Καλώς σας βρήκαμε!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Όσο μου αρεσει η μικρή σου, αλλο τόσο δεν μου κάθεται η ανευθυνότητα των φίλων σου να αφήσουν να γινει αυτή η γέννα.
Εκτος του ότι δεν εχει τίποτα να προσφέρει σε καμια φυλή, εκτος των προβλημάτων υγείας που μπορεί να προξενηθούν (σκέψου να σκάσει κανας συνδυασμός προβλημάτων από τις δύο φυλές στα κουτάβια-το απεύχομαι), εγώ σκέφτομαι και πως λόγω διαφοράς όγκου των γονιών θα μπορούσε η γέννα να αποβει και μοιραία για τη θηλυκιά. Σκέψου ενα μκροσωμο/μεσαίο σκυλι να γεννά μεγαλόσωμα κουτάβια.

Όχι πως αν ήταν του ίδιου όγκου, ακόμα και φυλής θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Παλι ανεύθυνο θα ήταν.
Πες λοιπόν στους φιλους σου, να στειρώσουν τα σκυλιά άμεσα, γιατι αν τώρα βρήκαν να δώσουν τ κουτάβια, σε έξι μήνες που παλι θα ξαναγίνει "ατύχημα" θα βρούν? Και τότε τι θα απογίνουν τα κουτάβια?

Να την χαίρεσαι τη μικρή και να την προσέχεις!

Stratos_Lily

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2012
59
0
Μια χαρα θα μπορουσε... με τετοια διαφορα μεγεθους παλι καλα που επιβιωσε η μανα τη γεννα... μα ποσο ανευθυνοι πια?

Καλωσηρθες και να χαιρεσαι τη σκυλιτσα σου.
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά πριν δύο τρεις μήνες η μάνα κατέληξε...η τραγική ειρωνεία για το πόσο ανίδεοι είμαστε όλοι μας μερικές φορές είναι ότι όλοι απορούσαμε γιατί;;;;λυπάμαι βαθύτατα που τώρα συνειδητοποιώ ότι ο λόγος ήταν οι ανευθυνότητα των ιδιοκτητών της...τουλάχιστον μπορώ να χαίρομαι λίγο που έχω αυτό το σκυλάκι και ενημερώνομαι έστω και εκ των υστέρων γι αυτό και προσπαθώ να του εξασφαλίσω μια κατά το δυνατόν ευχάριστη ζωή;!

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Εγώ το είχα δεδομένο κιόλας ότι θα είχαν κτηνίατρο από την αρχή της συγκεκριμένης κύησης. Καλά.....ούτε καν που τους έκοψε ν αναρωτηθούν το στοιχειώδες ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΚΟΚΕΡΙΝΑ που είναι γύρω στα 12 κιλά έναν απόγονο σκύλου που είναι γύρω στα 30 κιλά?...ΤΡΑΓΙΚΟ...ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΕΣ ΤΡΑΓΙΚΟ.

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Γιατι κανουν πειραματα βρε γ...!?

Τελος παντων, κριμα για τη μανουλα! Να χαιρεσαι και να προσεχεις το σκυλακι σου.

Stratos_Lily

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2012
59
0
συγγνώμη να ρωτήσω κάτι;;;για τον ορεινό πυρηναίων δεν έχει να σχολιάσει κανείς τίποτα;;;μια βοήθεια ρε παιδιά..ένα σχόλιο...μια γνώμη...κάτι...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά πριν δύο τρεις μήνες η μάνα κατέληξε...η τραγική ειρωνεία για το πόσο ανίδεοι είμαστε όλοι μας μερικές φορές είναι ότι όλοι απορούσαμε γιατί;;;;λυπάμαι βαθύτατα που τώρα συνειδητοποιώ ότι ο λόγος ήταν οι ανευθυνότητα των ιδιοκτητών της...τουλάχιστον μπορώ να χαίρομαι λίγο που έχω αυτό το σκυλάκι και ενημερώνομαι έστω και εκ των υστέρων γι αυτό και προσπαθώ να του εξασφαλίσω μια κατά το δυνατόν ευχάριστη ζωή;!
Δε με απογοητευεις. Εχω συνηθισει πια. Απο τι εφυγε η σκυλα?

συγγνώμη να ρωτήσω κάτι;;;για τον ορεινό πυρηναίων δεν έχει να σχολιάσει κανείς τίποτα;;;μια βοήθεια ρε παιδιά..ένα σχόλιο...μια γνώμη...κάτι...
Για ποιο λογο πυρηναιων? Ζεις μεσα σε πολη?

Stratos_Lily

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2012
59
0
όχι...ζω σε προάστειο της Αθήνας και σύμφωνα με πολλούς σε χωριό μπορώ να πω! Πυρηναίων γιατί είναι πανέμορφος, είναι ήρεμος σαν εμένα, είναι φύλακας, είναι ο μεγάλος αρσενικός ρωμαλέος σκύλος που πάντα ήθελα...γενικώς μ'αρέσουν όλα του τα χαρακτηριστικά!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Μετά απ' αυτό το τραγικό θέμα, ευελπιστώ να στειρώσεις το σκυλάκι σου στην ώρα του και να μην διακινδυνεύσεις τη ζωή του και τη δημιουργία περισσότερων αδέσποτων..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
όχι...ζω σε προάστειο της Αθήνας και σύμφωνα με πολλούς σε χωριό μπορώ να πω! Πυρηναίων γιατί είναι πανέμορφος, είναι ήρεμος σαν εμένα, είναι φύλακας, είναι ο μεγάλος αρσενικός ρωμαλέος σκύλος που πάντα ήθελα...γενικώς μ'αρέσουν όλα του τα χαρακτηριστικά!
Τοτε δεν εχεις παρα να επικοινωνησεις με το Giant Star για να δεις αν σου "κανει".
Αν και η ομορφια ποτε δεν πρεπει να ειναι πρωτο κριτηριο για την επιλογη... :)

Stratos_Lily

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2012
59
0
ρε παιδιά είναι τρεις μέρες τώρα που η Λίλη εκεί που καθόμαστε ήσυχα κι ωραία αρχίζει να μου γαβγίζει,να κάνει σαν τρελή μόλις κουνηθώ προς το μέρος της(όχι παιχνιδιάρικα,αμυντικά!)και γενικά έχει μια αμυνοεπιθετική στάση! εγώ μένω ήρεμος και την κοιτάζω στα μάτια με αυστηρό ύφος χωρίς όμως να κάνω κατι και μετά από λίγο χαλαρώνει κι είναι μες στην τρελή χαρά και την απυθμενη βλακεία πάλι!
έχετε υπ'όψιν σας μήπως τί μπορεί να τρέχει μ'αυτή την συμπεριφορά;μήπως είναι η φάση της να διεκδικήσει την ιεραρχία; είναι περίπου 25 εβδομάδων τώρα....