Καλώς σας βρήκα!

eLe

New Member
25 Μαϊου 2010
3
0
athens,greece
Γειά σε όλους..Μόλις τώρα έμαθα το blog και ήρθα στην παρέα σας.
Δεν έχω σκυλάκι..πια..το έχασα πριν λίγο καιρό και δνε ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναμπω σ' αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία.Τα αγαπώ τόσο πολύ και θα ήθελα να αποκτήσω ένα νέο φίλο, αλλά τρέμω την στιγμή που θα χρειαστεί να τον αποχαιρετήσω....
Μέχρι να το ξεπεράσω θα χαρώ να μαθαίνω για τα δικά σας φιλαράκια και να βοηθήσω όσο μπορώ κι εγώ με τις δικές μου εμπειρίες.

Last edited by a moderator:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
καλώς ήρθες eLe!

αν θέλεις μη γράφεις greeklish είναι κουραστικό να διαβάσει κανείς..

Θέλεις να μας πεις για το σκυλί που έχασες;

eLe

New Member
25 Μαϊου 2010
3
0
athens,greece
Ηταν ενα πανεμορφο chow chow,το ειχα απ το δημοτικο,μεγαλωσαμε μαζι..αν φανταστεις οτι πλεον εχω τελειωσει και σχολειο και σχολη κ πλεον εργαζομαι.
Το μεγαλο λαθος ηταν που δεν της καναμε στειρωση μετα την πρωτη γεννα.Ως αποτελεσμα καθε καλοκαιρι στο εξοχικο που την πηγαιναμε να μενει εγκυος απο διαφορα αδεσποτα που πηδαγαν τα καγκελα το βραδυ.Αυτο της δημιουργησε μαστιτιδα και μετα απο 2 μεγαλα χειρουργια και ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπαθεια απο τον σκυλο,δεν τα καταφερε.
Κ αυτο που θελω να συμβουλευσω οσους εχουν θηλυκα (εκτεθιμενα στην εξοχη) ειναι να γινεται στειρωση μετα απο την πρωτη-δευτερη γεννα..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Oχι γεννα... οιστρο! Δεν υπαρχει λογος να γεννανε αν δεν ειμαστε εκτροφεις ...

Καλως ηρθες!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες κι από μένα!
Εγώ πάλι έχω θα συμβούλευα τις γέννες να τις αφήσουμε εξ ολοκλήρου στους εκτροφείςπου ξέρουν τι κάνουν και να μην κάνουμε ούτε μια εμείς.....
Διάβασε αν θέλεις ΑΥΤΟ το θέμα!

eLe

New Member
25 Μαϊου 2010
3
0
athens,greece
Δεν ξερω αν εχω το δικαιωμα να αφαιρεσω καποια εμπειρια απο τον σκυλο μου.Εχει το δικαιωμα να νιωσει ολα αυτα που ειναι στη φυση του και μεσα σαυτα κ η μητροτητα,η γεννα.Απλα με μετρο για το καλο της δικης του υγειας.Γνωμη μου..
Παω να διαβασω το θεματακι foibo..thanx! :)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Κ αυτο που θελω να συμβουλευσω οσους εχουν θηλυκα (εκτεθιμενα στην εξοχη) ειναι να γινεται στειρωση μετα απο την πρωτη-δευτερη γεννα..
φοβάμαι οτι θα πάει χαμένη η συμβουλή σου

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλως ηρθες. Πιστευω μετα απο λιγο διαβασμα θα πειστεις για το ποσο ασκοπα και επιζημια ειναι τα ζευγαρωματα.