τα καταφερααααα... απλά τις πρώτες δεν τις μίκρυνα! φτου!Εκεί που γράφεις έχει κάτι κουμπάκια!!Το ένα λέει εισάγεται εικόνα!!!
Καλά... ο κόσμος της ιππασίας είναι πολύ μικρός. Και άσε που εγώ δεν έψαχνα για σκύλο αφού είχα ήδη έναν ζηλιάρη, μονόχνοτο και παράξενο. χεχε.. αλλά τελικά η Λίζα μπήκε στη ζωή μου ξαφνικά. Μα καλά... δεν πρόσεξες ολόκληρο αρσενικό πάνω στο χέρι μου;;; Σκεφτόμουν μάλιστα ότι τα ήθελα όλα μαζί σε μια φωτό... Αλλά μπροστά στο άλογο ο Τέλης μου δε θα φαίνεται. Να τον βάλω λες ανάμεσα στα αυτιά του;;πάντως όταν είδα ''Αριστοτέλης'' κι από κάτω τη φωτογραφία σου έπαθα ένα κάτι, είναι σαν την φωτογραφία που σκύλος οδηγεί ταξί κι όλοι βλέπουν μόνο τον υπερμεγέθη πωπώ της κυρίας που διασχίζει τη διάβαση *demonio*
ο Στράτος είναι παλιός συνάδελφος που έχει κόρη κι έχουν άλογο εκεί κι επειδή ψάχνονταν για σκύλο έκανα ένα άσχετο συνειρμό, συνδέεται και με την ηλικία μου αυτή η αποχαύνωση να νομίζω ότι ζω σε χωριό και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και λένε καλημέρα καλησπέρα (τι έγραψα πάλι τρομάρα μου)
Ευχαριστώ!! Εμένα ο Τέλης μου είναι το πρώτο μου χαμστεράκι, αλλά είναι πραγματική εξάρτηση! Θα μπορούσα να έχω κι άλλα!! Και δε μου κάνει εντύπωση πλέον που για κάποιους τα χάμστερ είναι ...πάθος!! :ΡΚαλως ορισες.να τα χαιρεσαι.
Καποτε ειχα φτασει να εχω 12 χαμστερ.
Ημουν back yard hamster breeder
Εξωτικος και ομορφος σαν τα νησια ο Galapagos μου! Ο Μαξ ειναι η μορφη της ζωης μου το αγαπημενο μου αδερφακι. Μαζι μεγαλωσαμε αλλωστε. Ο Τελης και η Λιζα ειναι τα παιδια μου!καλως ηρθες!!!
ακου γκαλαμπαγκος...χαχααχχαχαχα
ο μαξ τα σπαει!
Χαχαχα οχι αλλα εχει τον τροπο.του να γκρινιαζει κι αυτος οταν θελει κατι..o γκαλαπακος γαυγιζει καθολου?
Χαχαχαχααα... Εχω φαει απειρες τουμπες εξαιτιας του. Κλωτσια στο στομαχι επισγς. Με εχει πατησει μου εχει δαγκωσει τον αντιχειρα... Αλλα με αγαπαει κατα βαθος ο Μαξ εχει δαγκωσει εμενα. Μπυ ξεσκισε το προσωπο πριν κανα 2μηνο... :-(χλιμιντριζει ε?
τσιναει καθολου ριχνει κανα κλωτσιδι?
ο μαξ τον εχει φαει?
Το ατιμο. Μετα απο 10 χρονια παθιασμενης σχεσης μου συμπεριφερθηκε ετσι. Αλλα αθελα μου τον εκδικηθηκα φερνοντας τη Λιζα στο σπιτι. Ντανγκ! Κεραμιδα.ποπο κινδυνευει η σωματικη σου ακεραιοτητα απο το λυσασμενο τσιουαουα!!!!
ο βελζεβουλ παναια μ!!!
O Γαλαμπαγκος πως το πηρε?Το ατιμο. Μετα απο 10 χρονια παθιασμενης σχεσης μου συμπεριφερθηκε ετσι. Αλλα αθελα μου τον εκδικηθηκα φερνοντας τη Λιζα στο σπιτι. Ντανγκ! Κεραμιδα.
τη βλέπεις τη φωτο; εγώ δεν τη βλέπω. λολ... μπα... μοβόρος δεν είναι... έχει καλή ψυχούλα... κατά βάθος.. :Ρ μόλις είδε το αλογάκι όμως όπου φύγει φύγει! χεχεχεχεχεχεπαλι καλα που δεν εχσεις τον γκαλαμπαγκο παρεα με τα σκυλια.
ο μαξ θα τον ειχε φαει κανονικα...φαινεται ειναι μοβορος αυτος!