Κανένα πάρκο ;

Spirito_Ch

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2016
58
64
30
Καλημέρα παιδιά !! Εδώ και λίγο καιρό έχω μετακομίσει στο περισσό και αντιμετωπιζω ένα πρόβλημα! Θέλω να πάω την Ήρα κάπου να τρέξει αλλά δεν έχω βρει κάτι σε πάρκο ή σε γηπεδακι που να κλείνει! Έχει κανείς τίποτα να προτείνει ? Ευχαριστώ !!

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
δες αν σε βολευει κανενα απο τα σκυλοπαρκα εδω. Εαν εννοεις με τα ποδια μαλλον θα δυσκολευτεις. Εμεις που δεν εχουμε κανενα σκυλοπαρκο πολυ κοντα και δεν έχω αμάξι απλα δε παμε πουθενα χωρις λουρί και τρεχουμε με το 5μετρο φλεξι σε πλατειες, πεζοδρομακια κ.τ.λ ωρες που δεν εχει κόσμο και σκυλια π.χ 10-11 το πρωί ή 5-6 το απόγευμα

rastakos

Active Member
7 Σεπτεμβρίου 2016
27
126
39
Για σκυλοπαρκο δεν ξερω να σου πω εκει που εισαι,βρισκεσαι ομως διπλα απο το αλσος Φιλαδελφειας!Πας και με τα ποδια !Μεγαλο παρκο με πολυ πρασινο αλλα θα σου συνιστουσα φλεξι η λουρι γιατι βολταρουν κι αλλα διποδα και τετραποδα!

Spirito_Ch

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2016
58
64
30
Καλημέρα παιδιά !! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αυτοκίνητο και ήθελα κάτι εδώ κοντά με τα πόδια να πηγαίνω αλλά όχι και παρα πολύ μακριά γιατί είμαι έγκυος και με δυσκολεύει το πολύωρο περπάτημα .... Ότι έχω βρει σε γηπεδακι είναι ανοικτό.... Ταλαιπωρείται το κορίτσι μου είχε συνηθίσει να τρέχει και τώρα τρέχει μέσα στο σπίτι , σα να βαράει τσιτες !!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν