Καλώς σας βρήκαμε!

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Γιατί αυτό;
Ισως δεν το ειπα σωστα εγω...Απλα να μη μαθει συνεχεια μεσα στο δωματιο.Με αυτη την εννοια.Ασε που δεν το θελω&εγω αυτο.Το εχω τωρα συνεχεια μεσα με λιγα διαστηματα μπαλκονι να ξεμουδιαζει να παιζει.Αλλα για υπνο μου ειπε καλο ειναι να μη μαθει μεσα(απο Κυριακη που τον εχω μεσα κοιμαται φυσικα)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Κατά τη γνώμη μου ο ύπνος είναι το σημαντικότερο να γίνεται μέσα (απο άποψη ασφάλειας), γιατί το βράδυ γίνονται τα χειρότερα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Εντάξει να μπαινοβγαίνει όλη την ημέρα, αλλά την νύχτα γιατί να μην είναι μέσα;
Υπάρχει κάποιος λόγος;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Συγνώμη Κωνσταντίνε μου που θα το πω έτσι αλλά πρώτη φορά άκουσα εκτροφέα να παρακινεί τους ανθρώπους που αγόρασαν τα κουτάβια του να τα κοιμίζουν έξω στο μπαλκόνι...Εμένα ο δικός μου ήταν το πρώτο που με ρώτησε δήθεν αθώα, που θα κοιμάται; στο μπαλκόνι; για να με ψαρώσει ... εάν του είχα πει ναι δεν θα έπαιρνε σκύλο από αυτόν.

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Ουτε προβλημα ειναι το μεσα ουτε τπτ.Απλα ειπαμε καλο ειναι&να κοιμαται διπλα στο χαλακι της μπαλκονοπορτας (που ειναι μερα νυχτα ανοιχτη)&διπλα στο κρεβατι μου ακριβως.Δεν μιλαω για απομονωση .Ειμαι κατα αυτου&σε κανεν σκυλι μου δεν το εκανα

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Εκτός δωματίου, αλλα εντός σπιτιου το βράδυ, αυτο λες; Δεν καταλαβα καθόλου τι γράφεις παραπάνω. Θα μπορει να κοιμάται και δίπλα στο κρεβάτι σου και δίπλα σε ανοιχτη μπαλκονόπορτα; Εχεις μάθει να κοιμασαι με τη πόρτα ανοιχτή; :p
Γιατί δεν του βάζεις πάρκο με πάνες και τζαντζαριέρα;

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
κι εγώ μπερδευτηκα :confused:
Το δωματιο μου εχει προσβαση σε μεγαλο μπαλκονι.Η μπαλκονοπορτα ειναι ακριβως διπλα στο προσκεφαλο του κρεβατιου.&η μπαλκονοπορτα ειναι παντα ανοιχτη(εκτος αν εχει κατω απο 10βαθμους)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
το κρεβάτι του σκύλου θα είναι στο μπαλκόνι αλλά θα μπορεί να πάει να κοιμηθεί όπου θέλει?
τελοσπάντων, δικός σου ο σκύλος, εσύ αποφασίζεις, απλά μου κάνει εντύπωση που ο εκτροφέας σου είπε να τον μάθεις να κοιμαται έξω και αναρωτήθηκα με ποιο σκεπτικό το είπε αυτό, δλδ ποια η χρησιμότητα του να κοιμάται ο σκύλος έξω, γιατί κάποιο λόγο θα έχει να το λέει.

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
&εμενα μου φανηκε περιεργο.Η εξηγηση ειναι οτι επειδη ειναι κυριαρχικη ρατσα καλο ειναι να μη μαθει συνεχεια μεσα γιατι θα σε "υποταξει" οπως μου ειπε.Περιπου αυτο ειναι το σκεπτικο.
Εχει φαει παντοφλες γλαστρες,σκουπες,εφημεριδες,τα ποδια απο τις μπαμπου καρεκλες...&τα χερια μου...Ειδικα ο τελευταιο μου ειπε να του το κοψω συντομα

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Πέραν όλων των άλλων, εξίσου σημαντικό είναι ότι υπάρχει άνθρωπος τη σήμερον ημέρα, που ζει στην Αθήνα και κοιμάται με την μπαλκονόπορτα ανοιχτή......:D:D:D:D

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Πέραν όλων των άλλων, εξίσου σημαντικό είναι ότι υπάρχει άνθρωπος τη σήμερον ημέρα, που ζει στην Αθήνα και κοιμάται με την μπαλκονόπορτα ανοιχτή......:D:D:D:D
Από πολύ τολμηρό έως αξιοθαύμαστο:D:D:D:D

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Η ένστασή μου με το έξω είναι το θέμα σκνίπα που τώρα που άνοιξε ο καιρός θα αρχίσει να γίνεται χαμός. Και πίστεψέ με ό,τι και να του βάλλεις πάλι μπορεί να γίνει η στραβή με κανένα σκέυασμα και κανένα κολάρο δεν είσαι 100% σίγουρος.

Για τα δαγκώματα πολλά μασουλητήρια, καλό "όχι" και βγάζε κραυγές πόνου όταν σε δαγκώνει (ακόμη και αν στην πραγματικότητα δεν έχεις πονέσει) είναι κάτι που το ξέρει πολύ καλά από τα αδέλφια του και σταμάτημα το παιχνίδι άμεσα.

Όσο για την πάνα όταν δεν βρίσκει το στόχο πάλι επιτυχία θεωρείται...κατά τα άλλα μια χαρά τα πάει το κουτάβι. Ατυχήματα θα υπάρξουν ακόμη και όταν θα το έχει μάθει τέλεια, δεν τρέχει τίποτα!!