Καύκασιο Κουτάβι 5 μηνών θέλω την συμβουλή σας

AGRIAN

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2015
590
1.968
Αθήνα
Είναι ενδιαφέρον οτι η θεματοθέτρια δεν απάντησε ποτέ στις ερωτήσεις που θέσαμε, ειδικά για την απουσία του άντρα της ....
Μάλλον είναι απούσα και η ίδια πια, αν ήταν ποτέ παρόν το όλο θέμα καθ' εαυτό ....

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Ενταξει?αισθανεσαι καλυτερα τωρα?
Το βγαλες απο μεσα σου?

Καλο θα ηταν να μην ανακατεύεις αυτο το θεμα με απαντησεις που εχω δωσει σε αλλα θεματα,γιατι δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να παρακολουθει παραλληλα ολα τα θεματα που συμμετεχω,κ το μονο που καταφέρνεις ειναι να μπερδευεις τον κοσμο!

Δεν εχω κανενα πρόβλημα με την κριτικη,
ισα ισα,
με ενοχλει ομως οταν βάλλονται κατα μου μονο κ μονο επειδη εναντιωθηκα σε προηγουμενα ποστ...
κ δεν ησουν ο μονος που συμβουλεψες να το δώσουν...
αλλα δεν βλεπεις κανενα αλλο να το πηρε ετσι πατριωτικα οπως εσυ...

Εις το επανιδείν!
Δυστυχως δε μπορω να αφήσω αναπαντητη την ειρωνεια, ειδικα όταν προερχεται από ατομα που δεν εμπνεουν τον σεβασμο μου.

Αλλα αφου προτιμας υφακι, no prob, με υφακι λοιπον και υποννοουμενα...

Στην ερωτηση σου λοιπον, θα αισθανομουν καλυτερα αν δεν υπηρχαν ανεύθυνοι ανθρωποι.
Δεν αισθανομαι καλυτερα επειδή εγραψα ένα post στο dogforum. Ο,τι και να γραψω εγω, ο ανεύθυνος προφανως ανεύθυνος θα παραμεινει. Δεν ξερω αν με πιανεις...

Θα ξαναπω:αν δεν αντιλαμβάνεσαι καποια πραγματα, αλλα θες να το συνεχισεις, προσπαθησε τουλάχιστον να βρεις σοβαρα επιχειρηματα που να τεκμηριωνουν την αποψη σου.
Ατακες τυπου "αλλα δεν βλεπεις κανενα αλλο να το πηρε ετσι πατριωτικα οπως εσυ", ειχαν τρομερη περαση στο δημοτικο...καταπληκτικο επιχειρημα, ειλικρινα...
(fyi,επειδη είναι σιγουρο ότι διαβαζεις τα posts επιλεκτικα και αφου η λογικη σου παει συμφωνα με το πληθος των αντιδρασεων, τρως κραξιμο και στο post#30 το οποιο εχει και 15 likes να 'ουμ'...τωρα κερδαω δηλαδή; )

Και ναι, καποιες στιγμες το παιρνω πατριωτικα όταν εδώ μεσα στο ...σκυλοφορουμ διαβαζω τέτοιες βλακείες σαν αυτές που γραφεις ("μονο κ μονο επειδή προκειται για την συγκεκριμένη φυλη κατευθειαν η απαντηση ηταν δωστο λες κ ημαστε η Πηθεια...αμα ηταν κανα πομερανιαν οι αντιδρασεις θα ηταν μακραν διαφορετικές" - "το αντικειμενο "μας" ειναι η ευζωία του σκυλου πρωτίστως" ):τι πομερανιαν-τι Καυκασου, σκυλια και τα δυο, γιατι να δινουμε διαφορετικες συμβουλες και πρωτίστως η ευζωία του σκυλου --> δευτερεύοντος η ασφαλεια της οικογενειας που εχει και δυο παιδακια...
υγ1. στο επομενο ποστ σου μπορεις να χρησιμοποιησεις και 7αρια γραμματα με κοκκινο χρωμα...εκει να δεις ποση βαρυτητα θα αποκτησουν τα λογια σου...
υγ2. για να καταλαβει καποιος, εκτος από το να θελει, πρεπει και να μπορει.

• Like
Reactions: elverg

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Καταρχάς...
το υφακι εσυ το ξεκίνησες...
Εγω σου απαντησα αναλογως...
για να ξερουμε κ τι λεμε...

Καταδευτερον...
τελειωσες?στανταρ?
μηπως εχεις να πεις κ αλλα?
μη ζοριζεσαι δλδ κιολας,
οχι τιποταλλο με αναγκαζεις να αναλωνομαι σε ηλιθιότητες μονο κ μονο επειδη you can't take it...

Για ολο το υπολοιπο παραληρημα δεν εχω να σχολιασω κατι
Είπες την αποψη σου,διαφωνησα
Ειπα την αποψη μου,ξεσαλωσες

Παμε παρακάτω

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.003
2.717
Δραμα
Εγω θα επιμεινω σε αυτο που ειπα νωριτερα, οτι δεν γνωριζουμε τις προθεσεις της θεματοθετριας και οπως το κοβω δε θα τις μαθουμε και ποτε. Αν τις γνωριζαμε νομιζω οτι θα μπορουσαμε ολοι να τοποθετηθουμε ευκολοτερα και να αφησουμε και ο ενας το μαλλι του αλλου και ο αλλος το μουστακι του αλλου :p

Peace niggas

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Λίγο πιο ήρεμα παιδιά (μια παρότρυνση για όλους)...

Να κρίνουμε τις απόψεις και να παρουσιάζουμε τα επιχειρήματα μας αποφεύγοντας τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και τις "εξυπνάδες".

Ευχαριστώ πολύ!

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
Να το δωσεις μην παθετε ζημια, ο σκυλος πρωτον θα πρεπει να προερχεται απο γεννητορες ισορροπημενους σε χαρακτηρα, αν δεν τους γνωριζεις ειναι προβλημα..
δευτερον θα πρεπει να τον χειριζονται εμπειροι ιδιοκτητες, απλα επειδη πηγες σε εναν εκπαιδευτη και εκανες μια βασικη δεν σε καθιστα εμπειρο. η εμπειρια σε κυριαρχικες φυλες χρειαζεται τριβη με τετοιου ειδους ζωα...τριτον απαιτει χρονο να ξεκινησεις απο μηδενικες βασεις με ενα τετοιο ζωο που ηδη εχει θεματα καταλαβαινω γιατι συμπασχω οτι με δυο παιδια ο χρονος θα ειναι σχετικα περιορισμενος...ισως και να παει καλα αλλα πιστευω δεν αξιζει να παρετε το ρισκο...πανω απολα η ασφαλεια των παιδιων

kyriakos55

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2013
49
43
30
Κέρκυρα
Αν μιλουσα σε εναν "νορμαλ" ανθρωπο θα ελεγα να το κρατησει και να προσπαθησει μεσω εκπαιδευσης να διορθωσει τον σκυλο μιας και ειναι 5 μηνων. Οταν εχω απεναντι μου ομως εναν θεματοθετη που πηρε τετοιον σκυλο (απο byb που το ειχε σε χωραφι και εχοντας και 2 μικρα παιδια ) επειδη της εκλεψαν 3 φορες το σπιτι αγανακτωωω. Ζουμε στον 21 αιωνα και ευτηχως υπαρχουν πορτες ασφαλειας καμερες ασφαλειας και χιλια δυο αλλα συστηματα για να μην σε κλεψουν και το πρωτο πραγμα που μας ερχετε στο μυαλο ειναι να παρουμε εναν σκυλο να μας φυλαει??? ειμαστε σοβαροιιιι??? και βλεπω να τσακονομαστε και μεταξυ μας για το εαν πρεπει να το εκπαιδευσει η να το δωσει. Θα με πιασει παρανοιαα!!!