Καλησπέρα. Ζω μαζί με έναν τετράποδο φίλο από το 1998 και με έχει κάνει να αλλάξω στάση και απόψεις στη ζωή. Παλιός φίλος των γατιών, έγινα φανατικός κυνόφιλος, έπαψα να φοβάμαι τα μικρόβια και τα σκυλιά που γαβγίζουν και συνάμα συνέβησαν πολλές άλλες αλλαγές που δεν είναι του παρόντος γιατί δε θέλω να περιαυτολογώ.
Επειδή το φιλαράκι μου το μάζεψα κουταβάκι από το δρόμο έχω ιδιαίτερη συμπάθεια για τα αδέσποτα και τα ημίαιμα. Πριν από κάτι χρόνια είχα φροντίσει για ένα εξάμηνο αδέσποτα κουταβάκια, τα εμβολίασα και τα περιέθαλψα αλλά δεν μπόρεσα να τα διαθέσω σε οικογένειες. Από τότε βοηθάω πιο ενεργά τα αδέσποτα αλλά δεν έχω ενταχθεί σε κάποιο φιλοζωικό σύλλογο.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και καλή χρονιά.
Επειδή το φιλαράκι μου το μάζεψα κουταβάκι από το δρόμο έχω ιδιαίτερη συμπάθεια για τα αδέσποτα και τα ημίαιμα. Πριν από κάτι χρόνια είχα φροντίσει για ένα εξάμηνο αδέσποτα κουταβάκια, τα εμβολίασα και τα περιέθαλψα αλλά δεν μπόρεσα να τα διαθέσω σε οικογένειες. Από τότε βοηθάω πιο ενεργά τα αδέσποτα αλλά δεν έχω ενταχθεί σε κάποιο φιλοζωικό σύλλογο.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και καλή χρονιά.