Καλώς σας βρήκαμε

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Καλησπέρα, πριν μία βδομάδα υιοθέτησα ένα αδεσποτούλι αρσενικό κουταβάκι 43 ημερών τον γλυκούλη Μπέλλο!! Με προβληματίζει ένα πραγματάκι μόνο και θα ήθελα την βοήθειά σας!! Κάθε φορά που πάω να τον χαϊδέψω γυρνάει να με δαγκάσει ή όταν του δίνω το παιχνιδάκι του για να το δαγκάσει αυτό αγνοεί το παιχνίδι και θέλει να δαγκάσει το χέρι μου..καταλαβαίνω πως είναι η ηλικία τέτοια που θέλει κάτι να δαγκάει και να μασουλάει αλλα δεν μπορώ να καταλάβω αν το κάνει επειδή κάτι θέλει να μασάει, επειδή το βλέπει σαν παιχνίδι ή είναι γενικά επιθετικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηλθες! Τα ιδια περναω και εγω...
Λογικο για κουταβι...;)
Θα του το κοψεις σιγα σιγα...:cool:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Kαλώς Ήρθατε!

Θέλουμε και φώτο ε;;

Λογικό είναι να δαγκώνει, πιθανώς να τον πονάνε και τα δόντια του,
οταν σας δαγκώνει να του δίνεις τα παιχνίδια-μασουλητήρια και να τον αγνοείς,να φεύγεις κλπ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Την φωτό στο προφίλ; Δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά.
Εχει ποστάρει ο/η φίλος/η και άλλη φωτό και δεν μπορώ να την δω;
Γιατί μου συμβαίνει καμμιά φορά, από τον υπολογιστή του γραφείου.

Μου κάνει εντύπωση, το "43 ημερών"...
Μα καλά, σε ένα αδέσποτο, πως μπορείς να καταλάβεις με τόση ακρίβεια; :confused:

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Βρε παιδια που προβληματιζεστε?
Μπορει ο ανθρωπος πολυ απλα να ηταν κοντα στην αδεσποτη σκυλιτσα που γεννησε.

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Καλησπέρα!!!Δηλαδή να μην ανησυχώ που δαγκάει τοοοοοσοοοο πολύ ε?? Απλά αγχώθηκα γιατί δεν θέλω να έχει καμία τάση επιθετική και όταν μεγαλώσει και το βγάζω βόλτα να φοβάμαι να κοντέψω άνθρωπο.. Βασικά για την ηλικία..ένας περιπτεράς βρήκε την μανούλα του Μπέλλου έγκυο και την πρόσεχε μέχρι να γεννήσει..μετά από δύο τρείς εβδομάδες που γεννήθηκε ο Μπέλλος τον πήρε για φιλοξενεία η κοπέλα η οποία μας το έδωσε για υιοθεσία και μου είπε ότι γεννήθηκε 21 Δεκεμβρίου! :D Θα παραθέσω τις φωτογραφίες παρακάτω..ελπίζω να βγούνε!!

Attachments

Last edited:

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Μα τι ομορφια ειναι αυτη!!!!!
Να τον χαιρεσαι.Ολα τα κουταβακια δαγκωνουν λογω δοντιων.Μπορεις να του παρεις διαφορα μασουλητηρια που κυκλοφορουν στο εμποριο και βοηθουν την κατασταση.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Αν και έχω αδυναμία στα μαυρόσκυλα... αυτός εδώ είναι μπέλλος όνομα και πράγμα!

Καλώς ήρθατε! καλότυχος να είναι!

έχει πολλά θέματα το φόρουμ για το δάγκωμα του κουταβιού!
αν ψάξεις, θα βρεις πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις! ;)

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Ααααα ευχαριστώ πολύ..να'στε καλά :D έχει γύρω στα 5 μασουλιτήρια..μάλλον πρέπει να του πάρω και άλλα!! ελπίζω με τον καιρό να το μειώνει το δάγκωμα..Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!! :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Λοιπόν, να πας στο pet shop να πάρεις υγρό για το περίγραμμα των ματιών που εχει λεκέδες κόκκινους, φυσιολογικό ορό και γάζες ή βαμβάκι ντεμακιγιάζ που δε θα αφηνει ίνες ή μια πετσέτα απαλή σαν αυτον για να καθαρίζεις τις τσίμπλες, χτενα μεταλλική σαν αυτη, και φυσικα κρεβατάκι να κοιμάται ο πρίγκηπας.
Για τα δοντάκια του θέλει μασουλητήρια και κάποιο κουκλάκι που δε θα μπορεί να το κομματιάσει και να το φάει. Προσοχή, να μη βάζει στο στοματάκι του αντικείμενα που μπορεί να σπάσουν και να τον τραυματίσουν.
Επειδή είναι μπέμπης, αν θέλεις να τον καθαρίζεις, να χρησιμοποιεις μηλόξιδο αραιωμένο με χλιαρό νεράκι.

Εδω μιλήσαμε για την προίκα του σκύλου, αν θέλεις να έχεις μια γενική ιδέα. :D

Last edited:

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Αχ ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!!Αύριο κιόλας θα τα τακτοποιήσω όλα όσα δεν έχουμε!!Να'σαι καλα :D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Γιατί στην υπογραφή?? Ι month, 1 week ,and 6 days old!!!
Και εγω το εχω και δε ξερω ποτε γεννηθηκε..απλα η κτηνιατρος μου ειπε οτι μαλλον ηταν Φεβρουαριο και ειπαμε να το κρατησουμε και βαλαμε 14/2 γιατι την ευρωτευτηκαμε:D:D:D!!!
Αν και απαντησε πως ξερει ποσο ημερων ειναι....:p;)

Καλως ηρθες και να σου ζησει..ειναι μια γλυκα!!!:)