Καλώς σας βρήκα

ChazyChaz

Banned
Banned
15 Αυγούστου 2012
90
1
Θεσσαλονικη
. Από τις γέννες ιδιωτών και φίλων, παλι δεν ειναι καθαρόαιμα
συγνώμη ρε παιδιά αλλά γιατί να μην είναι καθαρόαιμα απο φίλο; αν έχει 2 καθορόαιμα(με pedigree) σκυλιά και τα ζευγαρώσει γιατί να μην είναι καθαρόαιμο το κουτάβι; εγώ έχω μια φίλη που είχε 2 καθαρόαιμα λαπ, τα είχε παρει και τα δυο μαζί απο εκτροφείο στην αμερική και τα ζευγάρωσε και κρατησε 2 κουτάβια και τα άλλα τα έδωσε σε φίλους, και για να σας προλάβω οχι δεν είναι εκτροφέας απλώς ήθελε ακόμα 2 καθαρόαιμα σκυλιά χωρίς να πληρώσει 2000 ευρώ

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
συγνώμη ρε παιδιά αλλά γιατί να μην είναι καθαρόαιμα απο φίλο; αν έχει 2 καθορόαιμα(με pedigree) σκυλιά και τα ζευγαρώσει γιατί να μην είναι καθαρόαιμο το κουτάβι; εγώ έχω μια φίλη που είχε 2 καθαρόαιμα λαπ, τα είχε παρει και τα δυο μαζί απο εκτροφείο στην αμερική και τα ζευγάρωσε και κρατησε 2 κουτάβια και τα άλλα τα έδωσε σε φίλους, και για να σας προλάβω οχι δεν είναι εκτροφέας απλώς ήθελε ακόμα 2 καθαρόαιμα σκυλιά χωρίς να πληρώσει 2000 ευρώ
Και ποιός έκρινε ότι τα σκυλιά ήταν άξια αναπαραγωγής?

Όσο για το ότι έδωσε τα υπόλοιπα κουτάβια σε φίλους απλά οι στατιστικές λένε ότι το 60% αυτών καταλήγουν στο δρόμο!

Wellcome Bonnie!

ChazyChaz

Banned
Banned
15 Αυγούστου 2012
90
1
Θεσσαλονικη
Και ποιός έκρινε ότι τα σκυλιά ήταν άξια αναπαραγωγής?

Όσο για το ότι έδωσε τα υπόλοιπα κουτάβια σε φίλους απλά οι στατιστικές λένε ότι το 60% αυτών καταλήγουν στο δρόμο!

Wellcome Bonnie!
δότι οι γονεις τους ηταν εκθεσιακοι με πολλους τιτλους, αυτο τα καθιστα αξια αναπαρωγης και γιατι παρακαλω να πεταχτουν στον δρομο; απο οσο ξερω τα σκυλια αυτα ειναι ΟΛΑ σε πολυ καλες οικογενιες και μερικα απο αυτα εχουν κερδισει και τιτλους σε διαγωνισμους

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το τρίχωμα των BC μπορεί να είναι rough η smooth...και τα χρώματα ασπρο/μαύρο, liver... κλπ. Για τα αυτιά τους νομίζω ότι η άκρη πρέπει να πέφτει προς τα κάτω...αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρη...

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Για να μη χαλάσουμε το τόπικ του φίλου μας, αυτό είναι ένα θέμα που έχει αναλυθεί στο παρόν φόρουμ με θέμα 'γιατί δεν ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας' πάρα μόνο κάτω από αυστηρές προυποθέσεις οι οποίες τις περισσότερες φορές αν όχι όλες δεν τηρούνται δυστυχώς! Αν θες άνοιξε ένα νέο τόπικ με την εύλογη απορία σου αν δε σε καλύψουν αυτά που θα διαβάσεις εδώ μέσα!

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Το τρίχωμα των BC μπορεί να είναι rough η smooth...και τα χρώματα ασπρο/μαύρο, liver... κλπ. Για τα αυτιά τους νομίζω ότι η άκρη πρέπει να πέφτει προς τα κάτω...αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρη...

EARS:
Border Collies also have two types of ears, erect, like the two dogs immediately below, and semi-erect (which actually covers a whole spectrum of ear carriage; more on ears, below).

What is a Border Collie

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
οκ...για αυτό έιπα ότι δεν ήμουνα σίγουρη. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η μορφολογία τους παίζει μικρότερο ρόλο στη καθαροαιμία τους ενώ ο χαρακτήρας και το ταμπεραμέντο είναι το πιο σημαντικό. Σωστά?

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
οκ...για αυτό έιπα ότι δεν ήμουνα σίγουρη. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η μορφολογία τους παίζει μικρότερο ρόλο στη καθαροαιμία τους ενώ ο χαρακτήρας και το ταμπεραμέντο είναι το πιο σημαντικό. Σωστά?
Το σώμα παραμένει το ίδιο.Η ουρά,τα αυτιά και το τρίχωμα αλλάζουν...

18 Αυγούστου 2012
8
0
thessaloniki-kalamaria
Όχι το boxer ειναι ενός φίλου,σταθηκά τυχερός στο θέμα τις παρέας βρήκα μια καταπληκτική παρέα και οποιοσδήποτε μένει στην θεσσαλονίκη θα μας βρει στην μαρίνα της καλαμαριάς καθημερινά μετά τις 20:30.