Καλώς σας βρήκα και καλή χρονιά.

4 Ιανουαρίου 2008
9
0
Athens
kynologio.blogspot.com
Καλησπέρα. Ζω μαζί με έναν τετράποδο φίλο από το 1998 και με έχει κάνει να αλλάξω στάση και απόψεις στη ζωή. Παλιός φίλος των γατιών, έγινα φανατικός κυνόφιλος, έπαψα να φοβάμαι τα μικρόβια και τα σκυλιά που γαβγίζουν και συνάμα συνέβησαν πολλές άλλες αλλαγές που δεν είναι του παρόντος γιατί δε θέλω να περιαυτολογώ.
Επειδή το φιλαράκι μου το μάζεψα κουταβάκι από το δρόμο έχω ιδιαίτερη συμπάθεια για τα αδέσποτα και τα ημίαιμα. Πριν από κάτι χρόνια είχα φροντίσει για ένα εξάμηνο αδέσποτα κουταβάκια, τα εμβολίασα και τα περιέθαλψα αλλά δεν μπόρεσα να τα διαθέσω σε οικογένειες. Από τότε βοηθάω πιο ενεργά τα αδέσποτα αλλά δεν έχω ενταχθεί σε κάποιο φιλοζωικό σύλλογο.

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και καλή χρονιά.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
αμπεμπαμπλομ τουκιθεμπλομ.αμπεμπαμπλομ του κιθεμπλομ μπλιμ μπλομ..

:p :p :p καλως ηρθες!!!!! :p :p :D

4 Ιανουαρίου 2008
9
0
Athens
kynologio.blogspot.com
@kango1, psaras: σας ευχαριστώ πολύ. Πρόσφατα άνοιξα ένα κυνολόγιο. Ελπίζω να σας αρέσει. Είναι στην αρχή ακόμα αλλά σκοπεύω να το εμπλουτίσω.

marga said:
καλως τον!
αλλος ενας με ευαισθησια για τα αδεσποτα! μετανοιωσε που πηρες αδεσποτο?!?!?!
Θα ήθελα να σταθώ σε αυτό: δεν έχω μετανιώσει, αντιθέτως είμαι υπέρμαχος της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Όταν προσπάθησα να διαθέσω δωρεάν μερικά εμβολιασμένα ημίαιμα κουτάβια κανείς δεν εμφανίστηκε ή μου τα ζητούσαν για φύλακες αποθηκών, τσοπανόσκυλα κ.λπ. Αν ήταν ράτσας θα τα είχα διαθέσει ευκολότερα. Δεν καταλαβαίνω αυτήν τη νοοτροπία. :x

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
zoofilia-klp.blogspot.com
τουκιθεμπλόμ said:
@kango1, psaras: σας ευχαριστώ πολύ. Πρόσφατα άνοιξα ένα κυνολόγιο. Ελπίζω να σας αρέσει. Είναι στην αρχή ακόμα αλλά σκοπεύω να το εμπλουτίσω.

marga said:
καλως τον!
αλλος ενας με ευαισθησια για τα αδεσποτα! μετανοιωσε που πηρες αδεσποτο?!?!?!
Θα ήθελα να σταθώ σε αυτό: δεν έχω μετανιώσει, αντιθέτως είμαι υπέρμαχος της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Όταν προσπάθησα να διαθέσω δωρεάν μερικά εμβολιασμένα ημίαιμα κουτάβια κανείς δεν εμφανίστηκε ή μου τα ζητούσαν για φύλακες αποθηκών, τσοπανόσκυλα κ.λπ. Αν ήταν ράτσας θα τα είχα διαθέσει ευκολότερα. Δεν καταλαβαίνω αυτήν τη νοοτροπία. :x
ουτε εγω την καταλαβαινω... πραγματικα. πολλα ιμιαιμα ειναι κουκλια σκετα!! οταν μαλιστα το πας κ σε ενα κτηνιατρο κ το εμβολιαζεις κ ξερεις και τι μεγεθος θα γινει, γιατι να μη σωσεις μια ψυχη?!?!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες Συνταγματάρχη Αουρελιάνο Μπουενδία! Ελπίζω τώρα που έγινες μέλος της παρέας μας να αφήσεις δια παντός πίσω σου τα «100 χρόνια μοναξιάς»! :wink:
:D

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
ROTTIE said:
Καλώς ήρθες Συνταγματάρχη Αουρελιάνο Μπουενδία! Ελπίζω τώρα που έγινες μέλος της παρέας μας να αφήσεις δια παντός πίσω σου τα «100 χρόνια μοναξιάς»! :wink:
:D
να υποθεσω οτι γνωριζεστε κ ο φιλος ειναι πρασινος?!?! :twisted: :twisted:
χαχαχαχα!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Υπέθεσε απλά πως είμαστε λάτρεις των βιβλίων του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες...

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
:D καλωs τον!
Rottie σε ζηλευω που προλαβαινειs και διαβαζειs:) εγω ενα βουλγαροκτονο προσπαθω να τελειωσω απο το σεπτεμβριο και δεν τα εχω καταφερει:$

4 Ιανουαρίου 2008
9
0
Athens
kynologio.blogspot.com
Καλημέρα. Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους φίλους που με καλωσόρισαν.
Μιας και πιάσαμε λογοτεχνική κουβέντα με αφορμή το "Εκατό χρόνια μοναξιάς", να αναφέρω ότι ο σκύλος είναι συχνά παρών στην τέχνη, είτε πρόκειται για λογοτεχνία (π.χ. Jack London) είτε για ζωγραφική κ.λπ.
Πρόσφατα άρχισα να μετράω σκύλους σε πίνακες ζωγραφικής και ανακάλυψα ότι "Οι γάμοι της Κανά" του Βερονέζε έχουν 4 σκύλους. 3 είναι σε πρώτο πλάνο (κέντρο και αριστερά) ενώ ένας τέρμα πάνω αριστερά ξεπροβάλλει το κεφαλάκι του από μία βεράντα (αγαπημένη συνήθεια και του δικού μου).
Ποτέ δεν ήμουν καλός στην ιστορία της ζωγραφικής, με έκανε ο σκυλάκος μου να γίνω.

ΥΓ: Σήμερα δηλητηρίασαν μια γάτα στη γειτονιά μου. Φώναζε από τους πόνους. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η ανθρωποκτονία είναι έγκλημα πιο βαρύ από την ζωοκτονία; Το κατοικίδιο που το δηλητηριάζει κάποιος πονάει λιγότερο από έναν άνθρωπο;

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
για τον ιδιο λογο που καποιοι λενε: "ταιζετε σκυλια τη στιγμη που υπαρχουν ανθρωποι χωρις φαγητο"
Λες ας πουμε, κ δε μπορει καποιος να τα κανει και τα 2.
Μη το ψαχνεις... θα περασει ΠΟΛΥΣ καιρος μεχρι η ζωοφιλια να ειναι σε καλο επιπεδο στη χωρα μας. :cry:
Οσο για τις φολες.... δε ξερω αν μου επιτρεπεται εδω, να εκφραστω καταλληλως...