Καλώς σας βρήκα - Πληροφορίες

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Αν τον "πονηρέψει" ένας εκπαιδευτής που ξέρει τι κάνει, δύσκολα θα έχεις ανεπιθύμητες παρενέργειες...
Τώρα, αν πας και τον κάνεις killer μαντρόσκυλο, πας γυρεύοντας....

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Δεν ξέρω πως να τον πονηρέψεις...Σοβαρά σου μιλάω. Είναι πάρα πολύ φιλικά σκυλιά με τους ανθρώπους. Δεν ξέρω πως μπορείς να τον κανεις επιφυλακτικό και να τον πονηρέψεις όπως λές γιατί απλά λατρεύουν τους ανθρώπους και δεν τους αντιλαμβάνονται ως απειλή. Μόλις ενηλικιωθεί απευθύνσου σε εκπαιδευτή.

GearD

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
45
0
Πατρα
Δεν το λεω επειδη θελω.Με τιποτα και ουτε κιλλερ τον θελω.Φυσικα και θελω να ειναι φιλικο τιποτα παραπανω.
Εσυ Θανο που ξερεις απο Staff θα μου προτεινεις κανενα εκτροφειο?

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Να σου δώσω ένα παράδειγμα..υπάρχει ένα κουτάβι λυκόσκυλο το οποίο είναι σε αυλή όταν πλησιάσεις δεν έρχεται σε σένα αλλά γαυγίζει. Ένα κουτάβι στάφ αν έρθει κάποιος ξένος στην αυλή θα τρέξει πάνω του θα κυλιέται στο χώμα θα πηδάει πάνω του θά κάνει ένα σωρό σκέρτσα. Και τσουπ να κάνει κάποιος στο πήρε το σταφάκι το οποίο δεν θα έχει κανένα ενδοιασμό να τον ακολουθήσει. Είναι πολύ πιθανόν να στο πάρουν από εκτεθειμένη αυλή γιατί είναι πολύ φιλικά σκυλιά. Και αν του λές *ποιος είναι τι ειναι αγόρι μου κλπ* στην πόρτα αν ακους κάτι ...πάλι δεν θα καταφέρεις πολλά (γιαυτό σου λέω ότι δεν ξέρω πως να το πονηρέψεις). Εμένα είναι επί της υποδοχής..αν χτυπήσει κουδούνι θέλει να είναι αυτός που θα του δώσει την πρώτη γλυψια....Αν θές φύλακα προσανατολίσου σε άλλες φυλές. Η εκτός επαναλαμβάνω αν θές όταν ενηλικιωθεί το εκπαιδεύσεις αντίστοιχα. Έχει αναφερθεί ένα εκτροφείο στη συζήτηση από άλλο μέλος...δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο στην Ελλάδα

GearD

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
45
0
Πατρα
οκ..Καταλαβα.
Αλλα αλλη ρατσα παντως δεν θελω..ουτε να το εκπαιδευσωω να τρωει ανθρωπους.
Βεβαια η αυλη που θα το εχω θα ειναι πισω απο το σπιτι ετσι δεν νομιζω οτι θα υπαρξει προβλημα.