Χθες ηθελα να παω τον μικρο στον κτηνιατρο για να κανει το εμβολιο του αλλα επειδη ηταν αδυνατον να τον παω μεχρι εκει με τα ποδια γιατι ειναι 30 λεπτα περπατημα μεσα στην ζεστη,αγκαλια δεν γινεται να τον παρω γιατι ειναι ηδη 19 κιλα(3 μηνων) και τελος αυτοκινητο δεν εχω,δεν ειχα αλλη λυση λοιπον απο το ταξι...!Πηρα στο ραδιοταξι και διευκρινησα οτι θελω να μεταφερω σκυλακι το οποιο θα ειναι μεσα στο κλουβι του αλλα θα το βαλουμε στο πισω καθισμα και οχι στο πορτ παγκαζ!Ωραια μου λεει η κοπελα και στελνει το ταξι...Ερχεται ο τυπος και παει να ανοιξει το πορτ παγκαζ...Του λεω τι κανεις?Μου λεει θα μπει πισω...Πισω δεν μπαινει για κανενα λογο το σκυλι!Εχω κλουβι και εισαι υποχρεωμενος να τον βαλεις στο πισω καθισμα!Μου λεει πηγαινε τον με τα ποδια εγω δεν τον βαζω και σηκωνετε και φευγει...Ευτυχως ηταν στο μπαλκονι η γειτονισσα και το ειδε και με πηγε αυτη μεχρι τον γιατρο και με εφερε...
Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ειναι υποχρεωμενος μιας και εχω κλουβι να τον βαλει στο πισω καθισμα γιατι εγινε το ιδιο στο αεροδρομιο οταν εφτασα και ηθελα να παω στο τραινο για να ερθω Καρδιτσα.Ο τυπος παλι δεν ηθελε αλλα ο αστυνομικος του ειπε αφου εχει κλουβι εισαι υποχρεωμενος να τον βαλεις στο πισω καθισμα...
Να του κανω καταγγελια ή οχι τωρα??Το θεμα ειναι οτι θα τρεχω και εγω με αυτα...αυτο σκεφτομαι...
Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ειναι υποχρεωμενος μιας και εχω κλουβι να τον βαλει στο πισω καθισμα γιατι εγινε το ιδιο στο αεροδρομιο οταν εφτασα και ηθελα να παω στο τραινο για να ερθω Καρδιτσα.Ο τυπος παλι δεν ηθελε αλλα ο αστυνομικος του ειπε αφου εχει κλουβι εισαι υποχρεωμενος να τον βαλεις στο πισω καθισμα...
Να του κανω καταγγελια ή οχι τωρα??Το θεμα ειναι οτι θα τρεχω και εγω με αυτα...αυτο σκεφτομαι...