Καταγγελία για το Τσίρκο Μάσιμο

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Από φιλοζωια του πληκτρολογίου έχουμε πλεόνασμα, από ουσιαστική κινητοποίηση και δράση, έλλειψη.
Θεωρώ περιττό να αρχίζουμε να γραφούμε σε αυτό το thread «θα ερχόμουν αλλά δεν θα είμαι εδώ, θα φύγω κτλ». Μας ενδιαφέρουν αυτοί που θα έρθουν και όχι ο λόγος που κάποιοι δεν θα ερθουν. Κανείς δεν υποχρέωσε κανένα να απολογηθεί.
Μας την λες καλά καλά γιατί είμαστε ζωόφιλοι του πληκτρολογίου, και μετά μας λες να μην απολογηθούμε!!!

Εγώ, είμαι ζωόφιλος του καναπέος.

Εαν με αφήσει η γυναίκα μου, μπορεί να έρθω κι εγώ την Κυριακή που μας έρχεται. Την προηγούμενη Κυριακή δεν μπορούσα να έρθω, γιατί έριχνα μολότωφ στο Χριστουγενιάτικο δένδρο. Μέχρι την άλλη Κυριακή, θα το έχουμε ξεπαστρέψει, ελπίζω, και θα είμαι ελεύθερος.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ, είμαι ζωόφιλος του καναπέος.
Αντώνιε, εσύ δεν είσαι ζωόφιλος του καναπεος, είσαι ζωόφιλος του μεζεδοπωλειου! :p
Ξεχνάς, μου φαίνεται, το στήσιμο που μας έριξες την προηγουμένη φορά για χάρη του μπεκρή μεζέ και της χοιρινής κρασοτηγανιάς!:rolleyes::D
Ελπίζω αυτή τη φορά να καταφέρεις να έρθεις! :)

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Αντώνιε, εσύ δεν είσαι ζωόφιλος του καναπεος, είσαι ζωόφιλος του μεζεδοπωλειου! :p
Ξεχνάς, μου φαίνεται, το στήσιμο που μας έριξες την προηγουμένη φορά για χάρη του μπεκρή μεζέ και της χοιρινής κρασοτηγανιάς!:rolleyes::D
Ελπίζω αυτή τη φορά να καταφέρεις να έρθεις! :)
:D:D:D

η αλήθεια είναι πως... για ένα κοψίδι, πουλάω και την ψυχή μου!!!

Alex77

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
72
0
Αθηνα
παιδια δουλευω στην περιοχη του Αμαρουσιου. Σημερα λοιπον οπως εφευγα να παω σε μια εξωτερικη δουλεια βλεπω στο φαναρι της AUDI ενα φορτηγακι με μεγαφωνο να λεει για το τσιρκο. Απο πισω κατι τσαρλατανοι να τραβανε με σκοινια τις καμηλες και να διασχιζουν την Κηφισιας τρεχοντας για να διαφημισουν το τσιρκο τους. Πραγματικα ενιωσα πολυ ασχημα.
Μακαρι να μπορουσα να ερθω και εγω την Κυριακη που θα πατε.
Κατι τετοιες στιγμες ειναι που θα ηθελα πολυ να ειχα μαθει την σκυλα μου να ειναι τοσο αγρια ωστε να βγαλει ολη την αγριοτητα της πανω σε αυτα τα αποβρασματα.
Καλη σας επιτυχια..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αγαπημένοι μου συμφορουμιτες,
Αύριο είναι η συνάντηση μας. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή οι:
Chloe, Elenamagna, Silk (με Τασο) , amangos, Νικος, ROTTIE.

Υπενθυμίζω: Αύριο 7.30 το απόγευμα στο σταθμό της Ειρήνης.

Elenamagna, Silk, Νικο στειλ’ τε μου με pm τα κινητά σας τηλεφωνά και θα σας δώσω και εγώ το δικό μου σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε αλλαγή.

Εννοείται πως περιμένουμε και άλλους! Όσοι πιστοί προσέλθετε! :)

Dinosd

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
188
0
51
TIRNAVOS (LARISSA)
.

Συμφορουμίτες και συμφορουμίτισες, ενώ εσείς ξεροσταλιάζετε στο κρύο έξω από το τσίρκο, προσπαθώντας να εξηγήσετε τα αυτονόητα, η ΕΤ3 αυτή τη στιγμή δείχνει ολόκληρο το πρόγραμμα του τσίρκου (όχι την συγκεκριμένη παράσταση). :mad:

Τι να πει κανείς. Τουλάχιστον έχετε την συνείδησή σας καθαρή. :)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η διοίκηση του σταθμού παρόλο που έχει λάβει αμέτρητες επιστολές διαμαρτυρίας από φιλόζωους και σωματεία εξακολουθεί προκλητικά να μας γραφεί στα παλαιότερα των υποδημάτων της!

Το εξοργιστικότερο όλων δεν είναι η απαξίωση τόσων ανθρώπων που διαμαρτύρονται για την προβολη (και μαλιστα από κρατικό καναλι) αυτου του θεαματος της ντροπής που προσβάλει οποιονδήποτε νοήμονα άνθρωπο, το εξοργιστικότερο όλων είναι πως ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε τους καρεκλοκενταυρους των κρατικών καναλιών για να συνεχίζουν να μας γράφουν στις σόλες των παπουτσιών τους!

Μου φαίνεται πως αντί να περιμένουμε να χιονίσει για να δούμε άσπρη μέρα, θα πρέπει να ρίξουμε κανένα γιαούρτι (μαζί με το πήλινο!) :mad:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τι πάθατε βρε παιδιά εσείς που ήταν να έρθετε?
Υποχρεώσεις?
Μ' αρέσει που το ακυρώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα για να μαζευτεί κόσμος... Μόνες μας ήμαστε με την Κατερίνα, κανένας άλλος!
Απογοητευτικό πραγματικά...
Το καλό ήταν ότι ούτε θεατές μάζεψε το τσίρκο. Ελάχιστα άτομα ήρθαν για την παράσταση, νέκρα γενικά.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Απογοητευτικό πραγματικά που ενώ είχαν δηλώσει ότι θα έρθουν τόσοι, στο τέλος δεν εμφανίστηκε κανένας.

Αγαπητοί συμφορουμιτες μου, όπως διαπιστώσατε, εύκολα λέγονται τα μεγάλα λόγια και ακόμα πιο εύκολα γράφονται οι αχρηστες αράδες που δηλώνουν δηθεν αποτροπιασμό για την κακοποίηση και τον βασανισμό των άγριων ζώων του τσιρκο.

Τα δύσκολα έρχονται όταν χρειάζεται να ξεκουβαλήσει κάποιος από τη ζεστασιά του σπιτιού του για να κάτσει στο ξεροβόρι και το χιονόνερο να μοιράζει φυλλάδια και να ενημερωνει το κοσμο για αυτα τα θεάματα. Όταν τα λόγια πρέπει να γίνουν πράξεις, προκύπτουν εντελως ...ξαφνικα τα "απρόοπτα" και τον αποτροπιασμό διαδέχεται το «ωχ αδελφέ…»

Να χαμε, να λέγαμε για ακόμα μια φορά… :(

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Παίδες, συγνώμη, αλλά τελικά την έβγαλα στον καναπέ μου...
Έχω δηλητηρίαση, εμετούς κλπ, τώρα πρέπει να πάω στην δουλειά, και ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!!! Κάτι χαλασμένο πρέπει να φάγαμε, οικογενειακώς, από το Σάββατο είμαστε χάλια, όλοι μας. Πίστευα πως θα μου περάσει, αλλά ακόμα και τώρα, δεν είμαι καλά.

Τι κάνατε τελικά?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τίποτα δεν κάναμε! Δώσαμε λίγα φυλλάδια στους λίγους θεατές, τα υπόλοιπα στα αυτοκίνητα και πάνω σε αφίσες του τσίρκο. Κυρίως πουντιάσαμε!
Περαστικά σας :)

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Για την ιστορία, εξακολουθώ να αντιμετωπίζω στομαχικές διαταραχές... Κάποια ίωση είναι προφανώς, γιατί δεν εξηγείται τέτοια κατάσταση.

Όχι ότι θα άλλαζε κατι εαν αντί για 2 θα είμασταν τρεις... Απλώς, εαν ήμουνα κι εγώ εκεί, θα νομιμοποιόμουνα να πω την γνώμη μου, που λίγο πολύ θα ήταν παρόμοια με την άποψη της Ρόττυ, αλλά ίσως πιο σκληρή.

Τέλος πάντων, δεν είχα αμφιβολία, αλλά επιβεβαιώθηκε άλλη μια φορά πως ο καναπές είναι ο χειρότερος εχθρός κάθε δραστηριότητας του σύγχρονου Έλληνα. Πως καταντήσαμε έτσι?