Κανόνες Εξετάσεων Βασικής Υπακοής & ΒΗ

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Άλλη μία απορία.... τον σκύλο κάνει να τον κοιτάς, ή έστω κρυφοκοιτάς πχ. κατω από το τζόκευ σου?? :p

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Νομίζω ότι είναι πολύ συγκεκριμένο πότε μπορείς να δόσεις εντολές, πότε επιβραύβευση και καθόλου διόρθωση.... εάν τα κάνεις ενδιάμεσα λογικά χάνεις πόντους αλλά τα έχω πολύ αυστηρά στο μυαλό μου όπως βλέπεις στα άλλα πόστ.... μπορεί και να μην είναι έτσι!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Και στο δικό μου μυαλό έτσι είναι! Λίγο αυστηρά! Και νομίζω οτι όταν αποφασίσεις να κανεις κάτι είτε το κάνεις σωστά και σύφωνα με τους κανόνες είτε καλύτερα μην ασχοληθείς καθόλου! :)
Οι εντολές δίνονται συγκεκριμένη στιγμή όπως και η επιβραβεύση η οποία ειναι νομίζω κάποιο χάδι ή λεκτική. Στις εξετάσεις επίσης δεν επιτρέπεται να έχεις πάνω σου λιχουδιά ή παιχνίδι.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Βασικα Άλικη μου.... καλύτερα να προετοιμάζεσαι για το χειρότερο και να σου έρχονται πιο χαλαρά τα πράγματα, παρά να βρεθείς προ εκπλήξεων!!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
ειναι απλα τα πραγματα.
ξεκινας την ασκηση λεγοντας την εντολη(πχ μαζι),στη διαρκεια της αν διορθωσεις επιβραβευσεις τον σκυλο χανεις ποντους.
μολις τελειωσει 1 πρωτη ασκηση υπαρχει ο λεγομενος νεκρος χρονος μεχρι να αρχισει η επομενη ασκηση,ε εκει τον επιβραβευεις με χαδι η φωνη.
επανω σου μπορεις να εχεις και φαι και μπαλακι και οτι θες,αρκει να μην το βγαλεις την ωρα της εξετασης και ο σκυλος να μην εχει μπει μεσα στην τσεπη σου και τρωει το φαι:p
αρα δεν υπαρχει λογος να εχεις κατι επανω σου αφου δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Κρυφες εντολές κάνει να του δίνεις? Η επιβραβευσεις ή διορθωσεις (ηχητικες προφανως)?
το λεει και η λεξη "κρυφες" οταν απομακρυνεσαι απο τον κριτη και δεν σε ακουσει φυσικα και μπορεις να πεις οτι θες στον σκυλο σου για να τον ανεβασεις-ηρεμησεις και και και ....

εγω σε ολη την εξεταση απο το αγχος μου μονο 2 φορες τον επιβραβευσα με ενα χαδι.. και ουτε μια κρυφη βοηθεια.(οχι οτι δεν ηθελα να δωσω αλλα ειχα κατεβασει ρολλα :cool:)

η επομενη απαντηση χρεωνεται!

Last edited:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Αν δεν κάνω λάθος (διορθώστε με εάν κάνω) έχεις το δικαίωμα να ξανα δώσεις την εντολή μόνο κατά τις εναλλαγές στην ταχύτητα στο περπάτημα δίπλα. Όταν αυξάνεις ή κόβεις ταχύτητα ή επανέρχεσαι στον κανονικό βηματισμό...