Καλώς σας βρήκα!!

tomas2208

Active Member
7 Απριλίου 2009
33
0
Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για την άπλετη πληροφορία όπου και διανέμεται μέσα από το φόρουμ.Να είστε όλοι καλά.
Το ονομά μου είναι προφανές -Θωμάς-:D
Εδώ και λίγες μέρες όπου και σας βρήκα χτυπάω κάρτα με μέσους όρους 10-12 ώρες τη μέρα διάβασμα...
Αγάπαγα ανέκαθεν τα σκυλιά εδώ μέσα καταλαβαίνετε τι θα πάθω...:D
Να σας πω επίσης ότι πρόσφατα μετακόμισα από αστικό κέντρο σε νήσι
και ότι ψάχνω να πάρω σκύλο.
Συγκεκρίμμενα γερμανικό ποιμενικό.
Όποια συμβουλή ευπρόσδεκτη επίσης να σας πω ότι έχω μιλήσει με διάφορους εκτροφείς και έχω κατασταλάξει σε κάποιον.
Οποιός γνωρίζει την πιάτσα και τι παίζει με αυτό το κύκλο ας πει καμία κουβέντα γιατί εγώ είμαι μακρυά αλλά και δεν έχω επίγνωση....:-|
Και πάλι να έιστε όλοι καλά και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χαιρετώ

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Καλωσήλθες Θωμά!

Αφού χτυπάς κάρτα και υπερωρίες στο forum, διάβασε τα πάντα. Καλό θα σου κάνει.

Θα πρέπει να σκεφτείς αν μπορείς να πάρεις γερμανικό ποιμενικό. Θέλει ενασχόληση, αλλά αν το κάνεις σωστά θα έχεις έναν απίστευτο σκύλο, με τις ιδιαιτερότητές του (όπως όλες οι φυλές άλλωστε).

Κοίταξε να διασταυρώσεις για την ποιότητα του εκτροφέα που έχεις καταλήξει, δες αν ενδιαφέρεσαι για εργασιακές γραμμές ή όχι, κοίταξε πολύ προσεκτικά τα θέματα για υγεία και ασθένειες καθώς και την εκπαίδευση που πρέπει να τη θεωρείς απαραίτητη. Όλα έχουν συζητηθεί πολύ στο forum.

Και εδώ είμαστε για ότι θελήσεις να μάθεις :)

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
καλως ηρθες Θωμα,αν αποφασισεις μπορω να σε κατευθυνω σε εκτροφεια αν θελεις!:)

tomas2208

Active Member
7 Απριλίου 2009
33
0
Λοιπόν λίγα λόγια για μένα.
30χρόνια σε τσίμεντούπολη και τώρα τα μάζεψα και ήρθα να κάνω μια δουλειά στην γενέτειρα του πατέρα μου.
pc service..
Τώρα με τα του σκύλου..
Πάντα ήθελα τη συγκεκριμμένη ράτσα αλλά λόγω χώρου δεν θα ήταν καλό.
Εδώ όλα μα όλα γίνονται με ποδήλατο-πόδια.
Επίσης βουνό και θάλασσα ειναι στα 30δεύτερα...
Άρα ο φιλαράκος μου λογικά θα περνάει καλά.:)
Είχα ένα κοπριτάκο πριν απο 4χρόνια μικρόσωμο μεν αλλά τσακάλι δε όπου 8μηνων άκουγε 20λέξεις:)
κορίτσι..τη δώσαμε στην πεθερά εδώ στη θάσο για παρέα επείδη της έτυχε κάτι πολύ άσχημο.
Την βλέπω την σκυλίτσα τώρα που είμαι εδώ αλλά η πεθερά την έχει ψιλοχαλάσει με αγκαλιές αγριογούρουνα και γενικά πολλα σιρόπια.;)
επίσης να σας πω ότι ανέκαθεν γούσταρα τα σκυλιά και όλα αυτό το αμφίδρομο πράγμα που υπάρχει μεταξύ ανθρώπου και σκύλου και γνωρίζω τα βασικά.
επίσης να προσθέσω οτί έχω μείνει έκπληκτος από τις γνώσεις κάποιων μελών.πραγματικά τους χαίρομαι αυτούς που είναι ψείρες.Ίσως γιατί έτσι είμαι και γω.Σε όλα.
Όπως σας είπα και πριν έχω βρει εκτροφέα από σύσταση γνωστού αλλά δεν μπορώ να είμαι 100%σίγουρος λόγω τις απόστασης και λόγω ότι οι εμείς οι έλληνες έχουμε για θεό το χρήμα.καλώς ή κακώς.θα μπορούσε κάποιος με γ.π. να μου πει κάποιο άνθρωπο έντιμο και με μεράκι για τη φυλή να πάρω κανά τηλ?
βασίκα το σκυλάκι επειδή δεν το πέρνεις για χαβαλέ και το πέρνεις για μια ζώη θέλω να ΄δωσω τα χρηματά μου σε έντιμο άνθρωπο και οχι σε παπατζή-έμπορο.
Επίσης δεν με ενδιαφερουν οι εκθέσεις μορφολογίας και τα λοιπά.Με ενδιάφέρει όμως η εκπαίδευση που λέτε εσείς για εγασία και προστασία.αυτά τα ολίγα:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μωρέ εσύ μην το πας σε έκθεση. Το πρότυπο όμως και κατ' επέκταση η έκθεση σου διασφαλίζει πολλά για το κουτάβι που τελικά θα πάρεις :)
Γνώμη μου: Πάρε γνώμες για καλούς εκτροφείς αν θες, ενημερώσου φυσικά κι απ' τον ΚΟΕ. Καλύτερα όμως να πας ο ίδιος να δεις και να εκτιμήσεις την κατάσταση.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Γεια σου Thomas γειτονα,αν χρειαστεις καλο κτηνιατρο ο δικος μου ειναι καθε σαββατοκυριακο στη θασο εχει σπιτι εκει, πολυ καλος και με καλες τιμες.

tomas2208

Active Member
7 Απριλίου 2009
33
0
Μου έστειλε ο κοε ενα mail με τα γεννητούρια απο κάποιους εκτροφείς αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι.εγώ τους ζήτησα λιστα με εγγεγραμμένα μέλη και αυτοι μου έστειλαν οποιούς έχουν τωρα κουτάβια χαχα μαλλον λογω κρισης:D
amarock βρίσκομαι στο λιμένα.εδω ερχεται κτηνιατρος απο καβαλα δευτερα και τεταρτη 3-5 αμα εχω και τον δικο σου το σκ καλα ειμαστε.να μην γινει λαλακια δλδ τριτη πεμπτη και παρασκευη:p
κανενας με γπ να προτεινει τιποτις ρε παιδια:)?

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
εγω γνωριζω αρκετους εκτροφεις κ προσωπικα κ "δουλεια"τους κ σαν συνεργασια.απο εκει κ περα υπαρχουν ολα τα ειδη επαγγελματιων κ σκυλων.αποφασισε πρωτα απο ολα τι ποιμενικο θελεις,εργασιακο?μορφολογικο εκθεσεων?μορφολογικων γραμμων απλα?δυστυχως στην συγκεκριμενη φυλη παιζουν απο ολα τα ειδη.
κ απο εκει κ περα θα μπορεσουμε να σε κατευθυνουμε!:)