Καλύτερη ξηρά τροφή;

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Εχω ακούσει καλά λόγια για την eartborn. Δυστυχώς δεν την βρήκα και πήρα την samsfield
Puppy :: Hlavní titulek
που την τρώει με αρκετή όρεξη και φαίνεται να έχει καλά συστατικά.

swkratisk

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2012
145
1
serres
παιδια, να επαναφερω το θεμα.
και εγωτον ξεκινησα με rc αλλα μου εκανε μαλακα κακα.
το γυρισαμε στη cibau, αλλα συνεχιζει τα μαλακα.
τι να του δωσω?
απο τριχωμα και μυρωδιες, ειναι αψογος. κανενα προβλημα. τα κακα του με προβληματιζουν.
καμια αποψη?

οσο για την τιμη? αυτη την εποχη την εχουν 45ε το 15κιλο και δωρο ενα 3κιλο.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν ξέρω, δεν έχω το πινακάκι σου μπροστά μου, αλλά αφού στα υπόλοιπα είναι άψογος πριν δοκιμάσεις να αλλάξεις τροφή δοκίμασε να μειώσεις λιγάκι την ποσότητα που δίνεις.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Πόσο καιρό του την δίνεις?
Και εγώ cibau δίνω και της έχει κάτσει τέλεια!Τρίχωμα λαμπίκο,όχι τσίμπλες,έφτιαξαν και τα κακά της και σταμάτησαν και τα αέρια που υπήρχε πρόβλημα..

swkratisk

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2012
145
1
serres
Πόσο καιρό του την δίνεις?
Και εγώ cibau δίνω και της έχει κάτσει τέλεια!Τρίχωμα λαμπίκο,όχι τσίμπλες,έφτιαξαν και τα κακά της και σταμάτησαν και τα αέρια που υπήρχε πρόβλημα..
κάπου 10 μέρες cathy. όλα του είναι καλά. μόνο στα κακά έχουμε ένα θεματάκι. θα συνεχίσω με λίγη μικρότερη ποσότητα και βλέπουμε.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
να ρωτήσω και εδω γιατί το άλλο τόπικ χάθηκε.. πήγα χθες να πάρω την orijen αλλά δεν την είχαν και ο κύριος στο μαγαζί μου πρότεινε μια άλλη η οποία λέγεται fitness3 trainer, μου την παρουσίασε ως άριστη τροφή και με λίγα λόγια μου έβγαλε την orijen αρκετά κατώτερη οπότε πήρα ένα 3κιλο τσουβαλάκι για δοκιμή ~19 ευρώ έναντι των 26 της orijen στα 2,5 κιλά αν δεν κάνω λάθος. Μου είπε πως τόσο το αρνί όσο και το λάδι, που είναι 2 απο τα βασικά συστατικλά της τροφής μαζί με το ρύζι, είναι βιολογικά. Γνωρίζει κάποιος τη συγκεκριμένη τροφή ή μπορει να μου πει βάσει των χαρακτηριστικών; δε τα ξέρω καθόλου αυτά..

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Αμα ειναι αυτη εδω καλυτερα να ταισεις κοτες
Trainer Fitness 3 Adult Medium/Maxi Fish & Maize - da zooplus conviene di più

corn 58%, 15% dehydrated salmon meal, corn gluten meal, corn oil 7.5%, hydrolyzed vegetable protein, flaxseed, dicalcium phosphate, sodium chloride, FOS (fructo-oligosaccharides) 0.3% , calcium carbonate, dried extract of goji berries (Lycium barbarum) 0.05%, green mussel (Perna canaliculus) 0.05%.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Αμα ειναι αυτη εδω καλυτερα να ταισεις κοτες
Trainer Fitness 3 Adult Medium/Maxi Fish & Maize - da zooplus conviene di più

corn 58%, 15% dehydrated salmon meal, corn gluten meal, corn oil 7.5%, hydrolyzed vegetable protein, flaxseed, dicalcium phosphate, sodium chloride, FOS (fructo-oligosaccharides) 0.3% , calcium carbonate, dried extract of goji berries (Lycium barbarum) 0.05%, green mussel (Perna canaliculus) 0.05%.
τζάμπα το τσουβαλάκι :dohh: και δε θέλω να του αλλάζω συνέχεια εταιρίες.. τέλος πάντων βγάζει δε βγάζει μια εβδομάδα με 3 κιλάκια ο δικός μου, θα κοιτάξω για άλλη, αν έχει κανείς να προτείνει κάτι.. στη μικρή δίνω rc εδώ και 6 χρόνια αλλά του μεγάλου δε του κάθεται και πολύ καλά, έχω δοκιμάσει rc , pro plan (η οποια δεν παρουσίασε κάποιο θέμα αλλά βάσει συστατικών μου πρότειναν να τη σταματήσω) και orijen την οποία τη βρίσκω μόνο σε μεγάλα πετ σοπ που πουλάνε ζώα και δε θέλω, λέω να κοιτάξω την eukanuba. Ένας φίλος μου πρότεινε μια(δε θυμαμαι ονομα) η οποία είναι χύμα και καταναλώνεται πολύ απο τους σκυλάδες της περιοχής γι'αυτο και ο καταστηματάρχης την ανανεώνει συχνά αλλά δεν ξέρω κατα ποσο μπορώ να εμπιστεύομαι χύμα τροφές.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
50 euro το 20κιλο.
Απλά ρωτάω και σαν ποιότητα τροφής.
Δεν με τρελένουν τα συστατικά της εγώ δεν θα την έπερνα. Αλλά αν έχεις μεγαλόσωμο σκύλο η σχέση ποιότητα τιμής δεν είναι κακή εγώ θα σου πρότεινα την Belcnado αλλά το 15 κιλό εκεί βγαίνει 50-55 ευρώ οπότε με 50 ευρώ και 20 κιλά είσαι μια χαρά.

ΣΥΝΘΕΣΗ:
Αφυδατωμένο κοτόπουλο (26%), πίτουρο ρυζιού, μαργαριτώδες κριθάρι, άλευρα
βρώμης, λίπος κοτόπουλου φυσικά συντηρημένο σε μίγμα από τοκοφερόλες
(πηγή βιταμίνης Ε), αποξηραμένος πολτός τεύτλου, κυτταρίνη σε σκόνη,
αποξηραμένος πολτός ντομάτας, υδρόλυμα συκωτιού κοτόπουλου, ολόκληροι
σπόροι λιναρόσπορου (πηγή Ω3 λιπαρών οξέων), λεκιθίνη, χλωριούχο νάτριο,
χλωριούχος χολίνη, αλάτι, προπιονικό ασβέστιο, εκχύλισμα μαγιάς, (πηγή μανο-
ολιγοσακχαριτών), ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C), ταυρίνη, εκχύλισμα ραδικιού (πηγή
ινουλίνης), θειικός σίδηρος, θειική γλυκοζαμίνη, οξείδιο του ψευδαργύρου, άλφα
τοκοφερόλη (πηγή βιταμίνης Ε), θειική χονδροϊτίνη, εκχύλισμα Yucca schidigera,
κολλαγόνο, πρωτεϊνικός σίδηρος, πρωτεϊνικός ψευδάργυρος, μονονιτρική θιαμίνη,
αποξηραμένα φύκη, εκχύλισμα αποξηραμένου πράσινου τσαγιού, αποξηραμένος
πράσινος δυόσμος, αποξηραμένος μαϊντανός, θειικός χαλκός, ιωδιούχο ασβέστιο,
υδροχλωρική πυριδοξίνη, οξείδιο του μαγγανίου, πρωτεϊνικό μαγγάνιο, νικοτινικό
οξύ, παντοθενικό ασβέστιο–d, βιταμίνη Α, πρωτεϊνικός χαλκός, χοληκαλσιφερόλη
(πηγή βιταμίνης D3), φυλικό οξύ, ριβοφλαβίνη, μεναδιόνη (πηγή βιταμίνης Κ3),
βιοτίνη, βιταμίνη Β12, ανθρακικό κοβάλτιο.

mmitsi

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2011
122
0
paros
Εσείς που ταίζεται cibau τα μικρόσωμα σκυλάκια σας, την τρώνε ευχάριστα; Ειναι γευστική; Ρωτάω γιατί απο τότε που γυρίσαμε την τροφή σε adult της royal δεν μου την τρώει. την junior την έτρωγε πολύ ευχάριστα.
Την cibau και την earthborn μπορώ να την βρώ και εδώ στο νησί και με διευκολύνει.

23 Ιουνίου 2013
14
0
Καλησπερα!!!θα μπορουσατε να μου πειτε την γνωμη σας για το ποια ειναι η καλυτερη ξηρα τροφη για το σκυλακι μου;;εχω ενα κουταβι yorkshire terrier σχεδον 3 μηνων!!!
top professional !!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
top professional !!!!!
κ αλλη ανασκαφη?

η top professional ειναι τροφη? νομιζω μια τετοια μου ειχαν δώσει δειγμα στην εκθεση του ΟΚΑ τον Μαρτη και "γελαγα" με όσα μας ελεγε για προμοτάρισμα ο πωλητης....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog