Καποιος που ξερει απο μποξερ ας με βοηθησει παρακαλω

DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
27
Σιγουρα αλλα δεν μου καθεται καλα το κρειτ, κοιτα βασικα τα σκυλάκια μου ως τωρα δεν ηταν ψηλοσωμα οποτε τα κρατάγαμε ευκολα μακρια από τα καλωδια. Ετσι κι αλλιως τα περισσοτερα καλωδια στο σπιτι μου είναι κρυμενα πισω από επιπλα που δεν εχει σιγουρα προσβαση ο σκυλος, τωρα από εκει και περα την πιλοτη και την αυλη την εφερα ως παράδειγμα. Παντως σας ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια που μου προσφερατε. Κιαρα να σου ζησει η κουκλιτσα σου είναι πανεμορφη και ευχαριστω για την πληροφορισει για την εκθεση μορφολογιας ενοειται ότι θα παω

• Like
Reactions: *Kiara*

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Σου εύχομαι να βρεις το κουτάβι που ονερεύεσαι και με το καλό να το δεχτείς! :) Προσοχή μόνο στην επιλογή εκτροφέα κυρίως για θέματα υγείας και χαρακτήρα. Η συμβίωση με ένα μπόξερ είναι υπέροχη εμπειρία, εύχομαι να σας πάνε όλα καλά και περιμένουμε νέα!

• Like
Reactions: DimitrisMaltesse

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Τη
Την equilibrio δηλαδή την θεωρείτε καλη τροφη? ΕΕΕ? Γιατι βλεπω ότι είναι και στα χρηματα που με ενδιαφερει και με διαφορα υλικα και με αρκετη ποσοτητα πρωτεΐνης. Και μου φενεται γενικα αρκετα καλη
Την θεωρω μια μετρια τροφη, ΑΛΛΑ, την θελει, την τρωει, της καθεται καλα (κ οταν λεμε καλα εννοουμε σφιχτα κακα, καθολου μυρωδια, καλα δοντια, ωραιο τριχωμα, μηδεν πορδες...) οποτε παω πάσο!
Της ειχα δωσει bosch, orijen, akana, earthborn, arden Grange,proplan k applaws, καποιες δε της εκατσαν καθολου καλα κ καποιες τις ετρωγε γιατι την εκοβε λορδα, αλλα εγω δεν ηθελα το παιδι μου να τρωει ανα τρεις μερες κ αυτο επειδη δεν εχει αλλη επιλογη...
Ετσι λοιπον κατεληξα σε αυτες τις δυο που σου ανεφερα!
Θα ταχεις κ συ αυτα!
οσον αφορα το κρειτ κ τους προβληματισμους σου...χιλιες φορες κρειτ κ να χεις το κεφαλι σου ησυχο παρα οπουδηποτε κ να φοβάσαι αμα γυρισεις αν θα το βρεις ζωντανο η οχι, μπορει να σου φαίνεται υπερβολικο οπως το θετω, ομως ειναι πραγματι ετσι, ζητημα ζωης κ θανατου. ..δεν εχεις ιδεα ποσες κουλαμαρες είναι ικανα να κανουν ειδικα όταν ειναι κουταβια!

• Like

DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
27
κοιτα και με τα αλλα που ειχα ως τωρα ειχα θεμα με της τροφες εχω πληρωσει από pet shop 30ευρω 2κιλη τροφη και δεν εφαγε ουτε όταν πεθανεε της πεινας!!!!! προτιμουσε να πειναει και να ζητιανευει κατω από το τραπεζι και τελικα παλι καλα που ειμουν στο εξοχικο μου από οπου και την πειρα γιατι κανονικα η τροφη εκανε γυρω στα 25 εντος αθηνων και την εδωσα ολη σχεδόν στα αδεσποτα. Νταξ σιγουρα θα εχω θεμα σκεψου ότι της περνω τροφες με μικρα κομματια και μαλακιες για τα δοντια της γιατι είναι μικρη και πριν καμια βδομαδα δεν ειχαν τις τροφες που ψαχνω και της πειρα μια τροφη με μεγαλα κομματια(δεν ηξερα ποσο μεγαλα ηταν και εγω) και πανω που την ειδα και φοβηθηκα ότι δεν θα την τρωει είναι η πρωτη τροφη που μολις της την βαζω την τρωει αμεσως , αν και βεβαια τα κοπρανα της μυριζουν ενώ με τις άλλες δεν μυριζαν οποτε μαλλον δεν θα την ξαναπροτιμισω γιατι κανα δυο μερες τωρα εχω αρχισει να πιστευω ότι δεν την χονευει καλα. Κοιτα από εκει και περα οσο αναφορα τις τροφες εγω ξερω ότι πολλες τροφες είναι για συγκεκριμενα ειδοι σκυλων. Πχ οι τροφες που δινουν αρκετο λοιπος σε σκυλους είναι τροφες για σκυλους που ζουν σε κρυες περιοχες

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Το δικο μου τρωει arden grange και εννιοτε belcando και ειναι οι μονες που της πανε καλα. Eδικα η πρωτη εχει σχετικα καλη αποδοχη απο μποξερ γιατι ξερω πολλα που την τρωνε. Οντως εχουν μικροθεματακια ειναι λιγο ευαισθητα.. αλλα οκ, μη τρελαινεσαι .. λιγο πολυ ολα εχουν μωρε.
Η δικια μου εχει φαει δοξα το θεο, πορτες, παπουτσια, γυαλια, βιβλια, ολες μα ολες τις σαγιοναρες.. ακομα και μετα απο βολτα.. crate και αγιος ο θεος. Αν το συστησεις σωστα το crate και δεν κανεις καταχρηση πιστεψε με θα περαστε και οι 2 καλα... αποφευγει ετσι τις ζημιες αποφευγεις να χαλας την σχεση σας με μαλωματα , ειναι πολυ σημαντικο.
Τωρα ειναι 4 ετων, εχει κλεισει προ πολλου το crate και εχει ηρεμησει πολυ! κοιμαται ολη μερα.. εδω και κανα χρονο δλδ ειναι που εχει ηρεμησει.
Στην βολτα δε μασαει , τρεχει παιζει σαν τρελη. Συνηθως την εχω μαζι μου στο μαγαζι, αλλα αν οχι κανει 2 βολτες την ημερα.. η μια ειναι φουλ παιχνιδι και εκτονωση και η αλλη το βραδυ για την αναγκη της.. που και εκει θα τρεξει αλλα λιγο. Στις αρχες σιγουρα θελει αρκετη βολτα να εκτονωνεται.
Ειναι πολυ εκπαιδευσιμα σκυλια, πολυ τρυφερα, πολυ ανθρωποκεντρικα, προστατευτικα, ισσοροπημενα, κοινωνικα αρκει και εσυ να κανεις σωστες κινησεις. Ειναι συναισθηματικα σκυλια και αυτο μου αρεσει, κολανε πολυ στον ιδιοκτητη... φυσικα ειναι πολυ μα πολυ πεισματαρικα!
Οταν την πρωτοφεραμε ειχα λιγι φρικαρει απο την ευαισθησια που εδειχνε σε πολλα.. οταν αρχισα να την αντιμετωπιζω σαν σκυλι και οχι σαν παιδακι που αρρωσταινει αρχισε να φτιαχνει αρκετα... οι κτηνιατροι να ξερεις μπουκωνουν πολυ φαρμακο και δεν χρειαζεται παντα, υπαρχουν και ενναλακτικες ;)
Εχεις δει εκτροφεα? σκεφτεσαι καποιον?
(@kiara απο που ειναι η μικρη σου? - απο περιεργεια ρωταω :p )

Last edited:
  • Like

DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
27
Από εκτροφεα εχω δει μονο στο ιντερνετ τωρα από εκει και περα θα περιμενω πρωτα να παω και στην εκθεση να δω από κοντα τα σκυλια και τους εκτροφεις και μετα βλέπουμε. Χθες που κοιταγα σε καποιες σελιδες βρηκα καποιες αγκελιες λιγο παλιουτσικες με μποξερακια που βρεθηκαν και εχω αρχισει να σκέφτομαι και την ιοθεσεια καποιου σκυλου που μπορει να μεινει στον δρομο. Να σου πω την αληθεια αν εβρισκα ένα μποξερ από αδεσποτο που μπορουσε να μου εγγυηθεί καποιος ότι δεν εχει καποια αρρωστια η οποιοδήποτε προβλημμα και δεν θα βγαλει θα το περνα. Το θεμα είναι ότι γενικα επειδει εριχνα μια ματια πολλα σκυλια ρατσας που είναι αδεσποτα ειχαν καλαζαρ, καρκινο και αλλα και δυστηχως οι ασυνηδητοι που τα πειραν τα παρατησαν

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι το μποξερ που βρεθηκε δεν θα βγαλει τιποτα. Για το αν εχει κατι, θα του κανετε κτηνιατρικο ελεγχο. Μακαρι να υιοθετησεις μποξερακι. Πραγματικα αυτα τα σκυλια απλα δεν ζουν στο δρομο μονα τους.-

• Like

dimitris_27

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2013
179
89
Εγω(δεν εχω μποξερ) αρχικα δεν εβγαζα ακρη με τι τροφη να παρω. Επειδη πολλοι μου λεγαν για royal και εβλεπα οτι σε αρκετα σκυλια πηγαινε καλα εδινα αυτην Στους 15 μηνες και αφου ειχα καταλαβει οτι η συγκεκριμενη ειναι πολυ υπερεκτιμημενη(παροτι της δικαις μου της ταιριαζε), αρχισα να το ψαχνω πολυ. Κατεληξα σε fromm που ειναι ακριβη, αλλα υπηρχαν και καποιες καλες επιλογες κοντα στα 50 ευρω(12kg ομως ενω η fromm ειναι 15kg) οπως η Naturea και η Αrden (αυτη βεβαια εχει αραβοσιτο που δεν ειναι και ο,τι καλυτερο).
Αλλα εννοειται οτι αυτα πρεπει να τα συζητησεις με τους εκτροφεις που θα επισκεφτεις.

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
@kasi ό,τι και να πεις δε μπορώ να φανταστώ ότι το χαζόσκυλό μου μια μέρα θα ηρεμήσει!! :p Στο τσακ ήμουν να δοκιμάσω την arden και ίσως και να το κάνω κάποια στιγμή γιατί ακούω τα καλύτερα από μποξερογονιούς. Εχουμε ταλαιπωρηθεί αρκετά με τροφές, αλλεργίες, ιστορίες...αλλά ως δια μαγείας με το που σταμάτησα να αγχώνομαι η μικρή είναι άλλο σκυλί :whistle: Οπως τα λες ακριβώς δηλαδή. Το κορίτσι μου είναι από το εκτροφείο του κ. Μανώλη

• Like
Reactions: kasi

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
@DimitrisMaltesse αν το σκέφτεσαι να υιοθετήσεις πάντως, υπάρχουν πολλά μποξεράκια κατά καιρούς που ψάχνουν σπίτι! Εγγυήσεις για κανέναν ζωντανό οργανισμό δε μπορείς να πάρεις, όταν απευθύνεσαι σε εκτροφέα απλά μειώνεις τις πιθανότητες για κληρονομικά νοσήματα, τίποτα περισσότερο. Πάντως αν σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να υιοθετήσεις, μπορώ να σε κατατοπίσω αν θέλεις, διότι ασχολούμαι με κάποια ομάδα που βοηθά για υιοθεσίες μπόξερ (ενήλικα, που ψάχνουν για κάποιους λόγους καινούριο σπίτι ή πρώην αδέσποτα)

DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
27
Κιαρα δηλαδή θα μπορουσες να με ειδοποιήσεις αν εβρισκες ένα μποξερακι που ψαχνει σπιτι ετσι και αλλιος και εγω δεν βιαζομαι εχω ένα ολοκληρο καλοκαιρι μπροστα μου, βλέπεις οσο περναει ο καιρος καποια δεδομενα αλλαζουν και ετσι κι αλλιος εχω να τακτοποιησω μια 2 εκρεμωτητες και περιμενα να τον παρω καπου στα μεσα Ιουλιου Αυγουστου τον σκυλο. Αν μπορεις να με ενημέρωσες και να εξετασω την υποθεση για την ιοθεσεια καποιου μποξερ να ξερεις σε ευχαριστω από τα βαθη της καρδιας μου. Βλέπεις θεωρω ότι καλυτερα να ειχα υοθετησει και τον πρωτο μου σκυλο παρα να τον αγοραζα από εκτροφεα

Last edited:

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Και βέβαια, χαρά μου! Μπόξερ που ψάχνουν σπίτι έχω ήδη υπόψη μου, δυστυχώς τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι εγκαταλείψεις. Θα το κοιτάξω περισσότερο το θέμα και θα σου πω :)

• Like
Reactions: dnassib

DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
27
Ευχαριστω πολύ οσο ποιο νεαρα είναι τοσο το καλυτερο. Κοιτα εγω ψαχνω για αρσενικο αλλα εχω ένα φιλο που ψαχνει θυλικο το θυλικο μαλιστα που ψαχνει ο φιλος μου αν είναι και στειρωμενο και με καλες σχεσεις με τα παιδια πιστευω θα το παρει ότι ηλικια και να εχει

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
42
Aθήνα
Καλησπέρα Δημήτρη!

Όπως ενδεχομένως βλέπεις από τη φωτό,καμένος από μπόξερ είμαι...το 4ο κατά σειρά!

Θεωρώ λίγα τα χρήματα που έχεις υπολογίσει για την τροφή,έχοντας και στο μυαλό μου βέβαια πως οι καιροί είναι δύσκολοι.Έχε στο μυαλό σου πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις τις περισσότερες φορές.

Από κει και πέρα,πρόκειται για μια εκπληκτική φυλή,απόλυτα δοτική και εξαρτημένη από την οικογένειά της,που μπορεί να θυσιάσει μέρος της ενεργητικότητάς της προκειμένου να περάσει χρόνο μεσα στο σπίτι μαζί της (σα να λέμε,δεν έχει πρόβλημα,παρότι ενεργητικό,να κάνει λιγότερη ώρα βόλτα,αρκεί όταν γυρισετε σπίτι να είστε παρέα,να κοιμάται κοντά σε σένα και την οικογένεια σου)

Τα μπόξερ είναι πολύ δύσκολο να τα αφήσεις μόνα τους,αυτόματα γίνονται μέλη της οικογένειάς και η εξάρτησή τους από σένα είναι σε βαθμό αδιανόητο...καλά θα κάνεις να το χεις πολύ καλά στο μυαλό σου αυτό,πολλοί το βρίσκουν γλυκό και όμορφο,άλλοι δεσμευτικό.Σε περίπτωση μεγάλης απουσίας παπουτσια,καλώδια,μπάλες,ξύλα για το τζάκι και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορεί να βάλει το μυαλό σου πως μπορεί να μασουληθεί κινδυνεύει...

Με τα παιδιά ίσως είναι οι ιδανικοί σκύλοι μεταξύ των γνωστών σε μένα φυλών (κατεμέ το "ίσως" δεν υπάρχει,απλά προσπαθώ να είμαι διαλλακτικός χωρίς μεγάλη επιτυχία,ΕΙΝΑΙ οι ιδανικοί σκύλοι για παιδιά,οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ προστάτες τους και οι τέλειοι καραγκιόζηδες),μιλάμε για αγνη αγάπη προς τα μωρά και τα παιδιά γενικά,στωικά σε τραβήγματα μαλλιών και ουράς που ενίοτε παίζουν από τα πιτσιρίκια,ανεξάντλητα σε υπομονή και με γερά νεύρα στις κραυγές τους

Σα φύλακας το μπόξερ είναι αξιόπιστο,όχι στην κορυφή της πυραμίδας αλλά who cares?Θα δώσει χωρίς 2η κουβέντα τη ζωή του για σένα και τη φαμίλια σου και αυτό είναι το σπουδαίο,αλλά και το χαρακτηριστικότερο στοιχείο της ράτσας.Είναι εκεί για σένα για να σε γεμίσει σάλια,να σου δώσει φιλάκια,να απλώσει τις μαγουλάρες του στα πόδια σου,να διασκεδάσει τα παιδιά σου,να προστατέψει την οικογένεια του σε 1ο βαθμό και ύστερα το χώρο του και πάρα πολλά άλλα,θα μπορούσα να γράφω για ώρες...

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να του παρέχεις αυτά που χρειάζεται,μην το σκεφτείς 2η φορά.Επίλεξε έναν καλό εκτροφέα και θα έχεις έναν κολλητό φίλο για πολλά χρόνια

DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
27
Το ξερω κρις το ψαχνω πολύ πριν καταληξω στο οτιδιποτε ποσο μαλλον σε μια τετοια αποφαση.Είναι πραγματικα μια εξαιρετικη φυλη την επελεξα κυριως γιατι είναι ένα αιωνιο κουταβι αρκετα συναισθηματικο όπως όλα τα σκυλια αλλοστε αλλα που εχει την ταση να εξωτερικευει τα συναισθηματα του, επισεις με ικανωτητες φυλαξης και πιστευω θα γινει ο ιδανικος συντροφος για εμας και την μικρη μας

• Like
Reactions: kasi

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
... να πω και εγώ μια άλλη γνώμη: ημίαιμο μπόξερ από καταφύγιο θα σκεφτόσουν; Ειδικά αν πάρεις ένα νεαρό σκυλί - δηλαδή όχι απαραίτητα κουτάβι - θα μπορέσουν να σου πουν κάποια περισσότερα πράγματα και για το χαρακτήρα και την ενέργειά του, το πώς τα πάει με άλλα σκυλιά, κτλ. Προφανώς και δεν θα είναι το ίδιο με ένα καθαρόαιμο εκτροφικό κουτάβι, αλλά ίσως αξίζει να το σκεφτείς και αυτό, γι' αυτούς και άλλους πολλούς καλούς λόγους που είναι πιστεύω λίγο-πολύ αυτονόητοι. Μπορείς να ρίξεις, πχ, μια ματιά εδώ και ίσως 'εκπλαγείς' με τις πιθανές επιλογές που θα έχεις http://paratrixa.skai.gr/main/searc...ed]=0&pet[ads_type]=adoption&commit=Αναζήτηση

DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
27
Τις ειδα της συγκεκριμένες αγγελειες και να σου πω την αληθεια τον ροκυ αν τον εβρισκα θα τον επερνα αλλα αν αφαιρέσεις τις δυο ποιο προσφατες που είναι θυληκα και δεν θελω θυληκο γιατε εχω ιδη θυλυκη σκυλα στο σπιτι τα λλα είναι πολύ παλιες αγκελιες

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Καταλαβαίνω @DimitrisMaltesse ... Πάντως, έχε υπόψη σου ότι και αυτά τα σκυλάκια από τις 'παλιές' αγγελίες υπάρχει περίπτωση να μην έχουν υιοθετηθεί ακόμη (δυστυχώς), αλλά ότι υπάρχουν και άλλα πολλά site φιλοζωικών που πραγματικά μπορεί να βρεις κάτι. Δε θέλω να επιμείνω, απλά στο λέω γιατί αν πραγματικά δεν έχεις 'καημό' για καθαρόαιμο εκτροφικό αλλά είναι τα 'γενικά' στοιχεία χαρακτήρα και η εμφάνιση του μπόξερ που σου αρέσουν, έχει νόημα ίσως να το ψάξεις.

• Like

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog