Καλώς σας βρήκα και καλή χρονιά.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Για να βρεις αυτην την απαντηση πρεπει να συνδιασεις τις επιστημες ως αναφορα την ψυχολογια ,την γενετικη κ.α..
και να μου απαντησεις και εσυ πως ειναι δυνατον να υπαγομαστε ολοι στο ιδιο θηλαστικο,οταν το μυαλο μας διαφερει τοσο πολυ..απο τους μεν στους δε..
Μηπως οι σκυλαδες ειμαστε αλλη ρατσα..?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
τουκιθεμπλόμ said:
Μιας και πιάσαμε λογοτεχνική κουβέντα με αφορμή το "Εκατό χρόνια μοναξιάς", να αναφέρω ότι ο σκύλος είναι συχνά παρών στην τέχνη, είτε πρόκειται για λογοτεχνία (π.χ. Jack London) είτε για ζωγραφική κ.λπ.
Ωραίο θέμα για συζήτηση! Νομίζω πως πρέπει να ανοίξεις νημα σχετικά με το ρόλο του σκύλου στην τέχνη, στην “Εικονική κυνοβιβλιοθήκη»! :wink:

4 Ιανουαρίου 2008
9
0
Athens
kynologio.blogspot.com
ROTTIE said:
τουκιθεμπλόμ said:
Μιας και πιάσαμε λογοτεχνική κουβέντα με αφορμή το "Εκατό χρόνια μοναξιάς", να αναφέρω ότι ο σκύλος είναι συχνά παρών στην τέχνη, είτε πρόκειται για λογοτεχνία (π.χ. Jack London) είτε για ζωγραφική κ.λπ.
Ωραίο θέμα για συζήτηση! Νομίζω πως πρέπει να ανοίξεις νημα σχετικά με το ρόλο του σκύλου στην τέχνη, στην “Εικονική κυνοβιβλιοθήκη»! :wink:
Σήμερα ανέβασα την αφήγηση για ένα γαλλικό επανιόλ που αναφέρει ο Καμί στο βιβλίο του "Ο Ξένος". Λίγο δύσκολο το να ανανεώνω συχνά το κυνολόγιο, αλλά είναι αγαπημένη ασχολία, γι' αυτό δεν πιστεύω να το εγκαταλείψω.
Πάντως για να πω την αλήθεια προτιμώ τις βόλτες με τον σκυλάκο μου, που όσο μεγαλώνει τόσο πιο πολύ θέλω να είμαι κοντά του.