Παιδιά, εγω δεν τραβάω και κανένα ζόρι αν πρέπει η δεν πρέπει να υπάρχει αυτός ο κανόνας....απλά εφόσον υπάρχει τον ανέφερα Τώρα, αν κάποιος γουστάρει να μάθει για τον σκύλο του εννοείται ότι θα έπρεπε να μπορεί να κατεβεί σε μία έκθεση
Βέβαια,υπάρχει και η αντίθετη άποψη που λέει ότι οι εκθέσεις είναι για να αναδειχτούν και να προωθηθούν τα σωστά σκυλιά που είναι για αναπαραγωγή για το καλό μίας φυλής, (και δεν μιλάω για το αν γίνεται η δεν γίνεται αυτό ,ούτε μιλάω για τα γενικά στραβά των εκθέσεων) Αν λοιπόν, εγώ είμαι εκτροφέας και έχω "πηδηχτεί" να βγάλω ένα καλό σκυλί δεν θα ήθελα να μου πάρει το cacib ένα σκυλί στειρωμένο που δεν θα μπορέσει ποτέ να χρησιμοποιηθεί για αναπαραγωγή Και στη τελική , αφού οι εκθέσεις λέμε ότι είναι για αυτό το σκοπό και δεν είναι καλλιστεία σκύλων τι ποιο λογικό να υπάρχει αυτός ο κανόνας
Τώρα ,ούτε εκτροφέας είμαι ,οπότε δεν με ενδιαφέρει,αλλά ούτε και σκύλο στειρωμένο θα κατέβαζα ποτέ σε έκθεση Προσωπική άποψη
πάντα!!!!
όσο για αυτό που λες vrmode,ότι οι εκθέσεις θα έπρεπε να είναι μόνο για τους εκτροφείς,εδώ θα διαφωνήσω γιατί και εγώ ιδιώτης είμαι αλλά κατεβάζω τα σκυλιά μου σε εκθέσεις και τα χρησιμοποιώ για εκτροφή.