Κλαίει συνέχεια!!

emmy

Member
14 Απριλίου 2011
22
0
Ηράκλειο Κρήτης
Εφόσον δεν αναφέρεις πουθενά τα προβλήματα που θα λυνόντουσαν με το να εξορίσεις την ζιζέλ στη βεράντα δεν μπορεί κανείς να σε βοηθήσει να τα λύσεις αλλιώς.
Σε τι ακριβώς αποσκοπεί το ποστ σου; Θέλεις να σου γράψουν 4-5 άνθρωποι οτι είναι οκευ να την έχεις στην βεράντα για να απενοχοποιηθείς; Δεν έχει νόημα νομίζω..
I.Kyveli δεν έχω ανάγκη από απενεχοποίηση...Απλά αυτό που λέω είναι ότι έχω μάθει να μην κρίνω αυστηρά τους ανθρώπους... Και αφού απέκτησα κουτάβι ξέρω πλέον πολύ καλά πόσο δύσκολη είναι η συμβίωση μαζί τους.....Και σωστό είναι ο καθένας μας να προσφέρει ότι μπορεί να προσφέρει ότι κι αν είναι αυτό αρκεί να περιλαμβάνει αγάπη. Τον αν εγώ μπορώ να την έχω μέσα στο σπίτι και κάποιος άλλος όχι είναι τουλάχιστον σεβαστό... Πάντως έχω ανοίξει νέο θέμα στην "Εκπαίδευση-Συμπεριφορά" όπου αναφέρω πιο αναλυτικά τα προβλήματα με την Ζιζέλ και θα χαρώ να ακούσω την άποψή σου...

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καλησπέρα και ξανά βοήθεια!! Ο Άρης πλέον είναι 9 μηνών κούκλος αγαπησιάρης αλλά ακόμα γκρινιάρης!!!! Πλέον μέσα στο σπίτι υπάρχει crate και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.. Αν μείνει μόνος του μέσα στο crate όταν δεν είμαστε σπίτι κοιμάται(το έχω τσεκάρει με κάμερα) όταν είμαστε σπίτι και πάω τουαλέτα, βγω να πλένω το μπαλκόνι ή απλά κάνω κάτι άλλο που δεν έχει να κάνει με αυτόν ο σκατούλης βγάζει έναν τσιριχτό ήχο με κλειστό στόμα που μπορεί απλά να σε κάνει έξαλλο. Δεν ξέρω αν το βλέπω υπερβολικά εγώ αλλά αν το συνεχίσει για τα επόμενα 15χρόνια της ζωής θα είναι πρόβλημα. Την ώρα που το κάνει προσπαθώ να μην δίνω σημασία αλλά κάποιες φορές πραγματικά δεν μπορώ να έχω την απαραίτητη ψυχραιμία και με ένα δυνατό ΟΧΙ που ακούει σταματάει για δύο λεπτά και ξανά από την αρχή. Αυτό το πράγμα γίνετε 2-4 φορές την μέρα. Να τον ενοχλεί κάτι ή απλά του έμεινε κουσούρι????

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλησπέρα και ξανά βοήθεια!! Ο Άρης πλέον είναι 9 μηνών κούκλος αγαπησιάρης αλλά ακόμα γκρινιάρης!!!! Πλέον μέσα στο σπίτι υπάρχει crate και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.. Αν μείνει μόνος του μέσα στο crate όταν δεν είμαστε σπίτι κοιμάται(το έχω τσεκάρει με κάμερα) όταν είμαστε σπίτι και πάω τουαλέτα, βγω να πλένω το μπαλκόνι ή απλά κάνω κάτι άλλο που δεν έχει να κάνει με αυτόν ο σκατούλης βγάζει έναν τσιριχτό ήχο με κλειστό στόμα που μπορεί απλά να σε κάνει έξαλλο. Δεν ξέρω αν το βλέπω υπερβολικά εγώ αλλά αν το συνεχίσει για τα επόμενα 15χρόνια της ζωής θα είναι πρόβλημα. Την ώρα που το κάνει προσπαθώ να μην δίνω σημασία αλλά κάποιες φορές πραγματικά δεν μπορώ να έχω την απαραίτητη ψυχραιμία και με ένα δυνατό ΟΧΙ που ακούει σταματάει για δύο λεπτά και ξανά από την αρχή. Αυτό το πράγμα γίνετε 2-4 φορές την μέρα. Να τον ενοχλεί κάτι ή απλά του έμεινε κουσούρι????
Ένα δυνατό "σουυυυυυυυυυυυυυυτ" ή "όχι" εκείνη την ώρα καθώς κάνεις την δουλειά σου και συγχρόνως αδιαφορία είναι το κλειδί!

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Πιστευω πως ειναι χουι.. οχι Χιουι :p απλα χουι, κακη συνηθεια απ'οτι μου εχουν πει φιλοι. Οταν το κανει αλλαζε δωματιο. Φυγε απο κει που ειναι εκεινος για λιγα λεπτα. Κανε το καθε φορα. Ειναι βαρετο αλλα....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97