Gogo said:
:roll: Δεν εχω καταλαβει , κοιμαται στο μπαλκονι το κουταβι :?:
Γιατι :?: Και γιατι το κανεις συνεχεια μπανιο? :shock:
Για εξηγησε καλυτερα γιατι εχω λιγο μπερδευτει! :-k
Μάλλον δεν το έδωσα να το θέμα με σαφήνεια.. :-k :-k
το σπίτι βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη..
υπάρχει αυλή οροθετημένη αλλά όχι τελείως ασφαλής από άποψη πρόσβασης υπάρχει η δυνατότητα να φύγει, να χαθεί, να έχει ανεξέλεγκτη επαφή με άλλα σκυλιά κλπ καθώς και φυσικά θα είναι πιο ευάλωτη στις καιρικές συνθήκες αλλά και πιο απομακρυσμένη από εμάς αφού δεν θα μας βλέπει.
Έτσι για τώρα στην αρχή (ειδικά τις πρώτες μέρες που την πήραμε φυσούσε διαολεμένος Βαρδάρης) της πήραμε ένα σπιτάκι και το βάλαμε στο μπαλκόνι, που είναι αρκετά μεγάλο, πολύ πιο ασφαλές από την αυλή με άμεση πρόσβαση στο σπίτι και ιδιαίτερα στο καθιστικό όπου ουσιαστικά είμαστε τις πιο πολλές ώρες
Γιαυτο και έγραψα:
Ναι υπάρχει κήπος όπου όπως θα πάει αργότερα αφού μεγαλώσει λίγο ακόμα. Προς τον παρόν την έχω στο μπαλκόνι όπου έτσι έχει και πιο άμεση επαφή μαζί μας.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μένει συνέχεια μέσα στο σπίτι λόγο του θέματος τουαλέτας (τις πρώτες μέρες μας έκανε και από τα δυο είδη), πήρα άμμο και την ψέκασα και με ένα σπρέι όπου δήθεν έχει ανάλογη μυρουδιά αλλά ελάχιστη διαφορά είδα.
Τώρα τις ώρες που λείπουμε και το βράδυ που κοιμόμαστε είναι στο μπαλκόνι. Αφού την ταΐσω το απόγευμα την βγάζω στον κήπο η μια βόλτα η και τα δυο όποτε τρέχει, παίζει, μυρίζει, εκτονώνεται, ενώ άλλες φορές κάνει τουαλέτα και άλλες όχι, αυτή την διαδικασία άλλες φορές την κάνω μόνος και άλλες φορές γίνεται οικογενειακώς.
Αυτό εντάξει για το απόγευμα αλλά για τα πρωινά δεν γίνεται αφού λείπω και μόνο το σ/κ μπορώ να αφιερώσω πρωινές ώρες. Άλλωστε υπάρχουν ορισμένα απογεύματα που δεν βοηθάει ο καιρός για βόλτα αλλά είναι και όλες οι άλλες οι ενδιάμεσες ώρες όπως π.χ. μεσημέρι η νωρίς βράδυ. Σε αυτές τις περιπτώσεις και ώρες την βάζουμε μέσα στο σπίτι και κάθεται η παίζει μαζί μας αναλόγως την όρεξη την δική της και την δική μας, ενώ το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει μέσα στο σπίτι δεν είναι πάντα το ίδιο αλλά το προσαρμόζουμε αναλόγως. Φυσικά είμαστε όλοι «επί σκοπών» εάν διακρίνω «ύποπτες» κινήσεις την βγάζω έξω στο μπαλκόνι για λίγη ώρα.
Σε αυτό επάνω ανέφερα και για το μπάνιο:
Και εάν υπάρχει χρόνος της κάνω και κανένα μπάνιο και χτένισμα..
Gogo αναφέρεις:
Gogo said:
:Γιατι :?: Και γιατι το κανεις συνεχεια μπανιο? :shock:
το
"συνεχεια" που είδες να το έγραψα;
Αν ψάχνεις για μανιώδη της καθαριότητας η κάποιον που τον ενοχλεί η μυρωδιά σε λάθος άνθρωπο έπεσες... :lol: :lol:
Τρεις φορές την έχω κάνει μπάνιο από τότε που την πήρα και εκείνο γιατί είχε λερωθεί υπερβολικά, να μην μπω σε λεπτομέρειες τι και πως.
Πιστεύω να έδωσα αρκετές εξηγήσεις ενώ εάν κάνω κάτι λάθος καλό θα ήτανε να επισημανθεί ώστε να το διορθώσω. ](*,) ](*,)