Κι αν...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τα δικά μου είναι κουτσομπόλικα και θα με πρήζανε όλη μέρα όμως
"και να σου πώ,σου είπα ότι πέρασε ο τάδε?
του έδωσα και κατάλαβε όμως,αμ τι?
θα κοιτάει προς το χώρο μας ο κάθε τυχαίος περαστικός????
τι να σου λέω τώρα.....του τα είπα ένα χεράκι,τι ένα?πες δύο καλύτερα ,και όχι χεράκι.......χερούκλες του τα είπα μιλάμε!!!
και έφυγε παριστάνοντας τον αδιάφορο,πφφφφφ η κότα η λυράτη........κοκόνι rules ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!! τι ώρα τρώμε? ε? εε? αν θές να με χαιδέψεις να μου το πείς έτσι? "

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Αν μιλαγαν οι σκυλοι δεν ξερω αν θα αντεχα να ακουσω την ιστορια της Baroque ή του Kringle ή οποιουδηποτε αδεσποτου στο δρομο ή στα καταφυγια.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
ευτυχώς θεέ μου που δεν μιλάνε τα δικά μου
τα πάντα εν σοφία εποίησες...αναμφίβολα
Ο Θεός αν ήθελε να μείνουμε βυθισμένοι στο σκοτάδι δε θα μάς άφηνε να προχωρήσουμε σε ανακαλύψεις και επιστήμες απ' την αρχή του χρόνου ως τώρα. Το ότι δίνονται οι δυνατότητες εξέλιξης ιδεών επιστημών κι οι επιλογές σε τόσα πολλά μόνο ως θεϊκή παρέμβαση μπορώ να το δω, τα ασύλληπτα μυαλά που έχουν περάσει, τις αδιανόητες γνώσεις που έχουμε αποκομίσει. Κι επειδή ακριβώς υπήρξε απ' την αρχή του χρόνου η δυνατότητα της επιλογής αυτό απορρίπτει την αντίληψη κάποιων πως οι επιστήμες είναι αυτές που φέρανε το σωματικό εκφυλισμό (και ψυχικό σε κάποιες περιπτώσεις) επιδρώντας κι επηρεάζοντας τη ζωή και τη φύση. Όπως είσαι ελεύθερος να επιλέξεις αυτό ή το άλλο, είσαι κι υπεύθυνος για την επιλογή σου, ιδέα στην οποία γενικά έστω κι ακροθιγώς βασίζεται η θρησκεία μας.

Πάντα κατά την άποψη μου.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μιλάει την γλώσσα μας... όχι γιατί θα φοβόμουν για το τι θα μου πει.

Η σχέση είναι ξεκάθαρη. Η γλώσσα του σκύλου έχει αποκωδικοποιηθεί στα τόσα χρόνια συνύπαρξης μας. Δεν θέλει να μας πει και τόσα πολλά... δεν σκέφτεται τόσο πολυσύνθετα! Είναι πιο απλά τα πράγματα στο κεφάλι του σκύλου. Εμείς τα κάνουμε δύσκολα.

Όπως μάθαμε Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και ένα σωρό άλλες ξένες γλώσσες για να μπορούμε να επικοινωνούμε, ας βάλουμε τον (_)_) μας κάτω και να μάθουμε εμείς την γλώσσα την δική του για να επικοινωνούμε με ποιότητα μαζί του και να περάσει η σχέση μας σε "άλλα" επίπεδα! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ