ε δεν εισαι ο μονοςδιαφωνώ
αυτό που εκμεταλλεύονται είναι η άγνοια των ενδιαφερόμενων
το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή ο πωλητής εντοπίσει ότι ο ενδιαφερόμενος έχει άγνοια.
Φώτη δυστυχώς, τέτοια ράτσα δεν υπάρχει.Καμία πρόταση φυλή για σκυλάκι αυλής αλλά μικρόσομο και να αντέχει το χειμώνα έξω;
Το σπίτι που μένουμε είναι του πεθερού και το μοιραζόμαστε, είναι αρκετά μεγάλο βέβαια.
Δυστυχώς ενώ σε κουβέντες που έκανα μαζί του στο παρελθόν έδειξε να μην έχει πρόβλημα,τώρα μουλάρωσε και δεν το θέλει μέσα στο σπίτι
,οπότε yorkshire άκυρο η άλλο σκυλάκι εντός σπιτιού.
Καμία πρόταση φυλή για σκυλάκι αυλής αλλά μικρόσομο και να αντέχει το χειμώνα έξω;
Τα σκυλια απο αρχαιοτατων χρονων,εμεναν εξω απο τα σπιτια.Δεν μου πάει κι εμένα να το έχω μακριά απο εμάς.
Το θέμα ψήνεται ακόμα, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα...
Δεν μπορώ πάντως σε καμία περίπτωση να είμαι εγώ μέσα στο τζάκι και να βλέπω έξω το 4ποδο παιδί μου να τουρτουρίζει...θα αρωστήσω.
Η γυναίκα μου είχε παλιά σκύλο έτσι την γνώρισα , το σκυλί της ήταν η αφορμή να γνωριστούμε ,ήταν ένα αδέσποτο αλλά γερασμένο.
Υπάρχει δηλαδή υπόβαθρο για στοργή και αγάπη.
Τι πάθαμε?Τ
Τα τελευταια χρονια,πρωτα στον "πολιτισμενο" κοσμο
και τελευταια στην Ψωροκωσταινα,
τα βαλαμε μεσα στο σπιτι, στον καναπε ,στο τραπεζι ,
και στο κρεβατι μας.
Καλα να παθουμε.
Να τις χαίρεσαι τις απόψεις σουΤα σκυλια απο αρχαιοτατων χρονων,εμεναν εξω απο τα σπιτια.
Βεβαια ηταν και το αντικειμενο της εργασιας τους τετοιο.
Κυνηγι-φυλαξη,κ.λ.π.
και στο κρεβατι μας.
Καλα να παθουμε.
Τα περισσοτερα σκυλια αντεχουν μια χαρα στις καιρικες συνθηκες.
Δεν λεω να το δεσεις σε ενα βαρελι και να του πετας ενα ξεροκοματο,
ουτε να μην πλησιαζει το σπιτι.
Αλλα μη τα λεμε και τοσο τραγικα τα πραγματα.
Αν το θελεις πολυ θα βρεθει λυση.
Δεν διαφέρει το δεμένο σε ένα βαρέλι πολύ..με το απομονωμένο έξω..Αρχικό μήνυμα απο fotis1960
Τα σκυλια απο αρχαιοτατων χρονων,εμεναν εξω απο τα σπιτια.
Βεβαια ηταν και το αντικειμενο της εργασιας τους τετοιο.
Κυνηγι-φυλαξη,κ.λ.π.
και στο κρεβατι μας.
Καλα να παθουμε.
Τα περισσοτερα σκυλια αντεχουν μια χαρα στις καιρικες συνθηκες.
Δεν λεω να το δεσεις σε ενα βαρελι και να του πετας ενα ξεροκοματο,
ουτε να μην πλησιαζει το σπιτι.
Αλλα μη τα λεμε και τοσο τραγικα τα πραγματα.
Αν το θελεις πολυ θα βρεθει λυση.
Δεν κατάλαβα καλά εγώ τότε, συγνώμη για τυχόν αναστάτωση,μιλήσαμε απο κινητόΓια να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, περί διάθεσης ζώων απο εκτροφείο με μια ιστορία, που προαναφέρθηκε παραπάνω,και κατόπιν επικοινωνίας με τον εκτροφέα, δεν είπε ποτέ ότι έχει κουτάβια χωρίς pedigree, απλά γνωρίζει μια γέννα που πρόκειται να γίνει , και το ένα σκυλί έχει μεν pedigree αλλά είναι εξωτερικού, ανευ προδιαγραφών, αλλά με pedigree, και οι ιδιοκτήτες της που κάνουν και τη γέννα δεν έχουν δηλώσει τη θηλυκιά στον ΚΟΕ, και ο αρσενικός είναι εκτροφής του, και όχι ιδιοκτησίας του. Αυτά για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.
Απλά αυτά είπε και ποτέ δεν είπε ότι είναι γέννα δική του, είπε αφού θέλετε χωρίς pedigree υπάρχει αυτό, και η γέννα δεν είναι δικία του, ποτέ δεν έγινε συσταση, ποτέ δεν έγινε πρόταση, εξ άλλου είπε ότι δικά του δεν έχει, και μπορεί να έχει, εν ευθέτω χρόνω.