Κι αλλη εκτελεση

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
[video]|http://www.zougla.gr/App_Themes/default/_flash/akamai_flash_player.swf?*[/video]

Το έδεσαν και το δηλητηρίασαν

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010, 14:56

Ακόμα ένα τραγικό περιστατικό άγριας κακοποίησης αδέσποτου σκύλου σημειώθηκε στη Ρόδο, αυτή τη φορά στο τουριστικό Φαληράκι της. Άγνωστοι δράστες δηλητηρίασαν ένα άτυχο σκυλάκι, καταδικάζοντάς το σε βασανιστικό θάνατο, για να ικανοποιήσουν τις άρρωστες διαθέσεις τους. H φιλόζωη κάτοικος της περιοχής, που το τάιζε, έπαθε σοκ όταν το αντίκρισε, αφού οι ανεγκέφαλοι, όχι μόνο το δηλητηρίασαν αλλά έδεσαν με χοντρή πετονιά τα πισινά του πόδια.

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Απ'οτι βλεπω, δεν καταφερα να βαλω το βιντεο. Ας το διορθωσει καποιος. Ευχαριστω.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ναι,αν μπορουμε να μενουμε μονο σε περιγραφες, το προτιμω κι εγω.Δεν αντεχονται αλλο αυτες οι φωτογραφιες και τα βιντεο...

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Καλησπέρα και από εμένα...
Καλύτερα χωρίς εικόνα. Ακόμα και χωρίς περιγραφές. Ετσι κι αλλιώς ξέρουμε όλοι μας πόσα ανώμαλα μυαλά υπάρχουν.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να δω έναν. Να τον πετύχω. Αυτό.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Κάποτε (ομολογώ, ως νέο μέλος, που δεν μου έχετε εμπιστοσύνη ακόμα) είχα προτείνει κάτι, όταν παρατέθηκε ο φρικτός βασανισμός του cocker με 70 καλαμάκια (από σουβλάκι) μπηγμένα στο μικρό κορμάκι του:
"Ας είναι ΑΥΤΟ το σκυλί που θα πάρει, με το θάνατό του, επάνω του το βάρος των ανθρώπων που ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν κάτι".
Οι ελάχιστες απαντήσεις ήταν συμπονετικές και ...ξεχάστηκε.
Και ο νοών, νοείτω...

Υ.Γ. Σε εκείνη την περίπτωση, για όσους θυμούνται, οι συνθήκες δεν μπορούσαν να είναι πιό ιδανικές...

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν