Έχω βάψει ΚΑΙ τον τοίχο βερυκοκί...
Είδες για αυτό εμείς προτιμάμε τα πιο παλ χρώματα ... συνδυάζονται πιο εύκολα!!!Εγώ διστάζω να τα βάψω όλα μαύρα 8-[
Δε σου είπα... το βαμπίρ!!!Η τρίτη φωτογραφία είναι ΤΕΛΕΙΑ!
(έντιτ: Σβήνουμε και κανένα μηνυματάκι από τα εισερχόμενα,ε?)
Εσύ ειδικά δεν πρέπει να φοβάσαι... αφού είδες ότι σου έχει αδυναμία, μη σου πω αν παει να σε πειράξει κανένας θα φύγει τρέχοντας!! Ποιος τη χάρη σου!!!Ρε την Κλαίρη! Παρακαλω πολυ, οταν ξανασυναντηθουμε να ειναι δεμενη και να φοραει φιμωτρο. Ετσι οπως φαινεται στην πρωτη φωτο, αν δεν αρκεστει σε απλο ''πάτημα'', θα εχουμε αίματα...
Σ' ευχαριστώ πολύ...!!Είναι μία κούκλα η μικρή σου, φρόντισε να μη σου πάρει μόνο το πάνω χέρι.... Εϊναι δύσκολο να λες όχι σε τέτοιο μωρό!!!
Κοπελιά την επόμενη φορά θέλουμε και Westie στη παρέα μας!!Δύο γλυκές πανέμορφες φατσούλες !! Φτού σκόρδα και στα δύο!!
Mε μεγάλη μου χαρά !!Θα το κανονίσουμε σίγουρα !!Κοπελιά την επόμενη φορά θέλουμε και Westie στη παρέα μας!!
Ευχαριστούμε πολύ!!!