Καναδικο λυκοσκυλο

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
lunadark γεια σου.
Και εγώ ενήλικο σκυλάκι υιοθέτησα. 2-3 χρονών είναι σύμφωνα με τον κτηνίατρο.
Ενώ ζούσε σε περιφραγμένο χωράφι, έμαθε αμέσως να τα κάνει στη βόλτα, είναι πολύ ύσηχο, δεν κάνει ποτέ ζημιές όταν λείπω όπως τα περισσότερα κουτάβια,και είναι πολύ εκπαιδεύσιμη.
Όταν υπάρχουν τόσα σκυλάκια να περιμένουν την φροντίδα σου εκεί έξω, μην το σκέφτεσαι.
Αυτό ότι το κουτάβι θα σε μάθει καλύτερα είναι μύθος.
Εμένα δεν κουνάει ρούπι από δίπλα μου το σκυλί μου, κάθεται και μας επιβλέπει, μην πάθουμε τίποτα ;)
έχουμε απίστευτο δέσιμο και ας την έχουμε μόνο σχεδόν 2μήνες!!

apsu

Well-Known Member
8 Μαϊου 2010
103
0
τοτε μαλλον ολος ο κοσμος παιρνει κουταβια γιατι ειναι χαριτωμενα!!!!!!!
αλλα μετα επειδη ακριβως δεν αντεχει τα κατουρηματα κλπ και ποτε ουσισατικα δεν καταφερνει να τα εκπαιδευσει γιατι δεν εχουν υπομονη κ χρονο, βγαινουν ανεκπαιδευτα κ με προβληματικη συμποριφορα και τα παρατανε στο δρομο....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ακριβώς. Είναι όπως το συμπέρανες δυστυχώς. Αυτός είναι μάλιστα και ο κύριος λόγος που μένουν στο δρόμο οι Αυστραλέζοι Ποιμενικοί (βλέπε ιστορία του Μουφ). Είναι πολύ ωραίοι, ως κουτάβια είναι πολύ γλυκούλια, σκέτο πετιμέζι, μετά όμως βαρειά η καλογερική, θέλουν άσκηση, έχουν τρομερή ενέργεια και γίνεται το σώσε διότι μπορεί να γίνουν και καταστρεπτικοί αν δεν τους βγάλεις έξω και να σου μασήσουν διάφορα άσχετα, οπότε τους πετάνε στο δρόμο... :( Βλέπε και το νήμα που άνοιξα αλλού με τον τίτλο "Βρέχει Μούφια!".