Κατάλογος υβριδικών σκυλιών που αναγνωρίζονται από την αμερικανική κυνοειδή υβριδική

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Όλο αυτό το άσπρο στο ροτάφ πώς το λένε από πού προέκυψε? :confused::confused::confused:
απο την πολλη σπερματεγχυση !!!
χοαοχοαοχοαοχοααχαχ..καλα, σκαω:maria:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
εμενα (και συγνωμη απο τους ιδιοκτητες τους) γιατι δεν μ'αρεσουν καθολου ομως?!?!...

αγαπω ολα τα σκυλια και το καθ'ενα εχει την χρησιμοτητα του,την διαφορετικοτητα του και την δικη του ομορφια...

ομως αν δεν ειναι μαστιφο-μολοσσο-μπουλντο φατσα δεν τα πολυ μπορω...εχω και εγω τις αδυναμιες μου...:p:D

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ειδα τα Αφγανια στο show και τα εχω ξαναδει σε φιλο μου παλια...δεν τα μπορω εξωτερικα καθολου,οπως και ολα του ιδιου "στυλ" οπως γκρευχαουντ,λαγωνικο φαραω,μπορζοι,ιταλικο σεγκουτσιο κλπ.Δεν μ'αρεσει το μακρυ-σφηνοειδες προσωπο και το τοσο αδυνατο σωμα.

ειμαι πιο πολυ περισσοτερο της ζαρας,του κοντου στοπ,μεγαλου κεφαλιου,οκγωδεστερου σωματος κλπ.

τεσπα,γουστα ειναι αυτα.

p.s οπως πολυ δεν μπορουν τον Τορο μου.ολα θεμα γουστου.:)

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
αν και γενικα ειμαι υπερ το μιξεων τα αμερικανακια το εχουν ψωφησει το θεμα! παλι καλα που δεν του εχουν παρει γραμμη στο ελλαντα

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Γιατί τέτοιες μίξεις όμως;

Δηλαδή αν ήταν 10-20 νέες "φυλές" και όχι τόσες πολλές θα ήταν καλά;

Στο ελλάντα νομίζω ότι η αγορά δεν είναι τόσο μεγάλη, ούτε έχει κάνει τον κύκλο της για να φτάσει σε σημείο κορεσμού για να ασχοληθεί κάποιος (τουλάχιστον ακόμα)...

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Γιατί τέτοιες μίξεις όμως;

Δηλαδή αν ήταν 10-20 νέες "φυλές" και όχι τόσες πολλές θα ήταν καλά;

Στο ελλάντα νομίζω ότι η αγορά δεν είναι τόσο μεγάλη, ούτε έχει κάνει τον κύκλο της για να φτάσει σε σημείο κορεσμού για να ασχοληθεί κάποιος (τουλάχιστον ακόμα)...
ασε γιατι οταν φτοιαχναμε εμεις τα γριφον-κανις αυτοι δεν ηξεραν τι εστι σκυλος:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τα πουλάνε!
π.χ. μια αγγελία που είχα βάλει στο αντίστοιχο θέμα:
Πανέμορφα υβριδικά κουταβάκια σχεδιαστών Μaltipoo (designer hybrid puppies) 2 μηνών. Μόνο για μέσα στο σπίτι και όχι για μπαλκόνια, ταράτσες κτλ. 100 ευρώ (+συμβόλαιο προστασίας)

mariaso

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
62
0
Ηράκλειο - Κρήτη
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

No coments!!!!!!!

και γιατι καποιοσ να παρει ενα υβριδικό κουταβάκι και να το πληρώσει και απο πάνω και να μην υιοθετήσει ένα αδεσποτάκι και να σώσει μια ψυχούλα???:confused:

georgeboxer

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
45
0
Αλοστε και τα αδεσποτα υβριδηκα ειναι!!!Απλα εκτος εργαστηριον και μελετον αλα απο την αλη τη ειναι καθαροεμο?Απο οτι ξερω τα περησοτερα μηξεις ανθροπον ειναι απλα τοτε ειχαν και λογο τωρα ειναι μοδα!!