Καλώς σας βρήκαμε - Ηρα και Βαγγέλης

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
... καποιος εχει ερωτευτει :rolleyes:...!!
..φωτο.. βιντεο.. φουλ!!
και με το δικιο του!! ειναι κουκλα πλουμιστη..και τι σκερτσο!

καλως ηρθες! να σου ζησει!!!

(ωραια παντοφλα ;))

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Εχει γινει πανεμοργη η κουκλα σου. Ολοκληρος σκυλαρος με τα ολα της. Ειναι απιστευτα ομορφη *agapoylas**agapoylas**agapoylas*
Να την χερεσαι και να περνατε παντα ετσι ομορφα!!

Hera-Vag

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2012
62
0
Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά:D.
@Ferozasea η μάνα της έκανε 8 κουτάβια.Το ένα δεν τα κατάφερε,τα 4 ήτανε κατάμαυρα,ίδια με αυτήν και τα 3 υπόλοιπα έχουνε το χρώμα της δικιάς μου,το καφετί των Malinois-Tervuren.O μπαμπάς της δεν ήτανε καφετής πάντως;).

Hera-Vag

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2012
62
0
Μπήκαμε στον 11ο μήνα πιά και περάσαμε και τον πρώτο οίστρο.Όλα καλά ευτυχώς.
Ο πρόοιστρος κράτησε 12 μέρες,ο κυρίως οίστρος 9.Τον ενδιάμεσο χρόνο τον περάσαμε στο σπίτι και την εκτόνωνα στην αυλή με πολύ μπάλα και παιχνίδια.Καμία αλλαγή στην συμπεριφορά της,όπως κακό κέφι αλλά μου παρουσίασε μεγάλη όρεξη για νερό και έκοψε η όρεξή της για φαγητό.Επανήλθε στους φυσιολογικούς ρυθμούς την 25 μέρα.

Η σχέση μας έχει αλλάξει πάρα πολύ.Μιλάμε με τα μάτια ή με λίγες μόνο κινήσεις,δεν θυμάμαι κάν πόσο καιρό έχω να πώ την εντολή "μη" ή ότι άλλο αρνητικό.Δεν τραβάει στην βόλτα.Απόλυτη η συνεννόηση και η επικοινωνία μας αρκετά εύκολη.Τώρα καταλαβαίνω τι γράφατε παιδιά για το δέσιμο που έρχεται με τον καιρό.Είναι η απόλυτη ευχαρίστηση για μένα και την σκυλίτσα μου.Έχει γίνει η σκιά μου μου,με ακολουθεί παντού στο σπίτι.Με τον μικρό γιό μου έχουν σχέση αδερφική πραγματικά και παίζουν ακριβώς όπως τα αδέρφια.Φαντάζωμε τι έχει να γίνει τους υπόλοιπους 6 μήνες που θα ενηλικιωθεί πλήρως.
Ευχαριστώ την Μareco που με είχε ενημερώσει για το λάθος που έκανα στην αρχή με το μπάνιο της.Δεν την έχω ξανασαπουνίσει ποτέ από τότε,μόνο με σκέτο νερό την πλένω αραιά και που,και συνήθως μόνο τοπικά,και το τρίχωμά της είναι πραγματικό μετάξι.Χτενίζετε πολύ πιο εύκολα επίσης.

Δείτε την εδώ με τον "έρωτά" της τον Brouno,ένα απίστευτα όμορφο Akita.Πραγματικά τρελαίνετε όταν τον βλέπει.

https://www.youtube.com/watch?v=sXbtbfsOQjY

Last edited:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Η σχεση σας οπως την περιγραφεις ακουγεται ιδανικη! ;-) Μπραβο σας για την καλη δουλεια! ;)