Καλώς σας βρήκα...

dimitrismp

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2011
170
0
Χαιρετώ όλα τα μέλη. Σας βρήκα μετά από αναζήτηση στο internet για να βρω απαντήσεις σε ένα σιοβαρό θέμα που αντιμετωπίζω. Θα το αναφέρω εδώ γιατί δεν γνωρίζω που να αναρτήσω το μήνυμα.

Άγχος και υπευθυνότητα είναι η αιτία που βρίσκομαι μαζί σας. Η γυναίκα μου έφερε πριν από μερικές βδομάδες ένα ήσυχο και συμπαθέστατο κουτάβι, που βρήκαν συνάδελφοί της στη Κόρινθο σε μια ρεματιά. Χαρήκαμε όλη η οικογένεια και το συμπαθήσαμε από τη πρώτη στιγμή και η αλήθεια είναι ότι ασχοληθήκαμε μαζί του σοβαρά, επισκεφθήκαμε κτηνίατρο, έκανε τα εμβόλια του, πήραμε τις πρώτες οδηγίες.

Πληροφορηθήκαμε ότι πρόκειται για ημίαιμο ελληνικό ποιμενικό και έχουμε επίγνωση του μεγέθους που μπορεί να φτάσει.

Το πρόβλημα είναι ότι ζούμε σε διαμέρισμα και ψάχνοντας στο internet συνειδητοποιήσαμε ότι το συγκεκριμένο σκυλί θα υποφέρει μακροπρόθεσμα, αυτό μας έχει αγχώσει, έχουμε πολύ καλή διάθεση να το κρατήσουμε και να το εκπαιδεύσουμε αλλά αν η φύση του σκυλιού δεν κάνει για διαμέρισμα θα έχει σαν αποτέλεσμα να καταλήξουμε με ένα δυστυχισμένο και ταλαιπωρημένο ζώο.

Πείτε μου τη γνώμη σας, τι θα κάνατε στη θέση μας;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ο μπόμπιρας είναι περίπου 2 μηνών και 7 κιλά, σήμερα έκανε το δεύτερο σετ εμβολίων...

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Καλως Ορισες!!! :D :D :D :D

Να χαιρεσε το σκυλακι σου και συγχαριτηρια!

Το σκυλι δεν θα ειναι δυστηχισμενο μεσα στο σπιτι αν ζει μαζι σας.Να ειναι δηλαδη μεσα στο σπιτι,και να εχει 2-3 επικοδομιτικες βολτες για εκτονωση(και παιχνιδι και ενασχοληση μεσα στο σπιτι)!Ετσι νομιζω ειναι για ολα τα σκυλια.Αν ηταν ετσι,οι περισοτερες ρατσες σκυλων θα ηταν δυστηχισμενες,γιατι ουτος η αλλος δεν ειναι το διαμερισμα το φυσκικο τους περιβαλλον.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλώσηρθατε! Συγχαρητήρια που το κρατήσατε το κουτάβι! Θέλουμε και φωτο γρήγορα!:)
Μην πιστεύεις οτι διαβάζεις παντα... μια χαρά θα είναι.. εάν εκτονώνεται σωστα και το εκπαιδεύσετε δε θα έχει κανένα πρόβλημα. Η κοινωνικοποίηση του με ανθρώπους, άλλα σκυλάκια και διάφορες καταστάσεις είναι αυτο που πρέπει να βάλετε σαν πρωτο στοχο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ :)
Το άγχος και ο προβληματισμός σας, για το καλό του σκύλου σας, είναι ένα πολύ θετικό πρώτο βήμα για την ευζωία του.
Η ανάγκη σας να του προσφέρετε την καλύτερη δυνατή ζωή, είναι το άλφα και το ωμέγα, της συμβίωσή σας. Το μυστικό της επιτυχίας, που είμαι σίγουρη ότι θα έχετε :)

dimitrismp

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2011
170
0
Να είστε καλά, ηρεμήσαμε......και φωτογραφίες θα ανεβάσουμε [κύριο hobby μου η φωτογραφία δρόμου] και περισσότερες συμβουλές θα σας ζητήσουμε στο μέλλον.
Ευχαριστούμε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Οτι χρειάζεστε, υπάρχει ήδη στο φόρουμ.
Κάντε αναζήτηση και θα τα βρείτε όλα :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη