Καλώς σας βρήκαμε! Kαίσαρας & Hendrix

MariaPal

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2012
54
2
Athens
Χαίρεται κ από εμένα και Καλώς σας βρήκα!

Λέγομαι Μαρία κ έχω δύο αρσενικά ημίαιμα σκυλάκια.
Τον Καίσαρα, ένα περήφανο παπούδι 10 ετών και τον Hendrix ένα μαυροτσούκαλο αλάνι 2 ετών περίπου.

Κ το κορίτσι μου που μας έφυγε λίγο ξαφνικά πριν από περίπου ένα χρόνο, την Piggy 8 ετών, που συνεχίζει να ζει για πάντα στην καρδιά μας...

Ο βενιαμίν μου ο Hendrix ήταν το πρώτο σκυλί που βρήκα στο δρόμο η ίδια και περέθαλψα. Ήταν περίπου 2,5-3 μηνών κ είχε σαρκοπτική ψώρα. έγινε καλά κ τελικά τον κράτησα... ή ακόμα καλύτερα υιοθέτησαν τα δύο άλλα σκυλιά μου...

Ειδικά με τον παπού Καίσαρα έχει αναπτύξει παθολογική σχέση, βρήκε ο μεγάλος ένα τσιράκι για να παίζει κ ο μικρός έναν 'μέντορα' να του μάθει τα κόλπα...

Μόνο που το έχει εξελίξει το θέμα λίγο κ μας το παραπαίζει αντράκι κάποιες φορές..

Να μην παραλείψω να σας πω στο σημείο αυτό ότι ο Hendrix προτού αποφασίσω να τον κρατήσω προοριζόταν για την Κυρία Mareco! Αλλά όπως όλοι ξέρετε τον προσπέρασε κ διάλεξε τον Μάρκο.. Ας πρόσεχε!!!! :p

Αυτά τα ολίγα από εμένα. Κ πάλι χαίρομαι που έγινα μέλος σας...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Αγαπημένες μουσούδες!!!
Καλώς μας ήρθατε κι εδώ!

Καλά το mareco έπαιξε κι έχασε, τι να λέμε τώρα :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.917
Δεν πίστευα ότι υπάρχει χώρος και για δεύτερο Μάρκο στον κόσμο τούτο!!
Να σας ζήσουν τα αγόρια σας και να είστε καλά να τα προσέχετε!
Ο Hendrix καμιά ομοιότητα στον χαρακτήρα με τον Μαρκούλι έχει ή το mareco ακόμα κλαίει για την επιλογή? :p

MariaPal

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2012
54
2
Athens
Δεν πίστευα ότι υπάρχει χώρος και για δεύτερο Μάρκο στον κόσμο τούτο!!
Να σας ζήσουν τα αγόρια σας και να είστε καλά να τα προσέχετε!
Ο Hendrix καμιά ομοιότητα στον χαρακτήρα με τον Μαρκούλι έχει ή το mareco ακόμα κλαίει για την επιλογή? :p

Σας ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα.
Ε νομίζω ότι είμαστε λίγο λιγότερο taliban από τον Μάρκο!
Αλλά η κουκουβάγια το παιδί της ξέρετε πως το βλέπει..

MariaPal

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2012
54
2
Athens
Καλέ ποιο Μαρκούλη? Ίδιος ο Σωτήρης είναι! Αλλά χαζεύω το παράστημα του Καίσαρα
Πράγματι μοιάζει να είναι μια μίξη από όλα τα μαυρόσκυλα της mareco.
Ο Καίσαρας είναι ένας άρχοντας, τι να λέμε τώρα?
Όσες τον έχουν γνωρίσει έχουν να το λένε....

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Καλως ηρθες ΜariaPal! :)

Προσεχε μη σου προτεινει ανταλλαγη η Μαρεκο και δεχτεις ε!!!! :confused:

Πανεμορφα και τα 2 ! Να τα χαιρεσαι! ;)

MariaPal

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2012
54
2
Athens
Καλως ηρθες ΜariaPal! :)

Προσεχε μη σου προτεινει ανταλλαγη η Μαρεκο και δεχτεις ε!!!! :confused:

Πανεμορφα και τα 2 ! Να τα χαιρεσαι! ;)
Δυστυχως έχει κάνει το λάθος να μοιραστεί δημοσίως τα κατορθώματα του Μάρκου, οπότε την πάτησε... χαχα
Ευχαριστούμε για τα κομπλιμάν:D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πολύ ωραίοι και οι δύο.... ειδικά οι "χορευτικές" φωτογραφίες τους στα πίσω πόδια!!!
Όσο για το mareco.... δεν θα της ταίριαζε ο Hendrix.... εχει πολύ ασπρο για τα γούστα της :p Kαι στήθος και πατουσια????? too much

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Ο Hendrix...καλό μαλακιστήρι κι αυτό!!!
Ανφάς, φέρνει πολύ στον Σωτηράκη και μου ανάβουν όλα τα λαμπάκια, με κάθε φωτό του :mad:

Ο Καισαράκος...ήρωας!!! Γιατί...το Μαράκι, δεν λέει, ότι στο σπίτι τους, δεν είναι ποτέ τα 3 τους. Φιλοξενεί μονίμως τόσα αδέσποτα, που συνεχώς χάνεις το μέτρημα :rolleyes:

Καλωσήρθατε λοιπόν :)

MariaPal

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2012
54
2
Athens
Ο Hendrix...καλό μαλακιστήρι κι αυτό!!!
Ανφάς, φέρνει πολύ στον Σωτηράκη και μου ανάβουν όλα τα λαμπάκια, με κάθε φωτό του :mad:

Ο Καισαράκος...ήρωας!!! Γιατί...το Μαράκι, δεν λέει, ότι στο σπίτι τους, δεν είναι ποτέ τα 3 τους. Φιλοξενεί μονίμως τόσα αδέσποτα, που συνεχώς χάνεις το μέτρημα :rolleyes:

Καλωσήρθατε λοιπόν :)
Oups μας ξεμπροστιάσατε... ε ναι λοιπον το παραδεχόμεθα... είμεθα ολίγον μαλακιστήρια, αλλά θα σοβαρευτούμε που θα πάει...

Έχουμε ρεπό αυτό το καιρό απο τα εξτραδάκια, δωράκι στον Καίσαρα που τόσο υποφέρει με τα κουτάβια... Του υποσχέθηκα μια ήρεμη σύνταξη κ θα την έχει...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Oups μας ξεμπροστιάσατε... ε ναι λοιπον το παραδεχόμεθα... είμεθα ολίγον μαλακιστήρια, αλλά θα σοβαρευτούμε που θα πάει...
Ρε συ...μήπως φταίει αυτό το σχέδιο ουράς;
Μήπως η μπούκλα γενικά στον σκύλο, υποδεικνύει τελικά, ένα ή και περισσότερα καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα εκ γεννετής, με όλες αυτές τις γνωστές συνέπειες; :-k

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Ο παππούς είναι καλούλης, αλλά ρίχνει και κάτι αστραποβρόντια αν χρειαστεί, τρικούβερτα.
Και όχι σε σκυλιά :)