Καταγγελια ή οχι?!?!?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Στο τελος του ξεχεστηριου μειλ, γραψε ότι το παρόν θα κοινοποιηθεί εγγράφως και στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές της περιοχης σου, για να μην μπορεσουν να το κάνουν γαργαρα!

Μην περιμένεις τηλ τους!

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
Αν δεν παρουν τηλεφωνο και αυριο θα ξαναπαρω και θα ζητησω να μιλησω με την διοικηση.Που να ξερουν mareco απο email οι ταριφες στο Καρδισταν???

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Κάνεις λάθος.
Μόνο τα γραπτά μένουν.
Το e-mail θα το στείλεις προς την διοίκηση της εταιρίας του ράδιο-ταξί.
Δεν σε ενδιαφέρουν οι...ταρίφες του Καρδιστάν, αλλά οι "εργοδότες" τους.
Δεν θα το κάνουν γαργάρα. Πίστεψέ με.
Αυτή είναι η πρώτη πιο σωστή κίνηση, που μπορείς να κάνεις.
Ασε τα τηλέφωνα και τα παρακαλετά λόγια. Δεν πιάνουν τόπο.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τα τηλεφωνα, χάσιμο χρόνου ειναι
Οκ γνωστοποιησες την πρόθεση σου να μην το αφήσεις να περάσει ετσι, αλλά αρχισε να γράφεις. Αυτα΄μόνο τους "τρομάζουν"...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ρε παιδιά, μήπως είστε υπερβολικοί? Δεν τον υποχρεώνει ο νόμος να βάλει σκύλο μέσα. Δικαίωμα του είναι να μην τον βάλει. Αν δεν του εξήγησε καλά η κοπελιά, μπορεί να μη φταίει καν ο ίδιος .....

Θεωρώ ότι καταγγελίες πρεπει να γίνονται για σοβαρότερα θέματα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ρε παιδιά, μήπως είστε υπερβολικοί? Δεν τον υποχρεώνει ο νόμος να βάλει σκύλο μέσα. Δικαίωμα του είναι να μην τον βάλει. Αν δεν του εξήγησε καλά η κοπελιά, μπορεί να μη φταίει καν ο ίδιος .....

Θεωρώ ότι καταγγελίες πρεπει να γίνονται για σοβαρότερα θέματα.
Συμφωνω με τα παραπανω το ταξι δεν ειναι δημοσιο κοινωφελες μεσο αλλα κατα βαση ιδιοκτησια. Αν δεν θελει καποιος να βαζει σκυλια μεσα στο ταξι του μου φαινεται παραλογο να τον υποχρεωνει καποιος γραπτος νομος ή καποιος πελατης. Το σωστο ειναι να γινεται καλη συνεννοηση με το τηλεφωνικο κεντρο ωστε να ερθει καποιος που δεν εχει προβλημα. Επισης η αποτομη προστακτικη δηλωση του πελατη, ηταν βεβαιο οτι θα εφερνε την αναλογη απαντηση του ταξιτζη...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Οταν πληρώνεις για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μιας εταιρίας ραδιο-ταξί και είσαι εντάξει ως προς την ενημέρωση απέναντί τους, το σοβαρότερο θέμα που μπορεί να προκύψει, είναι τελικά να μην εξυπηρετηθείς.

Αυτή είναι η δουλειά τους. Γι'αυτό πληρώνονται. Δεν είπαμε να κάνει μύνηση. Μια διαμαρτυρία στην εταιρία, θα κάνει επί της ουσίας, για την ποιότητα των υπηρεσιών της. Κι αυτοί ας βρουν, ποιός έφταιγε.

Τι έπρεπε δηλαδή, να του πει κι ευχαριστώ για την αγένειά του ή που έχασε τον χρόνο του να τον περιμένει και τελικά έμεινε μπουκάλα με το σκυλί στα χέρια;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ερχεται ο τυπος και παει να ανοιξει το πορτ παγκαζ...Του λεω τι κανεις?Μου λεει θα μπει πισω...Πισω δεν μπαινει για κανενα λογο το σκυλι!Εχω κλουβι και εισαι υποχρεωμενος να τον βαλεις στο πισω καθισμα!Μου λεει πηγαινε τον με τα ποδια εγω δεν τον βαζω και σηκωνετε και φευγει...
Eιναι βεβαιο οτι εγινε κακη συνεννοηση με το κεντρο ή και παρεξηγηση. Απο εκει και περα, και εγω να ημουνα αν ειχα αντιδραση στην ''προστακτική'' οπως η παραπανω, ομοιως θα εφευγα πρωτα για τον τροπο και επειτα για το αν ηθελα ή οχι τον σκυλο μεσα στο ταξι μου.

Μια διαφορετικη λογικοτερη προσεγγιση πχ οτι ειχε ήδη ενημερωσει το κεντρο για την επιθυμια να μπει μεσα στο οχημα ο σκυλος και μια απορια γιατι τελικα δεν εστειλαν καποιον που να συμφωνει και εχασε και το ταξι αυτο χρονο για να ερθει κλπ, θα ηταν καλυτερη και ισως ωφελιμη στο τελος αν εφαρμοζονταν απο την πλευρα του ιδιοκτητη του σκυλου...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Μια διαφορετικη λογικοτερη προσεγγιση πχ οτι ειχε ήδη ενημερωσει το κεντρο για την επιθυμια να μπει μεσα στο οχημα ο σκυλος και μια απορια γιατι τελικα δεν εστειλαν καποιον που να συμφωνει και εχασε και το ταξι αυτο χρονο για να ερθει κλπ, θα ηταν καλυτερη και ισως ωφελιμη στο τελος αν εφαρμοζονταν απο την πλευρα του ιδιοκτητη του σκυλου...
Και σε τι διαφέρει αυτή η προσέγγιση, από αυτή που λέω εγώ;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Και σε τι διαφέρει αυτή η προσέγγιση, από αυτή που λέω εγώ;
Δεν ξερω ποια ειναι αυτη που λες εσυ. Εγω σχολιασα πανω σε αυτο που παρεθεσα απο την αφηγηση του περιστατικου στο αρχικο ποστ.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Α ok sorry, δεν έχεις διαβάσει όλο το θέμα.
Επειδη το διαβασα...Δεν εχεις γραψει κατι αναλογο οσον αφορα την επι τοπου συμπεριφορα οπως εκανα εγω, αλλα για τωρα(το μετά δηλαδη). Δεν καταλαβαινω λοιπον την ερωτηση που εκανες στο ποστ 29...

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
ICE εγω οταν πηρα τηλεφωνο το διευκρινησα οτι το σκυλι θα μπει στο πισω καθισμα...αφου η κοπελα του ειπε οτι θα μεταφερει σκυλο εστω και μην του ειπε οτι θελω να τον βαλω στο πισω καθισμα εφοσον συμφωνησε να ερθει επρεπε να γνωριζει οτι ειναι υποχρεωμενος να τον βαλει στο πισω καθισμα!Εαν δεν ξερει να κανει την δουλεια του ή δεν του αρεσει ή θελει να την κανει οπως γουσταρει αυτος ειναι δικο του προβλημα!Σου ξαναλεω οτι το ιδιο ειχε γινει στο αεροδρομιο μπροστα σε αστυνομικο ο οποιος υποχρεωσε τον ταξιτζη να βαλει τον σκυλο στο πισω καθισμα εφοσον ειχα κλουβι και ας μην ηθελε ο ταξιτζης να τον μεταφερει ειτε στο πισω καθισμα ειτε στο πορτ παγκαζ!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ICE εγω οταν πηρα τηλεφωνο το διευκρινησα οτι το σκυλι θα μπει στο πισω καθισμα...αφου η κοπελα του ειπε οτι θα μεταφερει σκυλο εστω και μην του ειπε οτι θελω να τον βαλω στο πισω καθισμα εφοσον συμφωνησε να ερθει επρεπε να γνωριζει οτι ειναι υποχρεωμενος να τον βαλει στο πισω καθισμα!
Δεν αμφιβαλω οτι το εκανες. Εσυ πρεπει να αμφιβαλεις αν το εκανε η κοπελα...

Simos_Kolossos

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
53
0
Karditsa
Και να μην το εκανε σου ξαναλεω οτι απο οσο γνωριζω απο το περιστατικο αυτο ειναι υποχρεωμενος.Και οταν του ειπα να μπει στο πισω καθισμα αφου εχω κλουβι μου λεει...εκει μεσα καθονται ανθρωποι,τι θα παθει πισω? Μετα του ειπα οτι ειναι υποχρεωμενος να τον βαλει.Δεν ημουν επιθετικος απο την αρχη.Ισα ισα που ειχα ξεκαθαρισει την θεση μου απο πριν γιατι ηθελα να αποφυγω ολο αυτο το οποιο υποψιαζομουν οτι θα συμβει...!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Βρήκα το παρακάτω εδώ:

Άρθρο 3ο
Υποχρεώσεις Οδηγού για τη μίσθωση
Κάθε οδηγός Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου οφείλει:

Να δέχεται τη μεταφορά κατοικίδιων ζώων, εφόσον είναι καθαρά, ήρεμα, έχουν περιλαίμιο, φίμωτρο (αν πρόκειται για σκύλους), ένδειξη κτηνιατρικού ελέγχου, κάθονται στο δάπεδο και συνοδεύονται από άτομο.

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.

Πάντως, στη φάση με το ραδιοταξί, θα μπορούσες να ξαναπάρεις εκείνη την ώρα τηλέφωνο και να ζητήσεις κάποιον άλλο οδηγό που να δέχεται να έχει το ζώο εντός, όπως ζήτησες, χωρίς να πληρώσεις τον πρωτο για την κλήση. Έπειτα αν ο χώρος των αποσκευών αεριζόταν επαρκώς και αφαιρείτο το διαχωριστικό, δε θα υπήρχε πρόβλημα, για μένα, αν έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου χωρίς νεύρα.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Αυτή είναι η δουλειά τους. Γι'αυτό πληρώνονται. Δεν είπαμε να κάνει μύνηση. Μια διαμαρτυρία στην εταιρία, θα κάνει επί της ουσίας, για την ποιότητα των υπηρεσιών της. Κι αυτοί ας βρουν, ποιός έφταιγε.
Νομίζω όλη η ουσία είναι σε αυτές τις γραμμές! Γιατί αν κανεις θέλει να το δει καθαρά σε νομική και μόνο βάση από τη στιγμή που ο σκύλος υπερβαίνει τα 10 κιλά δεν στέκει καμιά περαιτέρω νομική ενέργεια...

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Ξέρω απο εμπειρία οτι σκύλος μπαίνει σε ταξί και δεν τον είχα σε crate.Βέβαια μπορεί απλα να έπεσα σε καλο άνθρωπο και να με άφησε.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Αυτή η μανία με τα 10 κιλά το κέρατο μου ποίος μακάκας νομοθέτης το έγραψε.
Δηλαδή εμείς που ήμαστε παραπάνω τι πρέπει να κάνουμε;;