Καλώς σας βρήκα!!!

naranjito

New Member
27 Μαρτίου 2010
3
0
Θεσσαλονίκη
Γεια σε όλους!Δεν έχω ξαναμπεί σε ανάλογο forum και δυστυχώς δεν έχω σκύλο.Θα ήθελα όμως πολύ να αποκτήσω και γι'αυτό θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη βοήθειά σας!Συγκεκριμένα έχω ξετρελαθεί με τα γαλλικά μπουλντόγκ.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω εγγυημένα κάποιο?Δεν ξέρω κανέναν εκτροφέα.είναι κατάλληλη ράτσα για διαμέρισμα?Μου είναι χρησιμη οποιαδήποτε πληροφορία!Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Γεια χαράααα!!!!

Μιά χαρά για διαμέρισμα!βέβαια δεν εννοείς μόνιμα μέσα στο διαμέρισμα γιατί τότε πάρε κανένα λούτρινο καλύτερα!!! αχαχα,αστειέυομαι βέβαια!!!

Μπορείς να βρείς εγγυημένα κάπου _________βέβαια
-ψάξου λίγο και εδώ και αλλού και θα βρείς,αλλά μην βιαστείς ε!!!
Ψάξου. (ορίστε,αντικατέστησα το "Διάβασμα" γιατί μερικοί είναι αλλεργικοί με τα σχολεία και τα διαβάσματα)
και
αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι

Να σε ενημερώσω ότι είναι κάπως ευαίσθητη φυλή και αν δεν πέσεις σε καλή περίπτωση το πιό πιθανό είναι να τρέχεις σε γιατρούς για χρόνια

οπότε ψάξου καλά
και μην βιαστείς-το είπαμε αυτό ε?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Ψάξου. (ορίστε,αντικατέστησα το "Διάβασμα" γιατί μερικοί είναι αλλεργικοί με τα σχολεία και τα διαβάσματα)
Μμμμμμμμμμ, χαριτωμενιές......... :p

Φίλε naranjito, καλώς ήρθες.
Σίγουρα δεν παίρνεις από pet shop και από οποιονδήποτε γνωστό ή άγνωστο, φίλο ή συγγενή που έχει ζευγαρώσει ή ξέρει κάποιον που ξέρει κάποιον κλπ.
Κάνεις ένα τηλέφωνο στον ΚΟΕ να ρωτήσεις για εκτροφείς. Αν είχες μπει χθες στο φόρουμ, θα σου έλεγα να πας σήμερα μια βόλτα από την έκθεση της diana, όπου θα έπαιρνες μια γεύση και θα μπορούσες να μάθεις δυο πράγματα παραπάνω. Σαν αρχή λοιπόν, ενημερώσου για την φυλή και ψάξε για καλούς εκτροφείς. :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Ψαχτείτε γιατί χανόμαστε
Αχαχαχαχαχαχα!!!
τι έχεις να πείς τώρα αλλεργικιά???

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
καλώς ήρθες!πήγαινε αν θέλεις στην ενότητα:τα σκυλιά μας
http://www.dogforum.gr/v3/forumdisplay.php?58-Τα-σκυλιά-μας!...

όπου κάποια μέλη του φόρουμ παρουσίασαν τα μπουλντογκάκια τους.Θα βρείς και πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες και πολλές φωτογραφίες. Καλή αναζήτηση.

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Κανόνισε, να αρχίσω να παθαίνω αλλεργία και στο ψάξιμο...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Καλως ηρθες και απο μενα.
Κανε υπομονη και θα σου απαντησουν καποια μελη που ειναι γνωστες και κατοχοι αυτης της ρατσας.

katerina39

Member
14 Ιανουαρίου 2010
18
0
καλως ηρθες!Να παρεις γαλλακι να γινουμε πολλοι .Διαμερισμα το καλυτερο του- τωρα για το που θα βρεις υποθετω οτι θα δημιουργησω αναταραχες αν πω τηλεφωνο ονομα κτλ οποτε γνωστες αρκετοι στο forum θα σε ενημερωσουν σιγουρα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Katerina39 αν τα στοιχεία που θα δώσεις, είναι αναγνωρισμένου εκτροφείου με τα όλα του, δεν δημιουργείς αναταραχές. Ακόμα κι έτσι όμως, ο Naranjito οφείλει στον εαυτό του και στο σκυλί που θέλει να αποκτήσει, να μην αρκεστεί στο τι θα του συστήσει ο καθένας, αλλά να κάνει την ερευνά του, βάση των στοιχείων που θα συγκεντρώσει και στην συνέχεια να πάρει την απόφασή του. Ας περιμένουμε όμως να μας δώσει και ο/η ίδιος/α, περισσότερες πληροφορίες :)

naranjito

New Member
27 Μαρτίου 2010
3
0
Θεσσαλονίκη
Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση!Κατερίνα αν σου είναι εύκολο πες κανένα όνομα ή τηλέφωνο γιατί είμαι κυριολεκτικά άσχετη!!!Πάντως έχω σκοπό να το ψάξω καλύτερα, αλλά για αρχή κάτι είναι κι αυτό!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Καλοσηρθες!

Καλο εκτροφειο, με ελεγμενους γεννητορες για hemivertibrae, Πατελλα, καρδια, δυσπλασια του αγκονα και ελευθερα απο αλλεργιες - με καλη αναπνποη- δεν υπαρχουν στην ελλαδα!
Οπος παντου- εδω γινονται μονο μισες δουλειες- και ετσι δεν θα σου συνηστουσα σκυλο απο ελλαδα!

Για ΚΑΛΟ γαλλικο θα πρεπει να ψαχτεις μαλλον εξω!
Θα σου στειλω ΠΜ με κανα δυο ονοματα που εμπιστευομαι!