Καλώς σας βρήκα..! (νέο μέλος)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ναι αλλά εδώ αναφέρθηκε και το γεγονός ότι μπορεί να μην υπάρχουν διαθέσημα κουτάβια.

Να το τραβήξω λιγάκι από τα μαλλιά και να αναφέρω παράδειγμα το ότι αν εγώ πληρώσω την όποια προκαταβολή για να κοιμάται ήρεμος ο εκτροφέας και δεν βγάλει η γέννα ή και η επόμενη κουτάβι με τα δικά μου γούστα να το πω πιο απλά.. τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση..? Απλά θα είμαι στην αναμονή για όσο πάει.? Και επίσης αυτός ο κάποιος από κάπου που επιθυμεί το κουτάβι, δε κατάλαβα γιατί να ηστερεί από κάποιον άλλο που διαμένει Αθήνα.
Αν δεν επιθυμεις να περιμένεις επόμενη γέννα κλπ, τα χρήματα επιστρέφονται!
Δεν ειναι θέμα τόπου διαμονής, αλλά εμπιστοσύνης που εμπνέεις. Εδώ υπάρχουν ατομα που πήραν ή περιμένουν κουτάβι από εξωτερικό (μιλάω για απλους ιδιοκτητες). Πώς λες να το χειριστηκαν το θεμα? Μελέτη και διαβασμα για τη φυλή, συζητηση/εις με τον εκτροφεα της επιλογής τους και εν τέλει αποκτηση του κουταβιου (δεν εξετάζω το αν εστάλη ή πηγαν να το παρουν. Αν και πιο πολύ θα εκτιμήσει ο εκτροφεας το οτι φιλοτιμηθηκε ο ιδιοκτητης να παει ως εκει να το παρει)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εμένα μου έχουν στείλε φωτογραφίες κουταβιού 24 ημερών με υπόσχεση οτι είναι μελοντικός champion, super show και τέτοια, γελαγα όλο το βράδυ :)

γιατι γελαγες καλε? Αυτοι το εκριναν από το πώς θηλαζε :p:p:p

Κράτος

Member
25 Οκτωβρίου 2013
10
0
Αν δεν επιθυμεις να περιμένεις επόμενη γέννα κλπ, τα χρήματα επιστρέφονται!
Χάνοντας ένα 6μηνο με 1 χρόνο άσκοπα. Αντιλαμβάνομαι ότι μιλάμε για ψυχές, όμως αν είναι να μου βγει εμένα το κόστος αγοράς και μόνο 3.000+ ευρώ με το να χρειαστεί να πάω 3-4 φορές για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του, να μου κάτσει η γέννα, να μη με ξεχάσει εν το μεταξύ ο εκτροφέας, να μη μου κάτσει στραβή και δεν έχω το οικονομικό περιθώριο για την αγορά του σκύλου που επιθυμώ κτλ...

νομίζω σπρώχνετε οι ίδιοι εμάς τους παραμεθόριους από την πρωτεύουσα στα pet-shop.

Κράτος

Member
25 Οκτωβρίου 2013
10
0
Μα ένα θετικό σχόλιο μόνο από Kasi διάβασα.

Με το να γίνεσαι είρωνας, δε σε κάνει εξυπνότερο sea-mol.

Κράτος

Member
25 Οκτωβρίου 2013
10
0
Το γέλιο κάνει καλό, στην υγεία σου, ρίχνει όμως το επίπεδό σου.

Συγγνώμη εξαρχής για την παρέμβαση στην κλίκα κατά τα φαινόμενα. Λυπάμαι που αυτή είναι η αντιμετώπιση ενός νέου μέλους. Καλή συνέχεια.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Είμαι μια κλίκα μόνος μου?
Τεράστιος είμαι τελικά!
Μη φεύγεις καλέ, φεύγω εγώ απ το θέμα!
(Mareco σιγουράκι το χμμμ)

ΥΓ
Όργια θα γίνουν στο φόρουμ τώρα που ελαττώθηκαν οι mods :rolleyes:

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Χάνοντας ένα 6μηνο με 1 χρόνο άσκοπα. Αντιλαμβάνομαι ότι μιλάμε για ψυχές, όμως αν είναι να μου βγει εμένα το κόστος αγοράς και μόνο 3.000+ ευρώ με το να χρειαστεί να πάω 3-4 φορές για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του, να μου κάτσει η γέννα, να μη με ξεχάσει εν το μεταξύ ο εκτροφέας, να μη μου κάτσει στραβή και δεν έχω το οικονομικό περιθώριο για την αγορά του σκύλου που επιθυμώ κτλ...

νομίζω σπρώχνετε οι ίδιοι εμάς τους παραμεθόριους από την πρωτεύουσα στα pet-shop.

Σε αυτή την περιπτωση με αυτά που λες, εχεις λάθος προτεραιότητες. Οποτε λογικό να "φοβάσαι" οτι δεν θα κερδίσεις τον εκτροφεα ότι δεν θα σε εμπιστευτει. Ετσι που το περιγράφεις...
Και κατι αλλο... μην παριστάνεις τον "παραμεθόριο" γιατι δεν ειναι ολα τα μελη εδώ μεσα από Αθηνα και γύρω περιοχες. Υπάρχουν και από Κομοτηνη και από μικρότερα νησιά του αιγαίου με όχι το ίδιο συχνά μεσα μεταφοράς στην ηπειρωτική χώρα, όπως η Κρητη.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Κρατος,
μην αρπαζεσαι!

Το ποσο ευκολα η δυσκολα θα αποκτησεις κουταβι εξαρταται ΚΥΡΙΩΣ απο σενα κ τις επιλογες σου!

Θα σου πω δυο παραδειγματα για να καταλαβεις, επειδη μιλαμε για την φυλη που ξερω καλα.

Το πρωτο κ το κυριοτερο, ειναι αν πειθεις, ως σκυλογονιος, χωρις καν να πας απο κοντα.
Ας πουμε οτι τον πεισεις κ του αρκει η συνομιλια σας, τηλεφωνα, μαιλ κλπ.

Αν εχεις χρωματικες απαιτησεις, τοτε θα πρεπει να περιμενεις! Ολα τα χρωματα δεν βγαινουνε σε ολες τις γεννες κ μερικα ειναι αρκετα σπανια! Αν προτιμας απλα καποιο χρωμα η θες χρωματα που βγαινουνε, τοτε ας πουμε οτι εχεις τεραστειες πιθανοτητες να το πετυχεις σε καθε γεννα (εξαρταται κ απο το εκτροφειο το θεμα των χρωματων!)

Μετα παμε στο χαρακτηρα του κουταβιου!
Ακομα δεν ξερω τι ακριβως το θελεις το σκυλι, αλλα σκοπος δεν ειναι να μαθω εγω, αλλα να καταληξεις εσυ, κ να το εξηγησεις οσο καλυτερα μπορεις στον εκτροφεα σου!
Υπαρχει εκτροφειο που αν του πεις θελω ενα σκυλι αποκλειστικα κ μονο για εκθεσεις χωρις ιχνος "εργασιακης ικανοτητας" θα σου πει "δεν εχουμε απευθυνθειτε αλλου" !! Ετσι απλα.....
Εξαρταται λοιπον αν θες ενα σκυλι για να φυλαξει εσενα, η ενα σκυλι για να παιζουνε τα παιδια σου (δεν ξερω αν εχεις!) .... στην πρωτη περιπτωση θα παρεις ενα κυριαρχικο εντονου ταμπεραμεντου σκυλι, στην δευτερη ενα πραο-ηπιο κουταβι.
Εξαρταται αν το θες να ζει-"εργαζεται" σε μεγαλο κτημα η αν το θες να συγκατοικει μαζι σου στο διαμερισμα.... στην μια περιπτωση θα παρεις ενα δυναμικου χαρακτηρα, αυτονομο ζωο, στην αλλη ενα χαμηλοτερης ενεργειας-βολικοτερο σκυλι.
Εξαρταται αν ξερεις ΕΣΥ να χειριζεσαι ενα δυναμικο-κυριαρχικο σκυλι η αν ειναι η πρωτη σου επαφη με τετοιου ειδους σκυλια!
Για ολα αυτα λοιπον θα κανετε μεγαλες συζητησεις κ θα φροντισει ο εκτροφεας σου να σου δωσει το σωστοτερο σκυλι ωστε να καλυψει οσο το δυνατον περισσοτερο τις απαιτησεις σου κ να σου προσφαιρει τον συντροφο σου για την καλυτερη δυνατη διαβιωση σας στην επομενη δεκαετια κ οχι να σου φορτωσει ενα προβλημα!!

Καταλαβαινεις βεβαια, οτι ειναι αδυνατον να παρεις το καλυτερο για σενα σκυλι απο αλλου εκτος ενος σωστου εκτροφεα!!

Τελος να σου πω οτι αν για καποιο λογο δεν καλυψει ο εκτροφεας τις απαιτησεις σου στην επερχομενη γεννα, τοτε ναι θα παρεις τα λεφτα σου πισω.......

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Φίλε μου, east49,

Κάνε κι εσύ ένα "χμμμ"...
Και σκέψου αν πρέπει να κουραστείς κι άλλο...
Εκτόε και αν το κάνεις για τον "άγνωσυο αναγνώστη"...:)

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Φίλε μου, east49,

Κάνε κι εσύ ένα "χμμμ"...
Και σκέψου αν πρέπει να κουραστείς κι άλλο...
Εκτόε και αν το κάνεις για τον "άγνωσυο αναγνώστη"...:)
Χαχαχαχαχα!
Κοιτα, να σου πω την αληθεια, απο την μια πολλα χμμμμμ.....
Απο την αλλη κατανοω οτι ο μεσος υποψηφιος σκυλογονιος δεν θελει να περιμενει 1-2 χρονια για να παρει το σκυλι που ηδη εχει αποφασισει οτι θελει, ουτε θελει να το κανει ολοκληρη επιστημη να βρει αυτο που ψαχνει.

Αυτο που προσπαθω να του πω, ειναι οτι αν τελικα αντεξει, τοτε αυτη η αναμονη θα αξιζει 1000% κ μονο κερδισμενος θα βγει!

Εγω ειχα επιλεξει τον εκτροφεα, τον σκυλο απο τον οποιο ηθελα κουταβι κ το χαρακτηρα του σκυλου που ηθελα να εχω..... πριν γραφτω στο φορουμ εποχη.

Μετα που γραφτηκα κ ακουσα ολα αυτα που λεγονται, η αληθεια ειναι οτι μερικες φορες εχουνε μια μεγαλη δοση υπερβολης κ πιθανον να αποθαρρυνουνε αυτον που δεν ειναι τοσο "μυημενος" στο "γιατι απο εκτροφεα" (περαν του ηθικου της υποθεσης) κ να σκεφτει αυτα που σκεφτεται το παλικαρι περι κλικας.....ευτυχως ειχα ηδη καταληξει-συνενοηθει κ απεκτησα την σκυλα μου!!

Εγω νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να ΤΟΥ τα γραψω, κ ας μην τα διαβασει ποτε.......

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα