Καταπίνουν οτιδήποτε;

Moutsi Moutsi

Well-Known Member
11 Μαϊου 2018
95
85
43
Αττική
gkiouzelis.wordpress.com
Γεια σας! Να ρωτήσω κατι; Τα κουτάβια αλλά και τα πιο μεγάλα σκυλιά αν στο σπιτι υπάρχουν τιποτα πεταμενα μικρά πράγματα κάτω μπορεί να τα καταπιούν; Δηλαδή το πάτωμα πρέπει ναναι 100% πεντακάθαρο απο τυχόν μικρα πεταμενα πραγματα κάτω;

N_B

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2017
70
92
47
Θρακομακεδόνες
Γεια σας! Να ρωτήσω κάτι; Οι άνθρωποι σ αυτο το σπίτι, μετακινούνται με σλάλομ για να αποφεύγουν τα Αγνώστου Ταυτότητας μικρα αντικείμενα που υπάρχουν διάσπαρτα στο πάτωμα;

• Like
Reactions: Moutsi Moutsi

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Εμείς με ενήλικο σκύλο καμιά κάλτσα την αφήναμε στο πάτωμα. Το κόψαμε το σπορ όταν πλέον όλες οι κάλτσες μας είχαν πολλαπλούς εξαερισμούς.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Επειδή υποθέτω ότι ανήκεις στην κάποτε συμπαθή και πλέον βαρετή συνομοταξία των τρολς που εμφανίζονται τελευταία θα το γράψω άφοβα:
Ελπίζω να μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις ποτέ παιδιά.

• Like
Reactions: N_B

Moutsi Moutsi

Well-Known Member
11 Μαϊου 2018
95
85
43
Αττική
gkiouzelis.wordpress.com

Τον σκυλάκο μου τον λένε Άργος κι έχει ψευδώνυμο Τρόλ! Σε χαιρετάει! :) Νομίζω θα του το καθιερώσω το ψευδώνυμο αυτό...! Μαρέσει μαρέσει, όπως λέει και στην παρακάτω ταινία!

Δοξα τω Θεώ, περασα καλά και το δεύτερο βράδυ με το νέο μέλος της οικογένειας! :):):)

Να δούμε τωρα το πρωί πως θα πάει που θα πρέπει να μείνει μόνο του μες στο crate για 3 ωρίτσες λόγω Θ. Λειτουργίας! :) Θα τα καταφέρει ο Τρόλ μας, είμαι σίγουρος! ;)

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Spiros_Sersey

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2017
184
618
56
Ζωγράφου
Δυνατό Τρολ, ο Τρολ.
Να τον χαρείς λοιπόν, πολλά πολλά χρόνια, και να σου χαρίσει απλόχερα, μόνο όσα αυτά τα πλάσματα μπορούν τόσο δυνατά.

Χαίρομαι λοιπόν και σου ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ.

• Like
Reactions: Moutsi Moutsi

Moutsi Moutsi

Well-Known Member
11 Μαϊου 2018
95
85
43
Αττική
gkiouzelis.wordpress.com

Ολα καλα μεταξύ μας φίλε μου Σπύρο, δεν παρεξηγήθηκα!! Καλα ειναι κι ο Άργος! Χαίρομαι που τον βλέπω καθε μερα να μαθαίνει κατι παραπάνω! Πλέον δεν τα κανει μες στο κρειτ ουτε σε ενα κατι σαν κρεβατακι που τουχω παρει! Τα θεωρει δικα του κ δεν τα λερωνει! :)

• Like
Reactions: N_B

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
τωρα που τη βλεπω τη βεραντουλα,ημιοροφος μοιαζει, κανω λαθος? Απο τη μια μερια το εδαφος φαινεται πολυ κοντα...
σε λιγο καιρο δε θα εχεις προβλημα αν θα χωραει να περασει μεσα απο τα καγκελα, αλλα θα μπορει να πηδηξει πανω απο τα καγκελα :LOL:

Γιατι το εχεις το γλυκουλι δεμενο? Αποπειραθηκε να το σκάσει?

Last edited:

Moutsi Moutsi

Well-Known Member
11 Μαϊου 2018
95
85
43
Αττική
gkiouzelis.wordpress.com
Ναι ημιόροφος είναι, αλλα είναι ψηλα, δεν ειναι για να πηδηξει κατω σκύλος! Όσες φορες εχω τολμησει να τον αφησω ελευθερω επι την επιβλεψη μου παντα, εχω ψιλοτρομαξει γιατι αρχιζει κ τρεχει..! Αυτη είναι η μία απτις γατουλες μου η Μουρτμέρτμορφ ή Τσαπατσόλε ή Μικρό χαχα! Εχει 3 ονόματα! Στις στελνω για να δεις το υψος :oops::)

• Like
Reactions: medusa

Moutsi Moutsi

Well-Known Member
11 Μαϊου 2018
95
85
43
Αττική
gkiouzelis.wordpress.com
Μόλις κάνει κ το εμβόλιο για τον τυφο θα το κατεβάζω κ κάτω στον κήπο, εκει θαναι πιο ελευθερο αλλα παντα πρεπει να το κοιταω..! Εχει κ ο φραχτης αρκετες τρυπες..! Θελει επιβλεψη καλη!

• Like
Reactions: Konmac and medusa

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Ναι φτιαξε τις τρυπες, δεν εχεις και πολυ καιρο, μη νομιζεις. Θα κανει τρελα παιχνιδια. Το γκρεμλιν μου ζηλεψε. :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν