Καλώς σας βρήκα κι εγώ!

xeniadell

Member
31 Οκτωβρίου 2013
18
3
Αποφασισαμε να υιοθετήσουμε ένα αδέσποτο Σέττερ!Σίγουρα λοιπόν θα χρειαστώ τη βοήθεια σας και τις γνώσεις σας!

xeniadell

Member
31 Οκτωβρίου 2013
18
3
Ευχαριστώ πολύ! Είναι θετικός στη λεισμανια και τώρα πρέπει να αποφασίσω τι φαρμακα θα του δωσουμε. Δυο κτηνιατροι μας ειπαν διαφορετικά σκευάσματα.Ο ένας για milteforan και η δεύτερη κτηνιατρος(που εχω πιο πολυ εμπιστοσύνη) για το leisguard. Χρειάζομαι τη συμβουλή σας!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
εγω εχω κανει (στον σκυλο μου) θεραπεια με μιλτεφοραν και το παλεψαμε πολυ καλα!
για το αλλο δεν εχω αποψη!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
καλως ηρθατε να σου ζησει ο μικρος σου νεος φιλος! Κι εμεις που καναμε θεραπεια με μιλτεφοραν καναμε+ζυλαπουρ και τα αποτελεσματα ειναι μια χαρα...η λεισμανια εχει σταθερα(εδω και 2 χρονια) τιτλο 1/100 και το δειγμα λεμφαδενα ειναι παντα καθαρο απο τον ιο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
xeniadell καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Χίλια μπράβο για την υιοθεσία του κούκλου σου.
Να γίνει καλά, και να παραμείνει υγιής, ως τα βαθιά του γεράματα, σας εύχομαι.

Μόνο...επειδή έχεις ανοίξει και το θέμα για την θεραπεία, ας μείνει στο παρόν, μόνο το καλωσόρισμά σας, γιατί θα μοιράζονται οι απαντήσεις και θα δημιουργηθεί ψιλοχάος :)

xeniadell

Member
31 Οκτωβρίου 2013
18
3
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!Θα σας ενημερωνω για την πορεία του Αρη μας..

glykeria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
145
24
Είναι πολύ όμορφος! Τα σεττεράκια γενικά έχουν τόσο γλυκές φάτσες! Να πάνε όλα καλά εύχομαι!