Ενταξει?αισθανεσαι καλυτερα τωρα?
Το βγαλες απο μεσα σου?
Καλο θα ηταν να μην ανακατεύεις αυτο το θεμα με απαντησεις που εχω δωσει σε αλλα θεματα,γιατι δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να παρακολουθει παραλληλα ολα τα θεματα που συμμετεχω,κ το μονο που καταφέρνεις ειναι να μπερδευεις τον κοσμο!
Δεν εχω κανενα πρόβλημα με την κριτικη,
ισα ισα,
με ενοχλει ομως οταν βάλλονται κατα μου μονο κ μονο επειδη εναντιωθηκα σε προηγουμενα ποστ...
κ δεν ησουν ο μονος που συμβουλεψες να το δώσουν...
αλλα δεν βλεπεις κανενα αλλο να το πηρε ετσι πατριωτικα οπως εσυ...
Εις το επανιδείν!
Δυστυχως δε μπορω να αφήσω αναπαντητη την ειρωνεια, ειδικα όταν προερχεται από ατομα που δεν εμπνεουν τον σεβασμο μου.
Αλλα αφου προτιμας υφακι, no prob, με υφακι λοιπον και υποννοουμενα...
Στην ερωτηση σου λοιπον, θα αισθανομουν καλυτερα αν δεν υπηρχαν ανεύθυνοι ανθρωποι.
Δεν αισθανομαι καλυτερα επειδή εγραψα ένα post στο dogforum. Ο,τι και να γραψω εγω, ο ανεύθυνος προφανως ανεύθυνος θα παραμεινει. Δεν ξερω αν με πιανεις...
Θα ξαναπω:αν δεν αντιλαμβάνεσαι καποια πραγματα, αλλα θες να το συνεχισεις, προσπαθησε τουλάχιστον να βρεις σοβαρα επιχειρηματα που να τεκμηριωνουν την αποψη σου.
Ατακες τυπου "αλλα δεν βλεπεις κανενα αλλο να το πηρε ετσι πατριωτικα οπως εσυ", ειχαν τρομερη περαση στο δημοτικο...καταπληκτικο επιχειρημα, ειλικρινα...
(fyi,επειδη είναι σιγουρο ότι διαβαζεις τα posts επιλεκτικα και αφου η λογικη σου παει συμφωνα με το πληθος των αντιδρασεων,
τρως κραξιμο και στο post#30 το οποιο εχει και 15 likes να 'ουμ'...τωρα κερδαω δηλαδή; )
Και ναι, καποιες στιγμες το παιρνω πατριωτικα όταν εδώ μεσα στο ...σκυλοφορουμ διαβαζω τέτοιες βλακείες σαν αυτές που γραφεις
("μονο κ μονο επειδή προκειται για την συγκεκριμένη φυλη κατευθειαν η απαντηση ηταν δωστο λες κ ημαστε η Πηθεια...αμα ηταν κανα πομερανιαν οι αντιδρασεις θα ηταν μακραν διαφορετικές" - "το αντικειμενο "μας" ειναι η ευζωία του σκυλου πρωτίστως" ):τι πομερανιαν-τι Καυκασου, σκυλια και τα δυο, γιατι να δινουμε διαφορετικες συμβουλες και πρωτίστως η ευζωία του σκυλου --> δευτερεύοντος η ασφαλεια της οικογενειας που εχει και δυο παιδακια...
υγ1. στο επομενο ποστ σου μπορεις να χρησιμοποιησεις και 7αρια γραμματα με κοκκινο χρωμα...εκει να δεις ποση βαρυτητα θα αποκτησουν τα λογια σου...
υγ2. για να καταλαβει καποιος, εκτος από το να θελει, πρεπει και να μπορει.