Καμαρωστε τον πανελλήνιο Κτηνιατρικοσύλλογο και τα έργα του!!

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Η κατάσταση γενικά ξεφεύγει σε κάθε ζήτημα που μας καίει, γιατί πολύ απλά καθόμαστε στον καναπέ μας!
Από τα εργατικά και τους μισθούς μέχρι και τα αδέσποτα. Τρέχουν πάντα 10 τρελοί και οι υπόλοιποι κάθονται στο πληκτρολόγιο και κράζουν!!!
Στο θέμα μας, δεν μπορεί κάποιος να μαζέψει ένα ζώο; Δεν έχει χρήματα να το φροντίσει; Δεν έχει πολύ χρόνο για τις βόλτες του;;;
Συμφωνώ!!!
Ο καθένας όμως μπορεί να διαθέσει 2-3 ώρες τη βδομάδα, για κάτι που τον απασχολεί και τον πονάει!
Όσοι γνωρίζεστε από εδώ μέσα και εμπιστεύεται ο ένας τον άλλο, ας φτιάξετε μια ομάδα, σύλογο, ΜΚΕ να κυνηγήσετε το σκοπό που σας ενδιαφέρει.

Δεν φτάνει το κράξιμο...Προσπαθεια χαμένη,είναι αυτή που δεν έγινε...
Αυτα που γραφεις ειναι οντως πολυ σωστα, αλλα αρκετα "θεωρητικα" φιλε μου..Γιατι πρεπει αφου δημιουργηθει ο συλλογος που λες, τα μελη του να συμφωνησουν, και να παρουν ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
Πολλες φορες οι αποφασεις αυτες θα πρεπει να ειναι σκληρες δυστυχως.
Ενα ξερω, οτι δεν θα βρεθει ποτε λυση στο συγκεκριμενο προβλημα, που να ικανοποιει ολες τις πλευρες.
Δυστυχως δεν βλεπω φως, δεν εχω λογο να κανω τον "κακο" στην κουβεντα αυτη, οπως εχω ξαναπει καποια πραγματα που καποιοι τα θεωρουν ακραια ή οτι δεν πρεπει να λεγονται καθολου...
Μου ειναι πολυ ευκολο να ξηγιεμαι "κουλτουριαρικα" και ρομαντικα, αλλα αυτα που βλεπω γυρω μου, και αυτα που προβλεπω για το μελλον (μακαρι να πεσω εξω...) ειναι ασχημα...
Πρεπει να γινουν κινησεις σοβαρες, με βαση τη λογικη, οχι το συναισθημα, μονο ετσι θα μπορεσει να σωθει, τουλαχιστον η πλειοψηφια των αδεσποτων.

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
Το ανεφερα πιο πανω. Η αναφορα σε εκμεταλλευση αδεσποτων απο σωματεια και ιδιωτες. Και η απομακρυνση των σκυλων σε βραχωδεις δασικες εκτασεις εκτος πολεων.

Δραση ναι.. ωραια η δραση. Αλλα οσοι δρουν εκμεταλλευονται κατα τον κο Τσιρωνη. Γιατι μονο ιδιωτες και σωματεια δρουν . Και οι Δημοι δρουν... καποιες φορες και μετα απο απιστευτη ταλαιπωρια του πολιτη που εχει αποφασισει να δρασει.

Α οχι ξεχασα.. δρουν.. εχωντας Δημοτικα Καταφυγια απειρου καλους κατα το πλειστον. Και το Δικεπαζ. Ονειρο και αυτο....

ωραια!
οποτε εχουμε δυο θεματα
1ον την εκμεταλλευση των αδεσποτων απο σωματεια και ιδιωτες, η οποια υφισταται σε αρκετες περιπτωσεις με βρισκει 100% θετικο μαυτα που εχω δει.
2ον η λειτουργια και διαμονη κεντρων περιθαλψης σε δασικες/βραχωδεις και χορτολιβαδικες εκτασεις. Στο οποιο ουτε αυτο διαφωνω μιας και ενα κεντρο περιθαλψης ουτως η αλλως για υγειονομικους λογους δεν θα πρεπει να βρισκεται σε κατοικημενη περιοχη, δεν ειναι κατι καινουριο, παντα ετσι ηταν.

Η γνωμη μου ειναι οτι πριν αρχισει η ΠΦΟ τις κορωνες και τα στρατοπεδα συγκεντρωσης και τα αναμασησει ο καθε ασχετος να κατσει να διαπραγματευει, να προσπαθησει να κανει τον ρολο των φιλοζωικων σημαντικο μεσα απο ολη αυτη την ιστορια, να δουνε πως μπορουνε να φυγουν τα αδεσποτα απο τους δρομους που εχουν προσδοκιμο ζωης λιγοτερο απο δυο ετη, να μπουνε σε εγκαταστασεις συμφωνα με ευρωπαικα προτυπα και οπως ειπα ολο αυτο να ελεγχεται και να εξαρταται αφενος απο το δημο και αφετερου απο την εκαστοτε φιλοζωικη, εκεινο το διαστημα πριν την αποσυρση μπορουσε να γινει κατα τη γνωμη μου...

• Like
Reactions: Hammer

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Αυτα που γραφεις ειναι οντως πολυ σωστα, αλλα αρκετα "θεωρητικα" φιλε μου..Γιατι πρεπει αφου δημιουργηθει ο συλλογος που λες, τα μελη του να συμφωνησουν, και να παρουν ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
Πολλες φορες οι αποφασεις αυτες θα πρεπει να ειναι σκληρες δυστυχως.
Ενα ξερω, οτι δεν θα βρεθει ποτε λυση στο συγκεκριμενο προβλημα, που να ικανοποιει ολες τις πλευρες.
Δυστυχως δεν βλεπω φως, δεν εχω λογο να κανω τον "κακο" στην κουβεντα αυτη, οπως εχω ξαναπει καποια πραγματα που καποιοι τα θεωρουν ακραια ή οτι δεν πρεπει να λεγονται καθολου...
Μου ειναι πολυ ευκολο να ξηγιεμαι "κουλτουριαρικα" και ρομαντικα, αλλα αυτα που βλεπω γυρω μου, και αυτα που προβλεπω για το μελλον (μακαρι να πεσω εξω...) ειναι ασχημα...
Πρεπει να γινουν κινησεις σοβαρες, με βαση τη λογικη, οχι το συναισθημα, μονο ετσι θα μπορεσει να σωθει, τουλαχιστον η πλειοψηφια των αδεσποτων.

Όλα θεωρητικά είναι μέχρι να περάσουμε στην πράξη...
Συγνώμη αν ακουστώ επιθετικός, αλλά η λογική αυτή που αναφέρεις, είναι ακριβώς αυτή πάνω στην οποία πατάνε όλοι για να κάτσουν σπίτι τους...
Δε θετε σύλλογο; Δε θέτε πορείες; Δε θέτε απεργίες; Δε θέτε τάβλι; Δεν θέτε μπιλιάρδο;
Κάντε κάτι...

Το παραπάνω δεν είναι προσωπικό σε σένα, απλά μου έδωσες ακριβώς το πάτημα, που χρειαζόταν!!!
Περιέγραψες σε 2 γραμμές τη νοοτροπία του Έλληνα!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα