Κατάλληλα μέρη για σκυλοβόλτες

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36

Μιας και στην αναζήτηση δεν βρήκα θέμα που να συγκεντρώνει τα πάντα, εκτός κι αν μου ξέφυγε, ανοίγω αυτό με σκοπό τη δημιουργία μιας λίστας από περιοχές που είναι κατάλληλες για βόλτες με το σκύλο μας. Όποιος θέλει μπορεί να γράψει την πόλη και από δίπλα τα μέρη που γνωρίζει ότι ενδείκνυνται για ωραίους περιπάτους, έτσι ώστε να βοηθηθούμε όλοι. Μιας και πρόσφατα απέκτησα σκύλο, τα μόνα που γνωρίζω είναι:

Θεσσαλονίκη: Σέιχ Σου, νέα παραλία.

• Like
Reactions: Eroe

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Θεσσαλονίκη και αν έχεις ΙΧ μπορείς ν' ανέβεις, με προσοχή πάντα, Χορτιάτη ή Πανόραμα (Πλατανάκια), όπου γενικά έχει πολλές ωραίες διαδρομές.
Έξτρα προσοχή στη νέα παραλία που γράφεις, παίζει γενικά πολύ ελεύθερος σκύλος, να έχεις το νου σου.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
εγώ θα πρωτοτυπήσω και θα πω την γειτονιά μου (Γλυκά Νερά στον κόμβο απέναντι από το ΑΒ).
Έχει ένα σημείο που έχει χαλικάκια και γρασίδι και είναι ότι πρέπει για τρέξιμο και παιχνίδι. Δεν περνάνε και πολλά αυτοκίνητα από την περιοχή και μπορούμε να πηγαίνουμε στην άσφαλτο να τρέξουμε (εκεί τρέχουμε εμείς γιατί είμαστε εναλλακτικά σκυλιά βεβαίως!) και γενικά είναι "σκυλοπεριοχή" με ωραίες συναντήσεις τα πρωινά που βγαίνουμε όλοι μαζί βόλτα και συναντιόμαστε και μυριζόμαστε.

Αν και τελευταία βλέπω 2-3 ελεύθερα σκυλιά (πρέπει να είναι δεσποζόμενα που τα αφήνουν.......) και έχω τρομερό θέμα γιατί φοβάμαι πολύ γιατί "μια χαψιά" τον έχουν αν του ορμήξουν. Και ο δικός μου επειδή του έχουν ορμήξει πολλά, πλέον ορμάει πρώτος το σκατό! Και δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω όλο αυτό γιατί κι εμένα "μια χαψιά" με έχουν (1.50 μέτρο άνθρωπος... -_- )

• Like
Reactions: Tri

Jdrim

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2016
153
100
48
(y)(y)Παλαιό Φαληρο.
Πάρκο Φλοίσβου, για βόλτα δίπλα στη θάλασσα και με περιφραγμένο χώρο μόνο για σκύλους, για να τρέχουν ελεύθεροι !!!

http://www.attiko-prasino.gr/default.aspx?tabid=293&language=

Στο παραπάνω link μπορείτε να βρείτε και να δείτε όλα τα πάρκα και τους χώρους πρασίνου, ανά δήμο....

Καλές... Βόλτες !!!(y)(y)(y)

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Ας ξεθάψουμε ένα νεκρό ποστ :D

Tri έχεις βρει άλλα ωραία σημεία; Εγώ ανατολικά μένω και γενικά προτιμώ την Αρετσού, το Κόδρα, τον Ιππικό όμιλο, λεω σε κάποια φαση να πάω να εξερευνήσω κ το φράγμα της Θέρμης (αυτό αμα το καθιερώσω θα είναι μόνο για τα σ/κ φυσικά)
Τη Νέα Παραλία την αποφεύγω γενικά γτ μου τυχαίνουν πολλοί ανισσόροποι (λες να έχω μ..αγνήτη; )

• Like

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Ναι, ένα παρατημένο και περιφραγμένο γηπεδάκι μπάσκετ, εδώ κοντά που μένω.:LOL:
Ωραία μέρη, πάντως, και αυτά που ανέφερες.
Νέα Παραλία δεν μου έχει τύχει κάτι. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον...:p

• Like
Reactions: Eroe

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Αυτό το περιφραγμένο ρε γμτ με απασχολεί. Ξέρω πολλά ησυχα σημεία κ με αρκετό πράσινο αλλα περιφραγμένο; Μόνο το ελεεινό σκυλοπαρκο της Νέας Παραλίας όπου εύχομαι να παίζουν στελέχη του δήμου Θεσσαλονίκης στην επόμενή τους ενσάρκωση :D

• Like

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν