Καλό σας βρήκα!!

Giwrgos_Trls

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
103
70
26
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλη την παρέα....είμαι 17 χρόνων!!Επιτέλους άνοιξε το foroum. Σας παρακολουθώ απο το Σεπτέμβρη καθώς είχα κάποια θέματα τα οποία έλυσα διαβάζοντας συζητήσεις σας(δεν κρύβω οτι θα έπαιρνα σκύλο απο φιλο μου αλλά έπεσα πανω σας). Επισης ολους λιγο-πολυ σας γνωρίζω ονομαστικά και ελπίζω να μάθω ακόμα πιο πολλά τώρα που θα έχω και επαφη μαζι σας (το χω ξετιναξει εδώ και μηνες το φόρουμ...)! Καλό σας βρήκα λοιπον :D

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Γιώργο καλωσήρθες!

Και εγώ έτσι έκανα πριν κάνω εγγραφή και τους είχα "φακελωμένους" όλους! :p

Υποθέτω ότι δεν πήρες ακόμα σκύλο και είσαι ακόμα στο ψάξιμο.
Για πες κάτι παραπάνω, έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Μπα ώστε μας ξέρεις όλους ονομαστικά ε;; Και μένα τότε πώς με λένε;;;

Πλάκα κάνω, καλώς ήρθες! Πες μας τίποτα για σένα και τους σκύλους της ζωής σου!

• Like
Reactions: Giwrgos_Trls

Giwrgos_Trls

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
103
70
26
Αθήνα
Θα σας απογοητευσω... ο σκύλος της ζωης μου δεν ήρθε ακόμα και πιστεύω θα αργήσει λόγω υποχρεώσεων οπώς καταλαβαινετε!!Ολα αυτά τα κατάλαβα μέσα απο το φόρουμ φυσικά....το Ονειρο μου πάντως είναι ενα γερμανικό ποιμενικό και ελπίζω κάποια στιγμη να το αποκτησω!!Προς το παρών απολαμβάνω τα σκυλιά των υπολοίπων :D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Θα σας απογοητευσω... ο σκύλος της ζωης μου δεν ήρθε ακόμα και πιστεύω θα αργήσει λόγω υποχρεώσεων οπώς καταλαβαινετε!!Ολα αυτά τα κατάλαβα μέσα απο το φόρουμ φυσικά....το Ονειρο μου πάντως είναι ενα γερμανικό ποιμενικό και ελπίζω κάποια στιγμη να το αποκτησω!!Προς το παρών απολαμβάνω τα σκυλιά των υπολοίπων :D
Καλώς μας ήρθες, αλλά πραγματικά εμάς δεν μας απογοητεύεις! Το αντίθετο θα σου έλεγα. Αν ένα παιδί 17 χρονών αντελήφθη όλα αυτά που με κόπο προσπαθούμε κατα καιρούς να καταλάβουν ενηλικες, ειλικρινά περήφανους μας κάνεις!
Αφού ξεπέρασες με τη λογική σου τη φούρια και τον ενθουσιασμό του να αποκτήσεις σκύλο, αν θες και μπορείς -λόγω διαβάσματος και υποχρεώσεων- βοήθησε σε μια φιλοζωική οργάνωση, που έχουν ανάγκη εθελοντές με όρεξη και αγάπη για τα σκυλια!

Giwrgos_Trls

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
103
70
26
Αθήνα
Καλώς μας ήρθες, αλλά πραγματικά εμάς δεν μας απογοητεύεις! Το αντίθετο θα σου έλεγα. Αν ένα παιδί 17 χρονών αντελήφθη όλα αυτά που με κόπο προσπαθούμε κατα καιρούς να καταλάβουν ενηλικες, ειλικρινά περήφανους μας κάνεις!
Αφού ξεπέρασες με τη λογική σου τη φούρια και τον ενθουσιασμό του να αποκτήσεις σκύλο, αν θες και μπορείς -λόγω διαβάσματος και υποχρεώσεων- βοήθησε σε μια φιλοζωική οργάνωση, που έχουν ανάγκη εθελοντές με όρεξη και αγάπη για τα σκυλια!
η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομουνα αλλα λογω της καθημερινης ρουτινας (σχολειο-φροντηστηριο) που θα τραβηξει μεχρι του χρονου ειναι αρκετα δυσκολο!!
Και ένα μυστικό που θα φας καρβέλια στο φόρουμ για να μάθεις :cautious: :
Τα πιο απολαυστικά σκυλιά είναι των υπολοίπων :whistle:
χαχαχαχαχα εχεις ενα point ;)

Giwrgos_Trls

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
103
70
26
Αθήνα
Τελικά η ωριμότητα και η υπευθυνότητα δεν συμβαδίζουν απαραίτητα και με την ηλικία.
Μπράβο Γιώργο, παρά το νεαρό της ηλικίας βάζεις τα γυαλιά σε πολλούς.
οποιος νοιαζεται πραγματικα ψαχνει,ενημερωνεται γιατι αν δεν εψαχνα θα ειχα καταληξει με σκυλο ιδιωτη ο οποιος σκυλος θα ηταν φορτωμενος στους γονεις μου και στην ουσια δεν θα χαιρομουν τιποτα!!Αυτο νομιζω ειναι δεδομενο για ολες τις ηλικιες.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
οποιος νοιαζεται πραγματικα ψαχνει,ενημερωνεται γιατι αν δεν εψαχνα θα ειχα καταληξει με σκυλο ιδιωτη ο οποιος σκυλος θα ηταν φορτωμενος στους γονεις μου και στην ουσια δεν θα χαιρομουν τιποτα!!Αυτο νομιζω ειναι δεδομενο για ολες τις ηλικιες.
Τρίβω τα μάτια μου!!!
Να σαι καλά!!!

• Like

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Καλώς σε βρήκαμε.
Καλά κανεις και δεν βιαζεσαι.
Με το καλό να βρεις το νεο σου φιλαρακι και να περνάτε παντα καλά (όταν ξεμπερδεψεις με τον στρατό;) )

• Like

Giwrgos_Trls

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
103
70
26
Αθήνα
Καλώς σε βρήκαμε.
Καλά κανεις και δεν βιαζεσαι.
Με το καλό να βρεις το νεο σου φιλαρακι και να περνάτε παντα καλά (όταν ξεμπερδεψεις με τον στρατό;) )
με την προϋποθεση να εχω και μια μονιμη δουλεια...μην μενει νηστικο το καημενο χαχαχαχα

• Like
Reactions: manolo

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
ωραιος ο Γιωργος(y)
Καλως ηρθες Γιωργο,με το καλο σου ευχομαι να αποκτησεις τον σκυλο που θες..

• Like

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Καλως ήρθες Γιωργο.Να ξερεις πως οταν με το καλο το αποκτήσεις θα εχεις μάθει ηδη αρκετα πραγματα και θα το απολαύσεις οσο δε φανταζεσαι!Δε πειραζει να περιμένεις...στη ζωή τα καλυτερα έρχονται οταν εχεις υπομονη και επιμονή!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Καλως ορισες!!! Με εχεις εντυπωσιασει πραγματικα με το ποσο ωριμα σκεφτεσαι...μπραβο σου!!!
Ειμαι σιγουρη οτι θα γινεις υπευθυνος "γονιος" απεναντι του και θα εχετε μια ομορφη ζωη μαζι!!! Μακαρι να ακολουθησουν το παραδειγμα σου κι αλλοι.... :)

Astr0peleki

Active Member
23 Μαϊου 2015
39
47
Αθήνα
Καλώς ήλθες! Κι εγώ είμαι νέα εδώ! Σίγουρα θα γίνεις ένας πολύ σωστός ιδιοκτήτης όταν μπορέσεις να αποκτήσεις ένα τόσο δυνατό σκυλί! Τόσο συνειδητοποιημένος από αυτήν την ηλικία!!! Μπράβο σου! :)

• Like