Καννέλος

merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
κοιτούσα στο google και έπεσα πάνω σε αυτό:

[video=youtube;5FTaVgqSiIk]http://www.youtube.com/watch?v=5FTaVgqSiIk[/video]

τον πήρε το μάτι μου στης ειδήσεις αλλά δεν είχα ιδέα περί Καννέλου

Last edited by a moderator:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν τον ήξερες τον αγωνιστή Κανέλλο;

Για όσους συχνάζουν ή συχνάζαν στην περιοχή ιστορικός!:D

merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
Δεν τον ήξερες τον αγωνιστή Κανέλλο;

Για όσους συχνάζουν ή συχνάζαν στην περιοχή ιστορικός!:D

όχι δεν είχα ιδέα παιδιά, όπως είπα και ποιο πάνω στα δελτία ειδήσεων είχε πάρει το μάτι μου ένα σκύλο να τρέχει με τον κόσμο αλλά δεν ήξερα οτί δεν ήταν ένας απλός περαστικό σκύλος ;)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο Κανέλλος "έφυγε"....τον Ιούλιο του 2008.
Επέιδη ήταν άρρωστος (είχε πρόβλημα στα πόδια του0..τον έιχε πάρει ο Δήμος Αθηναίων και τον πήγαν σε κάποια Φιλοζωικη..
Οι φοιτητές τους ΕΜΠ...έκαναν διαμαρτυρία και αγωνα για να γυρίσει ο Κανέλλος πίσω στο χώρο του Πολυτεχνείου επειδη ήταν δυστυχισμενος στη κλούβα..
Το κατάφεραν και ο Κανέλλος επέστρεψε στο "σπίτι"του..όπου μετα από λίγο καιρό..."έφυγε"..
Τον ταιζαν και τον πρόσεχαν (φάρμακα κλπ)..οι φοιτητές.
Είναι πολύ συγκινητικη η ιστορία του...

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
εχτες ειμασταν στην πλατεια στο dr feel good ,εκει λοιπον υπηρχε η "συμορια της ασφαλτου":D

ο ενας ειδικα ηταν φτυστος ο καννελος φαινοταν μαλιστα οτι πρωτοστατουσε :D ολοι τον γνωριζαν ολοι του μιλαγαν και αυτος ετρεχε απο αγκαλια σε αγκαλια

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ειδα εναν ιδιο σαν αυτον ,αλλα δεν ηταν ο αρχηγος ,ηταν ο αλλος που ομως δεν ξερω το ονομα του ,ενα αγορι ομορφο τρελιαρικο χαρουμενο που ολοι του μιλαγαν τον χαιδευαν αυτος ετρεχε πανω κατω απο αγκαλια σε αγκαλια και τα υπολοιπα σκυλια τον ακολουθουσαν σαν να περιμεναν εντολες απο αυτον
περασε απο διπλα μου 2 φορες ,με αγνοησε ,τον φωναζα και εγω και ο αντρας μου, του δειχναμε το κρεας απο τα σουβλακια ,του βαλαμε και κατω αλλα αυτος τιποτα ετρεχε χαρουμενος
οταν ξανα παμε ελπιζω να τον ξαναδω θα εχω και μπαλακια μαζι μου