Σε ατύχημα που είχαμε με το αυτοκίνητο και όλα τα σκυλιά μας μέσα, ο ένας σκύλος ήταν σε πλαστικό κλουβί ο δεύτερος σκύλος μπροστά από το πλαστικό κλουβί του πρώτου σκύλου και το μικρόσωμο στα πόδια μου κάτω. Το αμάξι μας τότε ήταν αρκετά μικρό για κάτι καλύτερο απο αυτό.
Το πάνω μέρος του πλαστικού κλουβιού έσπασε και έπεσε στο κεφάλι του σκύλου, ευτυχώς το κάτω μέρος του μποξ σφήνωνε με κάποιο τρόπο, δεν πήγαινε δεξιά αριστερά δηλαδη και με όλη αυτή τη περατζάδα που φέραμε δεν χτύπησε ο 2ος σκύλος. Το μικρόσωμο απο τα πόδια μου βρέθηκε στο πορτπαγκαζ.
Όταν ανοίξαμε το πορτπαγκαζ ο σκύλος που ήταν μέσα στο κλουβί που είχε σπάσει και είχε εγκλωβιστεί είχε τρομάξει τόσο πολύ που κατέβηκε και άρχισε να τρέχει. Αν δεν είχε απόλυτη υπακοή ή ήταν ενας φοβικός σκύλος που στον πανικό του δεν θα άκουγε ακόμα θα τον ψάχναμε.
@theodss1 Όλα αυτά έγιναν σε κατοικημένη περιοχή, εμείς πηγαίναμε με 30 αλλά έτρεχε πάρα πολύ αυτός που μας χτύπησε. Η απόσταση που έπρεπε να διανύσουμε ήταν περίπου 2χλμ και το τρακάρισμα έγινε κάπου στη μέση. Δεν είναι ασφαλές τα σκυλιά να είναι χύμα στο αμάξι ούτε και σε κοντινές αποστάσεις. Δεν φανταζόμουν ποτέ πόσο εκτεθειμένος ήταν ακόμα και ο σκύλος που ήταν μέσα στο πλαστικό κλουβί, για τα άλλα δυο βέβαια δεν το συζητώ καθόλου. Αν το μικρόσωμο το είχα να κοιτάει έξω απο το παράθυρο όπως βλέπω πολλά μικρόσωμα στον δρόμο, θα είχε φύγει όσο φέρναμε σβούρες.
Νομίζω ότι ο ασφαλέστερος τρόπος μεταφοράς είναι ειδικό αλουμινένιο κλουβί που δύσκολα θα πάθει κάτι εκείνη την ώρα.