Πιστοποιητικο ικανοτητας πρωταθλητη cac - πιστοποιητικο ικανοτητας διεθνη πρωταθλητη cacib προερχονται απο τα αρχικα στη Γαλλικη Γλωσσαcac και cacib σε μετάφραση δεν είναι κάτι σχετικό με αναπαραγωγή?
ικανότητας σε τι?Πιστοποιητικο ικανοτητας πρωταθλητη cac - πιστοποιητικο ικανοτητας διεθνη πρωταθλητη cacib προερχονται απο τα αρχικα στη Γαλλικη Γλωσσα
Επί της ουσίας είμαι παράνομη. Τα σκυλιά μου δεν πρόκειται να τα ζευγαρώσω για δικούς μου πρακτικούς λόγους (δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε γέννα και δεν θέλω να τα υποβάλλω σε πιθανές καισαρικές). Το θέμα μου δεν είναι "ότι δεν βρίσκω να τα ζευγαρώσω" αλλά ότι δεν θέλω.Τώρα, όχι εσύ δεν είσαι παράνομη γιατί εγώ θα σε ρωτήσω κάτι....
Πες ότι έχεις ένα εξαιρετικό δείγμα της φυλής των Γαλλικών και το κατεβάσεις σε έκθεση και πάρει cacib κλπ ,και έρθει κάποιος εκτροφέας που ενδιαφέρεται σοβαρά να χρησιμοποιήσει τη σκύλα σου? Μπορέις να αρνηθείς αλλά μπορεί και να δεχτείς Εννοώ ότι έχεις αυτή την επιλογή Άρα γιατί είσαι παράνομη?
Μαγκιά σου, και κάθε σου, του, αν "κλέψεις" τους τίτλους!Αυτό δείχνει ότι είτε τυχαία είτε από επιλογή ήρθε στα χέρια σου ένα πολύ καλό δείγμα, το οποίο επιπλέον το δούλεψες σωστά κι αρκετά ώστε να εξελιχθεί στο καλύτερο δείγμα της φυλής!Τώρα αν "κλέψω" τα cac-cacib από τον εκτροφέα που ίδρωσε - τι να πω! Σημαίνει πως άλλοι ίδρωσαν περισσότερο!
Μεγάλη μπουκιά φάε....μεγάλη κουβέντα μη λες!!! (σοφός ο λαός μας)Επί της ουσίας είμαι παράνομη. Τα σκυλιά μου δεν πρόκειται να τα ζευγαρώσω για δικούς μου πρακτικούς λόγους (δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε γέννα και δεν θέλω να τα υποβάλλω σε πιθανές καισαρικές). Το θέμα μου δεν είναι "ότι δεν βρίσκω να τα ζευγαρώσω" αλλά ότι δεν θέλω.
Ε τότε ρε παιδιά όσοι δεν θέλουμε να κάνουμε αναπαραγωγή να πάμε να πάρουμε σαβουρόσκυλα! Είναι λογική αυτή? Μήπως να ψωνίσω από το pet city για να μην έχει ανταγωνισμό ο εκτροφέας στο στίβο? Και ναι, τα εύσημα θα πάνε στον εκτροφέα των σκύλων μου και μέχρι εκεί.Μαγκιά σου, και κάθε σου, του, αν "κλέψεις" τους τίτλους!Αυτό δείχνει ότι είτε τυχαία είτε από επιλογή ήρθε στα χέρια σου ένα πολύ καλό δείγμα, το οποίο επιπλέον το δούλεψες σωστά κι αρκετά ώστε να εξελιχθεί στο καλύτερο δείγμα της φυλής!
Το ζήτημα είναι τι θα προσφέρει μετά αυτή η "κλεψιά"!
Την ηθική ικανοποιηση του εκτροφέα και του ιδιοκτήτη ότι το σκυλί είναι φοβερό, αλλά στειρωμένο;
Ή μαζί με τα παραπάνω και την πιθανότητα να μεταβιβαστούν κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά στους απογόνους του;
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ!(Πρόεδρος: "Το προσλαμβάνεις!")
Αυτό που λες είναι άλλο Ιδίως στη δική σας τη δουλειά(αν κατάλαβα σωστά μιλάς πχ για τα Ερμής?( αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα Απλά ,εκτός από την ιδέα του νεαρού χρειάζεται και η πείρα του παλιού για να βγει σωστά!!! Καλά δεν τα λέω?Ε τότε ρε παιδιά όσοι δεν θέλουμε να κάνουμε αναπαραγωγή να πάμε να πάρουμε σαβουρόσκυλα! Είναι λογική αυτή? Μήπως να ψωνίσω από το pet city για να μην έχει ανταγωνισμό ο εκτροφέας στο στίβο? Και ναι, τα εύσημα θα πάνε στον εκτροφέα των σκύλων μου και μέχρι εκεί.
Κανείς δεν είπε να πάρεις σαβουρόσκυλό Και κανείς δεν σου είπε ότι δεν δικαιούσε να έχεις ένα καταπληκτικό δείγμα της φυλής σου και να μη θες να το ζευγαρώσεις Τι σχέση έχει η δική σου η περίπτωση με τα στειρωμενα σκυλιά για τα οποία γίνεται η συζήτηση?
Οκ δέχομαι ότι κουράστηκε ο εκτρφέας που μπορεί να του πάρει κάποιος την πρωτιά. Να σου πω κάτι - και στη δική μου δουλειά έχει εκδηλώσεις με βραβεύσεις. Κι εκεί που έχεις φάει τα νιάτα σου στα ξενύχτια - τσουπ! - σκάει ένα φυντάνι που χει φτιάξει κάτι για χαβαλέ και σου παίρνει το Χρυσό μέσα από τα χέρια σου (και σε ρωτάει ο πελάτης την άλλη μέρα "τι έγινε στα βραβεία - τι πήρατε?"). Το σκοτώνεις ή δεν το σκοτώνεις το νεούδι κύριε Πρόεδρε? (Πρόεδρος: "Το προσλαμβάνεις!")
:nono:Αληθεια, δεν έχεις τύχει ποτε σε έλεγχο νομαρχίας?
Πές τα Χρυσόστομε.:nono:
ο κριτης κρινει αν το εκαστοτε σκυλι,πληροι το προτυπο της φυλης του,αν ήταν ''εκθεση αναπαραγωγης'' δεν θα επρεπε να εχει ολο το πακετο*?
*μορφολογια-υγεια
Στο κεφάλαιο 4 του εσωτερικού κανονισμού!Που το αναφερει βρε παιδια ο ΚΟΕ οτι απαγορευονται τα στειρωμενα? (χαζοεψαξα,αλλα δεν βρηκα κατι)
Kαλά....κι εγώ το πρώτο πράγμα που έγραψα ήταν αυτό.....αλλά κουβέντα να γίνεται!ο εσωτερικός κανονισμός έχει και άλλα που δεν τηρούνται.
Δεν καταλαβαίνω.Δηλαδή εγώ vrmode είμαι η κακιά τώρα?