Κατουράει σε οποιουδήποτε είδους χαλάκι, μαξιλαράκι, πετσέτα βρει .....

BAD

Member
15 Μαρτίου 2010
24
0
Το σκυλάκι μας είναι ένα English Bulldog 14 μηνών το οποίο ζει στην αυλή μας και έχει εκπαιδευτεί να κάνει την ανάγκη του σε ένα συγκεκριμένο παρτέρι.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ότι οποιοδήποτε είδους χαλάκι, μαξιλαράκι, πετσέτα είτε πλαστικό είτε ύφασμα βρει κάνει τσίσα πάνω του.

Η μόνη λύση που έχουμε έως τώρα είναι να μην του βάζουμε τίποτα στο σπιτάκι του μέσα η οπουδήποτε αλλού.

Το πρόβλημα είναι ότι λατρεύει να κοιμάται πάνω σε κάτι μαλακό και εκτός αυτού πολλές φορές κοιμάται με τα γόνατα των μπροστινών ποδιών λυγισμένα !? γεγονός που του έχει δημιουργήσει μικρές πληγές από τις σκληρές επιφάνειες (το πλαστικό πάτωμα του σκυλόσπιτου ή της αυλής).

Αν υπάρχει καμία ιδέα για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε θα μας βοηθούσατε πολύ!!!

[FONT=&quot]Σας ευχαριστώ,[/FONT]

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.472
10.727
Athens
Αν υπάρχει καμία ιδέα για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε θα μας βοηθούσατε πολύ!!!
Nα το βάλετε μέσα στο σπίτι! Αλήθεια, γιατί το έχετε έξω?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το οτι κανει την αναγκη του σε ενα συγκεκριμενο παρτερι, δεν ειναι καμια σοβαρη εκπαιδευση εάν το παρτερι ειναι μεσα στην αυλη. Φανταζομαι ειναι κατι που το εμαθε μονος του. Ολα σχεδον τα σκυλια ετσι κανουν.

Οσο κι αν τα πλυνετε και οσα χαλακια και πατακια κι αν αλλαξετε, παλι το σπιτακι του θα μυριζει ουρα και αυτο οδηγει τον σκυλο να τα ξανακανει εκει.

Προτεινω να βγαινει ο σκυλος περισσοτερες βολτες για αθληση και εκτονωση και να κανει τουαλετα εκτος αυλης. Ειναι μια αρχη για να λυθουν πολλα και διάφορα προβληματα.

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Μα αν το βαλουν σε αυτη τη φαση μεσα θα κατουρησει τα παντα !
Το σκυλακι δε κρατιεται ; Κατουραει οποτε να'ναι ; Αν το βγαζεις συνεχεια κ το πηγαινεις στο παρτερακι ή ακομη καλυτερα βολτα να τα κανει εξω ωστε να μην εχει τσισα να κανει στα χαλια κτλ μεχρι να μαθει να λερωνει μονο εξω ;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αν το πήρατε απο πέτσοπ πολύ απλά νιώθει μοναξιά και κατουράει την φωλιά του για να νιώσει καλύτερα (όπως στο πετσοπ που είχε παρέα τουλάχιστον τα δίπλα σκυλιά)
ή
το σπίτι του το κατουράνε ποντίκια ή γάτες και το ξαναμαρκάρει για να είναι δικό του

Γενικά
βάλτε τον σκύλο μέσα
πηγαίντε τον βόλτες ολιγόλεπτες συχνά και μεγαλύτερες τουλάχιστον μία φορά την ημέρα
να τρέχει να παίζει και να ενεργείται εκτός σπιτιού
και να δέιτε που όλα θα στρώσουν

Ο εκτροφέας του τι λέει?

BAD

Member
15 Μαρτίου 2010
24
0
Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας,

Μενει στην αυλη γιατι την ημέρα εμεις λειπουμε και τον φροντίζει ο πεθερος μου, ασε που η αυλη μας ειναι υπερπαραγωγη ασε που αν μεινει μέσα εκτος που θα κατουρήσει το σύμπαν θα το γκρεμίσει κιόλας μιλαμε για το τέρας της ταζμανίας.

Δεν κανει τσισα στα χαλάκια για να κάνει την ανάγκη του, μπορει να έχει παει βολτα και να τα έχει κανει μερικά δευτερολεπτα πριν, μολις του το βαλεις εστω κια μία σταλα να έχει θα την κανει την δουλια, λες και το έχει φετιχ τι να πω?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Βαγγελη, τα σκυλια απο πετ σοπ κατουρανε μετα το σπιτακι τους οχι για παρεα αλλά γιατι εχουν μαθει απο μωρα να κατουρανε εκει που μενουν.

Το ιδιο κανουν και πολλα σκυλια απο byb οι οποιοι τα εχουν κλεοισμενα σε κλουβια.

Ποτέ δεν ειδανε οτι μπορουν να κατουρανε αλλού γιατι δεν τους δωθηκε η ευκαιρια.

BAD

Member
15 Μαρτίου 2010
24
0
Εχει κανει την βασική εκπαιδευσή με εκπαιδευτή, το να πηγαίνει στο παρτέρι δεν το έμαθε μόνος του πηγαινε όπου ηθελε στην αρχή, του το μαθαμε εμεις με crate τους πρωτους μήνες.

Στο σπιτάκι του, αν εν έχει τιποτε απο κάτω, δεν το κάνει ποτέ βγαίνει και πάει στο παρτέρι, αλλα αν του βαλουμε κανένα κουβερτάκι ας πούμε τα κάνει αμέσως ...

Μια μεγάλη βόλτα βγάινει καθημέρινα μία φορα το απόγευμα που επιστρέφουμε απο την δουλειά

BAD

Member
15 Μαρτίου 2010
24
0
αν το πήρατε απο πέτσοπ πολύ απλά νιώθει μοναξιά και κατουράει την φωλιά του για να νιώσει καλύτερα (όπως στο πετσοπ που είχε παρέα τουλάχιστον τα δίπλα σκυλιά)
ή
το σπίτι του το κατουράνε ποντίκια ή γάτες και το ξαναμαρκάρει για να είναι δικό του

Γενικά
βάλτε τον σκύλο μέσα
πηγαίντε τον βόλτες ολιγόλεπτες συχνά και μεγαλύτερες τουλάχιστον μία φορά την ημέρα
να τρέχει να παίζει και να ενεργείται εκτός σπιτιού
και να δέιτε που όλα θα στρώσουν

Ο εκτροφέας του τι λέει?
Δυστύχως τον πήραμε απο Pet Shop, μετά ανακλύψαμε τι παιζεται, γατες και ποντίκια δεν εχουμε αλλα οπως προανέφερα λερώνει μόνο αν υπαρχει κάτι μαλακό κάτω απο τα πόδια του.

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
Το σκυλάκι μας είναι ένα English Bulldog 14 μηνών το οποίο ζει στην αυλή μας και έχει εκπαιδευτεί να κάνει την ανάγκη του σε ένα συγκεκριμένο παρτέρι.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ότι οποιοδήποτε είδους χαλάκι, μαξιλαράκι, πετσέτα είτε πλαστικό είτε ύφασμα βρει κάνει τσίσα πάνω του.

Η μόνη λύση που έχουμε έως τώρα είναι να μην του βάζουμε τίποτα στο σπιτάκι του μέσα η οπουδήποτε αλλού.

Το πρόβλημα είναι ότι λατρεύει να κοιμάται πάνω σε κάτι μαλακό και εκτός αυτού πολλές φορές κοιμάται με τα γόνατα των μπροστινών ποδιών λυγισμένα !? γεγονός που του έχει δημιουργήσει μικρές πληγές από τις σκληρές επιφάνειες (το πλαστικό πάτωμα του σκυλόσπιτου ή της αυλής).

[FONT=&quot]Σας ευχαριστώ,[/FONT]

Ο σκυλος σου 14 μηνων θα επρεπε να ειχε μαθει να κανει την ''αναγκη'' του κατα τη διαρκεια της βολτας.Μια βολτα την ημερα δεν ειναι αρκετη.Το αγγλικο bulldog ειναι σκυλος για μεσα στο σπιτι και νιωθει τεραστια μοναξια οταν αποκοβεται απο την οικογενεια του.
Και μετα δυσανασχετεις και αναρωτιεσαι γιατι σου κατουραει τα χαλακια.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ο δικος μου σκυλος ειναι επισης πολυ ανθρωποκεντρικη φυλη και δεν μου κατουραγε τα χαλακια,αν και τον ειχα-εχω μονιμα εξω.

επισης στους 14 μηνες ηξερε και τα εκανε στην βολτα...γιατι εαν τα εκανε στα χαλακια θα του ειχα γ.... το σπ...:)

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
ο δικος μου σκυλος ειναι επισης πολυ ανθρωποκεντρικη φυλη και δεν μου κατουραγε τα χαλακια,αν και τον ειχα-εχω μονιμα εξω.

επισης στους 14 μηνες ηξερε και τα εκανε στην βολτα...γιατι εαν τα εκανε στα χαλακια θα του ειχα γ.... το σπ...:)
Ναι ρε συ Teo... αλλα... τον πηρες απο αλλου,τον πηγαινες βολτες και γενικα ασχοληθηκες με το σκυλο αρκετα οσο ηταν κουταβι.Εξαλλου τα bullmastiff μπορουν να ζησουν εξω,το bulldog οπως ξερεις θελει τις ανεσεις του! :)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ωχ...λαθος μου...δεν διαβασα καλα οτι προκειται για English Bulldog...νομιζα Αμερικανικο.

*κατσε αυριο θα διαβασουμε παλι ποστς..."Δηλαδη αν ηταν Αμερικανικο...δεν πρεπει να μενει μεσα"?..."Εσυ που εχεις τον σκυλο σου εξω,νομιζεις οτι κανεις σωστα"?...

:D...οπως βολευεται ο καθενας και οπου βολευεται...:D

Last edited:

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
ωχ...λαθος μου...δεν διαβασα καλα οτι προκειται για English Bulldog...νομιζα Αμερικανικο.
Δηλαδη αν ηταν Αμερικανικο...δεν πρεπει να μενει μεσα?...Εσυ που εχεις τον σκυλο σου εξω,νομιζεις οτι κανεις σωστα ?
Για εξηγησου!

:p

BAD

Member
15 Μαρτίου 2010
24
0

Κοιτα, στην βόλτα τα κάνει και απο τα δυο, την ημέρα ομως που θα ξαναχρειαστει θα παει στο παρτέρι οπως του έχουμε δείξει δεν θα λερώσει πουθενά αλλου ... εκτός αν δει υφασμα-χαλάκι κλπ