Καλώς σας βρήκαμε!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες με την ωραία παρέα σου...τι με τόσες λιγες φωτογραφίες θα την βγάλουμε..όχι!!!Δώσε κι άλλες στο λαό!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
πάντως όταν είδα ''Αριστοτέλης'' κι από κάτω τη φωτογραφία σου έπαθα ένα κάτι, είναι σαν την φωτογραφία που σκύλος οδηγεί ταξί κι όλοι βλέπουν μόνο τον υπερμεγέθη πωπώ της κυρίας που διασχίζει τη διάβαση *demonio*

ο Στράτος είναι παλιός συνάδελφος που έχει κόρη κι έχουν άλογο εκεί κι επειδή ψάχνονταν για σκύλο έκανα ένα άσχετο συνειρμό, συνδέεται και με την ηλικία μου αυτή η αποχαύνωση να νομίζω ότι ζω σε χωριό και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και λένε καλημέρα καλησπέρα (τι έγραψα πάλι τρομάρα μου) :D

Elpidaki

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
205
0
Πειραιάς
πάντως όταν είδα ''Αριστοτέλης'' κι από κάτω τη φωτογραφία σου έπαθα ένα κάτι, είναι σαν την φωτογραφία που σκύλος οδηγεί ταξί κι όλοι βλέπουν μόνο τον υπερμεγέθη πωπώ της κυρίας που διασχίζει τη διάβαση *demonio*

ο Στράτος είναι παλιός συνάδελφος που έχει κόρη κι έχουν άλογο εκεί κι επειδή ψάχνονταν για σκύλο έκανα ένα άσχετο συνειρμό, συνδέεται και με την ηλικία μου αυτή η αποχαύνωση να νομίζω ότι ζω σε χωριό και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και λένε καλημέρα καλησπέρα (τι έγραψα πάλι τρομάρα μου) :D
Καλά... ο κόσμος της ιππασίας είναι πολύ μικρός. Και άσε που εγώ δεν έψαχνα για σκύλο αφού είχα ήδη έναν ζηλιάρη, μονόχνοτο και παράξενο. χεχε.. αλλά τελικά η Λίζα μπήκε στη ζωή μου ξαφνικά. Μα καλά... δεν πρόσεξες ολόκληρο αρσενικό πάνω στο χέρι μου;;; Σκεφτόμουν μάλιστα ότι τα ήθελα όλα μαζί σε μια φωτό... Αλλά μπροστά στο άλογο ο Τέλης μου δε θα φαίνεται. Να τον βάλω λες ανάμεσα στα αυτιά του;;

Elpidaki

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
205
0
Πειραιάς
Καλως ορισες.να τα χαιρεσαι.
Καποτε ειχα φτασει να εχω 12 χαμστερ.
Ημουν back yard hamster breeder:p
Ευχαριστώ!! Εμένα ο Τέλης μου είναι το πρώτο μου χαμστεράκι, αλλά είναι πραγματική εξάρτηση! Θα μπορούσα να έχω κι άλλα!! Και δε μου κάνει εντύπωση πλέον που για κάποιους τα χάμστερ είναι ...πάθος!! :Ρ
Λίγο να ψαχτείς στο ίντερνετ θα βρεις άπειρα βιντεάκια που το αποδεικνύουν αυτό. Κρίμα που ζουν τόσο λίγο...:(

Elpidaki

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
205
0
Πειραιάς
καλως ηρθες!!!
ακου γκαλαμπαγκος...χαχααχχαχαχα
ο μαξ τα σπαει!
Εξωτικος και ομορφος σαν τα νησια ο Galapagos μου! Ο Μαξ ειναι η μορφη της ζωης μου το αγαπημενο μου αδερφακι. Μαζι μεγαλωσαμε αλλωστε. Ο Τελης και η Λιζα ειναι τα παιδια μου!:D

Elpidaki

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
205
0
Πειραιάς
χλιμιντριζει ε?
τσιναει καθολου ριχνει κανα κλωτσιδι?
ο μαξ τον εχει φαει?
Χαχαχαχααα... Εχω φαει απειρες τουμπες εξαιτιας του. Κλωτσια στο στομαχι επισγς. Με εχει πατησει μου εχει δαγκωσει τον αντιχειρα... Αλλα με αγαπαει κατα βαθος :p ο Μαξ εχει δαγκωσει εμενα. Μπυ ξεσκισε το προσωπο πριν κανα 2μηνο... :-(

Elpidaki

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
205
0
Πειραιάς
ποπο κινδυνευει η σωματικη σου ακεραιοτητα απο το λυσασμενο τσιουαουα!!!!
ο βελζεβουλ παναια μ!!!
Το ατιμο. Μετα απο 10 χρονια παθιασμενης σχεσης μου συμπεριφερθηκε ετσι. Αλλα αθελα μου τον εκδικηθηκα φερνοντας τη Λιζα στο σπιτι. Ντανγκ! Κεραμιδα.

Elpidaki

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
205
0
Πειραιάς
Χαχαχαχαχαχαχα... αυτο το έχει ξεκινήσει προ πολλού! Δεν τον νοιαζει γιατί αυτός είναι στο στάβλο του μακριά από ίντριγκες και προδοσίες... Εδώ στο σπίτι γίνεται μάχη κάθε μέρα :Ρ Και η φωτό μη σε ξεγελάει που είναι τόσο καλά δίπλα δίπλα... Ζητιανεύουν τα χειροποίητα μπισκοτάκια μου... :Ρ

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
παλι καλα που δεν εχσεις τον γκαλαμπαγκο παρεα με τα σκυλια.
ο μαξ θα τον ειχε φαει κανονικα...φαινεται ειναι μοβορος αυτος!

Elpidaki

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
205
0
Πειραιάς
παλι καλα που δεν εχσεις τον γκαλαμπαγκο παρεα με τα σκυλια.
ο μαξ θα τον ειχε φαει κανονικα...φαινεται ειναι μοβορος αυτος!
τη βλέπεις τη φωτο; εγώ δεν τη βλέπω. λολ... μπα... μοβόρος δεν είναι... έχει καλή ψυχούλα... κατά βάθος.. :Ρ μόλις είδε το αλογάκι όμως όπου φύγει φύγει! χεχεχεχεχεχε